- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
DougButabi #9580 üzenetére
köszönöm szépen Neked is!
-
Emunem
őstag
válasz
DougButabi #7754 üzenetére
akkor sztem filament a ludas...
-
ptesza
senior tag
válasz
DougButabi #7750 üzenetére
A jobb oldalinál távolabb volt az asztal. Mintha a levegőbe tojta volna az anyagot. Kellene valami egy réteg vastag bed flatness tesztet nyomtatni.
A P1 esetében volt görbe asztal probléma. Nekem is lett cserélve az asztal.
Esetleg nézz a lap alá nincs-e valami alatta, utána meg egy vonalzóval ellenőrizném. -
poli27
Topikgazda
válasz
DougButabi #6577 üzenetére
220 fokra nyugodtan vedd fel, én azon nyomtatom az a gyári beállítás a p1 en gondolom a minin is... De nyomtass egy hőtornyot és kiderül... meg nem árt flow kalibrálás sem pl
-
2thletme2day
őstag
válasz
DougButabi #6504 üzenetére
Ha még nem rendelted meg a minit, tessék. Itt van hozzá egy 10%-os kupon.
A1M-NY-10
-
fabula
őstag
válasz
DougButabi #6486 üzenetére
Az A1 mini tökéletes kezdő nyomtató, pont hogy nagyon is kezdő felhasználóbarát, szinte mindnet is beállít automatikusan magának pontosra. Én ezt javaslom kezdő nyomtatónak azoknak, akik nem akarnak sokat mókolni, hanem csak nyomtatni szeretnének.
A P1P inkább csak nagyobb nyomtatótérrel rendelkezik (meg persze core xy, de az a mini kis súlyú asztala miatt nem olyan sokat számít), annyival nem nyújt többet, mint az A1 mini, ha csak szeretnéd kipróbálni a dolgot. Ha meg majd feljebb akarsz lépni és nem csak PLA-t meg PETG-t akarsz nyomtatni, akkor kell egy zárt nyomtató és akkor meg a P1S (burkolt P1P) a legjobb választás jelenleg, szerintem.
Amikor én vettem a P1P-t, akkor még nem volt P1S, én burkoltam be a Vision házzal és így már eddig ASA-ig és Nylon-ig bezárólag tudtam vele nyomtatni komolyabb anyagokat is. A PC-t még nem próbáltam, de izgat a dolog.
-
Bubukain
senior tag
válasz
DougButabi #6486 üzenetére
semmi szenvedés nincs a minivel, kibontod és nyomtatsz kitűnő minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest