- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
deci
tag
Sziasztok!
Nov. 19-én rendeltem először a banggood-ról, érdekes, hogy már 20-án elvitték a reptérre, de csak 27-én került gépre (ha a "FLYTEXPRESS-CN" a repteret jelenti).
A svéd posta mennyi időt ül a csomagon? Mert elméletileg 30-án átvették feldolgozásra, de azóta nem mozdult semmit.
Biztos én vagyok türelmetlen de még nem sok dolgot rendeltem ilyen messziről, egy két nyugtató szónak örülnék
Bocsi az amatőr kérdésért de hogy bombabiztosabb a cím megadás? Remélem a magyar postás nem téved el a street láttán
, jobb magyarul kiírni?Köszönöm a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

V/