Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Oooo... nem cserelhetnenk? :)
Marmint konkretan testet? :)
Te megkapod az en elegge leharcolt ~30 eves porhuvelyemet, en pedig a te ~14-15 eves porhuvelyedet. :)))
Szoval, de szeretnek en annyi idos lenni a mostani eszemmel mint Te :)
(Amugy nem kell problemazni. Egy dolgot kell tenni kozepsuliban - szarni a tanarra es tanulni. Ha tudsz, nincs gaz. Nem megnyerni kell a tanart, hanem bizonyitani neki, hogy tudod amirol szo van. :DDD) -
Drizzt
nagyúr
-
törölt tag
Hát ez mondjuk szerintem nagyon változó hogy ki milyen éveket töltött a gimiben! Engem pl. nem kedveltek a tanárok mert nem voltam stréber meg nyálgép!
Ha első évben sokat dolgozol(jelentkezel) és az eredményeid is ezt tükrözik akkor utána nem lesz problémád mert belőttek 4esre vagy 5ösre és utána csak erre fognak emlékezni! Én első évben nem tudtam úgy tanulni egészségügyi okok miatt 2es 3as voltam(pedig az általánosba 4.8) és utána 1szerűen nem tudtam kitörni ebből! Ezt a jelenséget skatulyarendszernek hívják és a világon mindenhol működik szerintem nem csak a DNGben!:) Egyébként én is most végeztem, csak én a gimiben!
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vicces képek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő