Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
Mi van?
Még mindíg él?
Elmegyek a MODERÁTORT keresek-be... -
Bencom
senior tag
csak nem zárták be?:F
-
Bencom
senior tag
Na, úgy látom, hogy ez abbamaradt...
Na, erre háha ír még valaki, ha nem, akkor zázható:O... -
Bencom
senior tag
Tényleg!
Nem is mondtátok: jobb az új fej, mint a régi? -
Bencom
senior tag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Szar ügy!
Apám elektronikai műszerész, de nem nagyon lehet azzal manapság keresni.
Most egy hangfalkészítő vállalkozásba kezdett, s bár még nem nagyon haladt a dologgal, azt mondja, még mindíg jobb, mint a Matávnál vagy a kertészetben volt.
(A kertészetben apám csinált minden elektronikus culát. Egy ember el sem tudná képzelni, hogy mennyi ilyen van egy ilyen helyen...:), úgyhogy volt munkája bőven, de jól átb*ták, úgyhogy sz*r az élet, ha az ember műszerész!)
(Ez vígasztalás volt...):DDD -
Bencom
senior tag
Ja, ha már itt játok megkérdem: ''TetsiK'' az új arckép?
Nyomok egy eredetit:
Mod:ez kb 6 éves kori.
Most vagyok 14:U
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
UP!
-
Bencom
senior tag
Nos?
További ötletek? -
Bencom
senior tag
Nna, de még mindíg nem kaptam választ erre az év elei kirándulás-micsodára.
Ténylég van ilyen, vagy csak etettek?:F -
Bencom
senior tag
Mondjuk, hogy meg tubom magamat védeni:)...
-
Bencom
senior tag
Na, így megfogyatkozott az érdeklődés, vagy csak még nagyon korán reggel van?:F
-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
No, ahogy elmentem elment mindenki?
UP! -
Bencom
senior tag
Az előzőt elcsesztem:U...
Nna itt vagyok megint, csak le kellett lépnem egy kicsit, de úgy látom, azóta áll a forgalom... -
Bencom
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm!
Na látod, ennek hasznát veszem!
Mellesleg mi van azzal az első év elei kirándulással?Vagy csak etetnek?:F -
Bencom
senior tag
Ismered Tisza Misit?
Tai boxoló, haverom:)... na ő így járt!
Kipécézték maguknak a tanárok, aztán egyszer egy húzós év vége előtt beállított a nevelőibe műkönnyekkel, és eljátszotta, hogy megbánt mindent( de hogy mit:F), és hogy ezen túl pályázik a tanárok segnyalója címre.
Azóta már nem ott tanul, de ha a volt tanárai meglátják, hangosan és előre köszönnek neki, pedíg ő változatlanul utálja őket.
ÁLARC AZ EGÉSZ!- mondta egy másik haverom, és közben majd kiütötte a szemem a kezével, annyira mutogatta mire gondol..:DDD -
Bencom
senior tag
Ezek szerint egy rugóra jár az agyunk...
Én is ezekre gondoltam hirtelen, de ez a megerősítés jól esett...
Egyébként az osztályfőnököm a világ legnagyobb.................-ja(tekintettel a moderátorokra:) )
Mindíg a lányoknak volt ''igaza'', fiú nem lehetett ötöös matekból, csak lány, nekünk kapásból, és gondolkodás nélkül bevésett egy szaktanárit, lányoknak a tanár leqrvázásáért sem!
Szóval Loroeetó, nem tom, te hol tanulsz, de én szívesen mennék(Mentem volna), oda...:DDD -
Bencom
senior tag
A cím alatt azt értem, hogy most végeztem ki az álltalánost, nagyon utáltam, meg engem is a tanárok, és most, hogy gimibe megyek(Arany János, nyiregyháza, nulladik, nyelvi előkészítő), érdekelne, hogy mivel lehet biztosan megnyerni a tanárokat?:F
Mellesleg mindenki azt mondja, hogy élete legjobb éveit a gimiben töltötte, és hogy nagyon szerette.
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, vagy valami hasonló, a hozzászólását ide szívesen várom.:)
Üdv!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest