Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Aktív témák
-
Pá
addikt
Tuti módszer(csakúgy, mint akármi másra) erre sincs, bele kell jönni, majd ráérzel.
A gimi teljesen más mint az általános iskola, az osztályközösség is sokkal inkább összetartó, érettebb(leglaábbis nálunk...). Meg a tanárok hozzáállása, emlékeszem általánosban ha hármast kaptam már tragédiának számított, de gimiben ha kapsz egy karót sincs semmi, egyszerűen benne van, simán lehetsz tóle még ötös is, igazából olyan mint az élet, nem attól függ, hogy mennyit tudsz, hanem hogy azt hogy tudod előadni. Most érettségiztem tudnék erről mesélni...:D Ezt kell megtanulni, erre mondjuk rászánhatod az első két éved(az úgysem számít bele a továbbtanulásba), aztán hátradőlhetsz.:) -
Gambit
őstag
Igen, a fejlődés egyértelműen megfigyelhető, de az UP-okról még mindig nem szoktál le... Szerintem, ha fel akarsz hozni egy topicot, próbálj meg valami arra érdemes hsz-t kreálni. Ha nem sikerül, akkor felesleges felhoznod a topicot, utána sem sokat fogsz tudni hozzátenni. Persze ez csak az én véleményem.
Szerk: Most meg a Javítsuk a Prohardvert! topicban offolsz, ráadásul az én feltételezésemmel... :(((
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő