Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
A Banggood problémakezelése nem rossz,de azért itt sem árt határozottnak lenni, persze udvariasan.
Múltkor rossz színű tokot küldtek és végül a 2$ tokra kaptam 100 pont , azaz 1 dollár visszatérítést,de mondom végülis használható,jó tok, ez így rendben van.
Most kaptam egy sérült tokot, 3 helyen van lepattanva róla a festék és a 2,30$ os tokra akartak adni 50pontot,azaz 50 cent kompenzációt.
Na,itt picit az asztalra csaptam,hogy ezzel nem tudok mit kezdeni,gyakorlatilag szemét, úgyhogy vagy utalják vissza paypalra a pénzem, vagy írják jóvá az egészet Banggood pontokon, különben caset nyitok.
Mindjárt felment 200 pontra a kompenzáció,amit elfogadtam,mert nem akarok parasztkodni 30 forinton.
Szóval gondolom mindenkinél bepróbálkoznak,sok kicsi baromi sokra megy,de ha VALÓBAN JOGOS a követelésünk,akkor érdemes velük határozottnak lenni.
Persze normálisan, nem a "hey Bra, gimi má money back" stílusban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Horgász topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- 3DMark 11 eredmények
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/