Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Ebben Teljesen Igazad van de pl csinálok segéd progikat is vannak akik semmit nem értenek ehhez az a lényeg hogy van egy PC és abba parancsokat kell írni elég bonyolultan énmeg beraktam őket egy BAT ba és nemkell irogatniuk meg találgatniuk akik nem értenek ehhez csak rákkattintanak Exportál és Importál és nem parancssorral kell Filekat helyezni az importálandó mappába az a lényeg hogy ez a San Andreasnak a Kocsi Hnagját cseréli ki és oszi társamnak írtam de még így is bonyolult neki xDD szal én vegyes vok érdekelnek a Vírusok is de a Segéd Pogik is

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest