Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaPeter
kezdő
válasz
SaPeter
üzenetére
Üdv! Már több mint egy hete használom az A1 mini-t és az összbenyomásom az, hogy fantasztikusan jó. Persze vannak problémák, például nem hittem el a rángatózás mértékét, de most 60+ kilós asztalon, 3. betonvariánssal már egészen jó.
Majd beszámolok ezekről a kalandokról, de most gondom van.PETG-t nyomtattam és a szárítóban megszorult a filament nyomtatás közben.
Ok, volt hibajelzés, el is szakadt az extruder felett, aztán javítottam és folytatódott a nyomtatás. 1 óra múlva megint elakadt. Megint javítottam, de ezek után már kattogott.A kattogás az extruderből jön, csak visszahúzáskor és van egy kis fémes hangja is.
Hogy javítsam? -
Reggie0
félisten
válasz
SaPeter
üzenetére
Lehet az is problema. En erre Musou Black-et terveztem rendelni, de meg nem probaltam ki, mert felbehagytam a sajat verziot, ugyanis jo aron szereztem C12880MA szenzort. Azota kicsit halogatom a sajatot, illetve az igenyelt parameterek is valtoztak. Tervezem folytatni, csak a 800-2000nm-re fogom modositani a tartomanyt.
-
Reggie0
félisten
válasz
SaPeter
üzenetére
Ez ertheto, de az optika az optika. Nem eleg csak a nyomtatasra tesztelni, hanem a fenyateresztesre is. En amikor DIY spektrometer hazat nyomtattam ott tapasztaltam, hogy peldaul a fekete es piros PLA-k atengedik a kozeli infrat mar 800nm-tol kezdve. 2-3mm vastag teli PLA-n keresztul meg a TV/legkondi taviranyitoja is mukodokepes maradt.
En ugy oldottam meg, hogy a falakba rest terveztem es oda acel stencillemezekbol(0.1mm) vagtam darabokat.
-
poli27
Topikgazda
válasz
SaPeter
üzenetére
Neylonból lenne érdemes még nyomtatni az rettenetesen erős, viszont marha nehéz nyomtatni ott tartani az asztalon stb.. és rettenetesen vizesedik szárítóból kell nyomtatni.. De ez 3d nyomtatáshoz nagyon kicsi pláne a menetes rész.. mindig szét fog jönni... Én esztergáltatnám danamitból pl ha mindenképpen műanyag kell...
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
SaPeter
üzenetére
Az A1 et nem fogod tudni befedni mert az elektronika nem bírja a zárt teret. Illetve befedheted ha a belső környezeti hőmérsékletet kontrollálod - viszont mire ezt kialakítod lassan elérkezel a P1S árához.
Az eü kockázatokkal kapcs: volt ez már itt téma többször. Keress rá a VOC és a mikrorészecskék szavakra az előzményekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nézd meg Igor youtube videóit elég sok van 
poli27