- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
Szerdán melózok legközelebb akkor még teszek egy próbát ezekkel is kíváncsiságból, de nem fűzök hozzá nagy reményt.
Amikor hexben toltam be neki az elérési utat akkor is kiirta, de futtatni nem tudta a 7z.exe-t. (echo -val szépen kiirta, de futtatáskor már hibát dobott) Tehát a cmd /c -ben történik még vmi extra huncutság@csadi0011 powershell - áhhh hagyjuk inkább. Ha belenézel a topic-ba ott is van egy nyitott kérdésem.
Ha nem másét kell heftülnöm és adott a lehetőség akkor részemről python a nyerő. -
cigam
titán
válasz
Hege1234
üzenetére
Az eredeti kérdésed szerint
csak ez van a txt-ben
11:25
Csak 2 számjegy :-al elválasztva. Ha 3 (01:42:25), akkor atokens=1,2,3így az első 3 találatot adja vissza, ahol már kap értéket a %%I is.Ezt az enter dolgot sem értem. Az echo eleve tesz egy kocsi vissza új sor (CRLF) jelzést, akárcsak az echo. Tippem szerint egy programnak nem tudod így szimulálni az ENTER gomb lenyomását.
-
Hege1234
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
mi van olyankor ha a txt-be nem 4 szám van hanem 6?
01:42:25
(változó hogy 4 vagy 6 kerül a txt-be csak mivel eddig sorozatokkal teszteltem a film-ek hosszára nem gondoltam)próbálkoztam ezzel
%%G%%H%%I{enter}
de olyankor csak hozzáírta a%I-t0142%I{enter}for /f "tokens=1,2 delims=:" %%G IN (time.txt) do (echo %%G%%H%%I{enter} & echo.) >load-pos.stro -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
-
válasz
Hege1234
üzenetére
Régebben mintha azt olvastam volna, hogy ez az összefűzés nem az igazi, mert a zene összideje nem fog változni. Le tudod játszani, de úgy néz ki, mintha csak legelső eredeti mp3 idejét venné számításba. Pont azért, mert ez nem igazi kódolás. Nem tudom, így érthető-e mire gondolok. Na mindegy, látom a végén írtad, hogy jó lett a hossza.
-
válasz
Hege1234
üzenetére
A "\" mégsem nem kell a mappa elé.
Az aktuális mappából indítva, ha közvetlen almappa a "teszt":copy teszt\*.txt
A célmappát meg sem adtam, így az aktuális mappába tette a másolt fájlokat.Szerk.: akkor neked is sikerült közeben.
..\akkor kell, ha egy szinttel feljebb levő elemre akarsz hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Macska topik
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest