Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Jó kérdés. most érettségiztem. engem utált az összes tanár.mind gyökér. meg én nem tudok és nem is akartam nyalni.mi ritka szar leosztást kaptunk. volt tanár aki első órán bemutatkozás helyett kiosztotta a lapokat hogy szintfelmérő. aztán megkaptam rá a kapámat amit természetesen bevésett a naplóba. de voltak ettől sokkal cifrábbak is. könyvet tudnék írni a szemét tanárokról. sok sikert. ÉN LEÉRETTSÉGIZTEM JEEE :DD
ha már itt rartunk valaki mondhatna pár szót az egyetemi főiskoali részről ugyanebbena témában. (főleg KVIF érdekelne )
Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest