- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubracer
újonc
Épp ez az, hogy nincs jelölve sehogy sem. Se nullásként sem máshogy. Az általam linkelt képeken is látszik, hogy szimplán nincs ott a tariff insurance és később sem látom semmi nyomát, hogy lenne. Valamint a BG is azt mondja, hogy nincs nekem ezen a rendelesésen tariff insurance. Természetesen nem a porszívót rendeltem csak ezen demózom, hogy nekem is így nézett ki a rendelés a hangszórónál. Csak az most preorderben van úgyhogy azon nem tudom megmutatni.
-
And
veterán
Úgy tűnik, az én legutóbbi csomagom is hasonlóképp fog járni (és a jövőben bizonyára többeké is): EU priority line szállítás, 60 USD körüli érték, LX...NL formátumú tracking, és ma látom a Posta nyomkövetőjén tegnapi dátummal a "A címzett részére értesítés készült / Postai vámeljárás" szöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túraautó topik
- Kuponkunyeráló
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip Cellular 1 év garancia
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- A nagy bumm 2025 processzorai xD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !