- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
Szerintem a késések miatt felesleges felháborodni, az én csomagom már Nov 30.-a óta nyomköv szerint az olk-ban van, viszonylag gyorsan beért Mo-ba aztán itt meghalt a tudomány, most a posta visszajelzésére várok, hogy hova kavarták el a csomagomat.
Újra rendeltem az eszközt, mivel már a mostani halálán van és mivel a előző valszeg "elpárolgott".
Gondoltam spanyolból gyorsabb lesz, most tartok lassan a 4 napnál, hogy a warehouse összekészíti... türelem. Az hogy a csomag "elveszik" idegesítőbb.V/
Sajnos nem találtam pontos méretet a csomagolására, csak a készülék mérete és a kép alapján a doboz méretét saccolni tudtam Ulefone armor 9, levelenkét 4 nap a postánál a válaszadás, legalábbis most több levelemre 4 napos csúszással válaszoltak. mivel nem kaptam visszajelzést a mail címemre újra küldtem az üzenetet.
A második üzenetben ezeket kérték be: feladó neve és címe (amennyiben ismert)lehetőség szerint a küldemény leírása: mérete, tömege, tartalma, csomagolása.Viszont a feladó nevét címét nem találtam a csomagon, mm az ajándék csomagolásán.
Ha viszaküldi a posta akkor, azt kinek küldi, azt lehet tudni? vagy ilyenkor kapásból benyúlják? -
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
És? Ez mennyire érint bennünket? Nekem nem ez a tapasztalatom. Az hogy Kínából mennyi idő alatt ér oda az nem rajtuk múlik, az hogy 5 munkanapon belül ide kerül Magyarországra miután a kezelésükbe kerül az pedig nem rossz teljesítmény hiszen nem a szomszédban vannak.
De sokan nem vesznek tudomást a COVID járvány miatti korlátozásokról és egy bejegyzés van 1 hónapon belül a többi 3 -7 hónap és ugye ez csak 10 bejegyzés abból 9 az 1 *-os akkor a többi 854 még régebbi. De 10 millió felett van a küldemény forgalmuk nekik is, ha mindenki elégedetlen a 864 főből az sem rossz arány.
Nem hiteles adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- M1 MacBook Pro 13" 8 GB 512 SSD, OLVASD EL A LEÍRÁST
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365U/ 16Gb ram/ 256Gb Ssd/ FullHD Ips
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Kicker DX300.2 és DX200.4 Auto Hi-Fi Erősítők
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest