- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #21066 üzenetére
Miközben a státusz nem változott, azaz papíron a repülő még a levegőben van, kaptam egy levelet a BG-tól:
"Sajnálattal tudatjuk, hogy rendelése 4 napot késik a vámkezelés folyamata miatt, és 600 pontot küldtünk jóindulatként. Már sürgősen foglalkozunk vele, a nyomkövetési információk a következő tranzitállomásra érkezéskor vagy a vámkezelés befejezése után frissülnek."
Hogy honnan szedik a 4 napot és hogy épp hol a csomag, rejtély, de ők nyilván többet látnak, mint én. Viszont ha tényleg most, hét nappal a repülő felszállása után kezdik el az ügyintézést valszeg Belgiumban, megint csak botrányosan lassú, mivel a repülő legkésőbb a felszállás után másnap le kellett, hogy szálljon.
Vegyük úgy a rendeléseimet, mint állatorvosi lovakat, mert ami késés csak lehet, azt én összeszedem.A pontok felhasználására esetleg tud valaki valamilyen okosságot? Mert eddig akármihez próbáltam felhasználni, az vagy nem volt lehetséges (promó és egyéb kifogások), vagy ha engedte, akkor 99,9%-ban jóval többre jött volna ki a fizetnivaló, mint pont vagy kupon nélkül.
Vagyis ezekkel az engesztelő pontokkal nagyjából kitörölhetem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Brave
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest