Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
deci
tag
Sziasztok!
Nov. 19-én rendeltem először a banggood-ról, érdekes, hogy már 20-án elvitték a reptérre, de csak 27-én került gépre (ha a "FLYTEXPRESS-CN" a repteret jelenti).
A svéd posta mennyi időt ül a csomagon? Mert elméletileg 30-án átvették feldolgozásra, de azóta nem mozdult semmit.
Biztos én vagyok türelmetlen de még nem sok dolgot rendeltem ilyen messziről, egy két nyugtató szónak örülnék
Bocsi az amatőr kérdésért de hogy bombabiztosabb a cím megadás? Remélem a magyar postás nem téved el a street láttán
, jobb magyarul kiírni?Köszönöm a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/