Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Oooo... nem cserelhetnenk? :)
Marmint konkretan testet? :)
Te megkapod az en elegge leharcolt ~30 eves porhuvelyemet, en pedig a te ~14-15 eves porhuvelyedet. :)))
Szoval, de szeretnek en annyi idos lenni a mostani eszemmel mint Te :)
(Amugy nem kell problemazni. Egy dolgot kell tenni kozepsuliban - szarni a tanarra es tanulni. Ha tudsz, nincs gaz. Nem megnyerni kell a tanart, hanem bizonyitani neki, hogy tudod amirol szo van. :DDD) -
Drizzt
nagyúr
-
törölt tag
Hát ez mondjuk szerintem nagyon változó hogy ki milyen éveket töltött a gimiben! Engem pl. nem kedveltek a tanárok mert nem voltam stréber meg nyálgép!
Ha első évben sokat dolgozol(jelentkezel) és az eredményeid is ezt tükrözik akkor utána nem lesz problémád mert belőttek 4esre vagy 5ösre és utána csak erre fognak emlékezni! Én első évben nem tudtam úgy tanulni egészségügyi okok miatt 2es 3as voltam(pedig az általánosba 4.8) és utána 1szerűen nem tudtam kitörni ebből! Ezt a jelenséget skatulyarendszernek hívják és a világon mindenhol működik szerintem nem csak a DNGben!:) Egyébként én is most végeztem, csak én a gimiben!
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- Video digitalizálás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest