- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Csontikka #180 üzenetére
igen, valami ilyesmire, olyan dolgot szeretnék gyakorlásképpen, hogy egy sajátos "commander"-t csinálok, amiben saját parancsok alapján hajtódnak végre a műveletek, egész szépen halad a "fejlesztés
" csak valahogy ezzel a résszel sehogy sem tudtam haladni, mert egyszerűen nem passzolt sehogy sem.
Bár elég hülye ötlet, de ha az embernek van szabadideje, akkor minden hülyeségre képes....
tehát lényegében hasonlóra gondoltam, de úgy szeretném megoldani, hogy egy "label"-en belül hajtódna ez végre, speciel valami ilyesmi, hogy ha megadom az adott parancsot, és mögé írom a szükséges könyvtár , esetleg fájl nevét, helyét, akkor végrehajtja azt a bizonyos "goto xyakármi", és a :xyakármi label tartalmazná azt, hogy hozza létre a kívánt objektumot...Egyébként köszönöm a segítséget, ha esetleg nem érthetően magyaráztam (van rá esély
), akkor ha gondolod, elküldhetem esetleg e-mail-ben ami eddig kész van belőle, a kódot nem szívesen írnám be, nem akarom, hogy kiröhögjenek.
.....
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan lehet megoldani, vagy meg lehet-e egyáltalán, hogy batch fájllal úgy tudjak könyvtárat vagy fájlt létrehozni, hogy a parancssorban a batch fájl neve után beírom a létrehozni kívánt könyvtár vagy fájl nevét, eseltleg helyét is, és létrehozza.
Olyan szisztéma szerint, mint például a szöveg kiiratás, ott %1, %2, stb kell használni, könyvtár, vagy fájl létrehozáshoz létezik-e ilyen szintaktika?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fogyjunk le!
- Futás, futópályák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest