Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Én egy pár éve úsztam át mindkettőt. Nekem az Öböl nehezebb volt, mert akkor bazi nagy hullámok voltak, alig akarták elindítani az átúszást...
Érdemes elmenni, szerintem 3 kilomáter ha megvan usziban, akkor mehet a dolog, én így csináltam, 2 óra 15 perccel úsztam át.
Ha egy javaslatot elfogadtok, előtte lehet tusolni hidegebb vízzel, használjátok ki. Minket a nagy átúszásnál egy órát várattak a tűző napon, aztán a víz 20 fokos volt. Gondoltam, belemászok, begyalogolok, aztán megszokom. A nagy frászt! Olyan sok ember ment be egyszerre, hogy lökték be egymást, és mivel hajókikötőből vagy honnan indul, nem ért le a lábam, kicsit meglepett, mikor beugrottam a bazi hideg vízbe. Asszittem helyben szívinfarktust kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest