Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
Menetíró
üzenetére
Láthatóan elég sok szektort jelent! Most már fut a linux a vinyon de akkor ennek nem lesz hosszú élete a sok D-betűt de legfőbképp a szektorok számát nézve - ugye jólsejtem?
Egyébként úgy particionáltam , hogy bad sectoros részt levágtam és particionálatlan terület ként hagytam meg kb amugy 120 giga jó ráhagyással de még így is van egy 800GB-os vinyom! Bár a sok késleltetett szektor nem nyugtat annyira... Vicces amugy HD Sentinel szerint 98%-os a teljesítmény viszont a kondició 0 % így higyj a HD Sentinelnek... Szerintem ha van lehetőséged eressz rá Te is egy HDD Regeneratort az megmondja a tuti mint látod Nekem is megtette
A linux meg csak ugy szalad
Samban átlag 75MB/s sebességet hozott..( Ebben Demohunternek is benne van a valasz sorry elég késő van így jött ki : )
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Van egy 1TB-os 2,5"-os Samsung vinyom. A HDD Regeneratort lefuttatva kapok bad sectort és delay sectort is ! A Bad-et javítja is de a delay sector azon kívűl hogy egy késleltetett sector mit jelent? Valami olyasmit , hogy már nem 100%-os a rendelkezésre állása , mint egy normal sectornak. Esetleg későbbiekben ezekből is bad sector lehet? Megmondom őszintén kerestem rá választ de értelmeset nem találtam azok kívül , hogy van

Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A linux meg csak ugy szalad
Samban átlag 75MB/s sebességet hozott..