- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Lacikaa9988 #25199 üzenetére
Nézd meg a hőmérsékletét a VGA-nak játék közben. Valószínű túlmelegedik, a játék közben megy el. Tekerd feljebb a venti fordulatszámát.
(#25201) dodopek: Ezért. Illetve ínyenceknek, ha netán nem működik utánna csipszként is jó lehet
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.Az miért van hogy játszás közbe elmegy a kép a gépemen?Ez szerintem a videókártya hibája de ez javítható valahogy?
-
Pityke78
őstag
Senki nem használja úgy a VGA kártyáját, hogy két olyan eszközt köt a kimeneteire (DVI, HDMI), amik hangot és képesek kezelni (TV, erősítő)?
-
Niczo
senior tag
Azt hiszem nem marad más hátra mint a csere.
Milyen új kártyát tudnátok javasolni ami nyers teljesítményben hozza 8800GTS szintjét (vagy kicsit jobb nála), és akkor már tudja a DX11-et is. Mindkét tipus, tehát Ati és Nvidia is szóba jöhet. Vadonatúj kártyába gondolkozom. Sajna nem volt most még betervezve a csere (vagyis dehogynem a komplett gépé, de most anyagiakba nem állok úgy), így árba olyan 15e Ft körül tudok gondolkozni. Nem kell túl erős kártya sem, olyan ami passzol a konfig többi részéhez (adataimnál).
Köszönöm a segítséget! -
Niczo
senior tag
válasz
M5Norbi #25192 üzenetére
Windows 8-at akartam feltenni, már pár hónapja azt használom. A végén kékhalál, de nem olyan mint a régi wineknél, itt még ez is más, világoskék
Ekkor írja ezt VIDEO_TDR_FAILURE és újraindul. Win 7-et is próbáltam, hasonló a végeredmény, de itt még a merevlemez partícióin valami konzisztenciát vagy mit ellenőriz.
Spet: sajna nincs másik kártyám. Ami a közelben elérhető az meg még AGP-s. Szomorú hogy még az én gépem (pedig jópár éves) a legmodernebb a környezetemben.
-
Niczo
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne. Tegnapelőtt a gépem még hibátlanul ment, még a Far Cry 3 is futott rajta (amin meg is lepődtem). Tegnap viszont behalt, a következő hibaüzenetet hámoztam ki: VIDEO_TDR_FAILURE
A google azt dobta rá hogy a VGA illesztőprogramját frissítsem, csakhogy már a gép bekapcsolása után még a Windows betöltődése előtt is grafikai hibák vannak (függőleges poris csíkok, a kiírt karakterek hibásak). Mivel a Win is totál lehalt, driverfrissítésig nem jutottam el. Próbáltam újra telepíteni, de a win telepítés végén lehal, kiírja hogy hiba van újraindítja a gépet, a telepítést meg kezdjem előlről. A videokártya tápkábelét másik csatira dugtam, hátha az a gond, de nem.
Valakinek ötlet? -
Zazaa
csendes tag
válasz
gabasz #25178 üzenetére
Bios update-t nézegettem korábban is, de az elérhető legújabb bios verzió fut most is. Van értelme felülírni? Javíthatja?
M5Norbi - Sajnos megeshet a hajszálrepedés, szétszedésnél nem voltam ott, nem tudom milyen módon csinálták. :/
Érzékelőket megtisztogattam, már amennyire tudtam, de nem hozott eredményt. Sajnos a kártya kipróbálásával másik gépben várnom kell hétvégéig, akkor lesz csak lehetőségem . Remélem ha már valamelyiknek muszáj hibásnak lennie, akkor az a videókártya lesz!
Nem szívesen mennék bele egy alaplap+proci+ram kombó cserébe..
VGA bios update hogy működik? Amiket eddig olvastam róla, az alapján a friss driver megoldja automatikusan. Rosszul tudom?
gb4400 - Elég pontosan írtad le az én gondomat is.
Mintha a kártya nem szeretné a reggeleket..
-
törölt tag
Nekem egy 9500GT volt úgy, hogy hidegindításnál nem indult be, és a lap csipogással jelezte, hogy nincs VGA. Előfordult, hogy beindult, de nem adott képet, csak vakon elkezdte betölteni a Windowst. Ha ezután reseteltem, már jól működött, és képpel bootolt be. Olyan érzésem volt, mintha a VGA lassan inicializálná magát, és amikor a BIOS ellenőrzi a jelenlétét, ő még nincs kész, és ezért úgy kezeli, mintha nem is lenne benne. Mire a resetig elérek, addigra a VGA már magához tért, és újraindításkor már megy.
-
gabasz
csendes tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Zazaa
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25174 üzenetére
Előző gépben semmi hasonló nem jelentkezett, ezért is vagyok tanácstalan. Az alaplap is hibátlanul működött eddig.. De legalább akkor nagyobb tápot nem veszek feleslegesen.
Rendben, bedugom egy másik gépbe, aztán meglátjuk.
Köszönöm a válaszaitokat! ( M5Norbi, BomiBoogie)
-
Zazaa
csendes tag
Helló mindenki!
Első kérdésem prohardveren, és lehet offtopic, előre elnézést miatta, nehezen behatárolható..
Úgy alakult, hogy egy régi konfigot kell összeraknom, meglévő alkatrészekből. Ezek a következők: Asus P5QL Pro alaplap, 5Gb DDR2 RAM, 2 maxtor winchester, egy 350W táp ( nem tudom a típusát) és egy Geforce 9400gt 512mb videókártya. (tudom régi és gyenge, de ez van..) Olyan problémám adódott, hogy a gép a bekapcsolás után, legalább 3 újraindításig nem észleli a videókártyát, legalábbis az alaplap hibajelzési csipogása alapján ez a baja. Mintha várna a bemelegedésre, mert miután végre rájön hogy van videókari, gond nélkül fut, és észleli. Akárhogy stresszelem, Furmark vagy játékok sem akasztják meg windows alatt, még AutoCAD-el is kínoztam... Minden "hideg indítás" során eljátsza velem, és már mindent próbáltam.. (Tisztogattam, simogattam, kértem szépen és csúnyán..) Tudnátok segíteni milyen irányba induljak? Egyáltalán videókártya hibára utalhat? Lehet hogy kevés a táp, v esetleg alaplapi hiba?
Köszi előre is! -
törölt tag
csikozos lefagyos gtx690: a kartyat visszakuldtem, remelem kicserelik. az alaplapi hd 4000-rel is futatttam a furmarkot, minden gond nelkul siman ment 15 percig.
ugyhogy valszeg tenyleg a videokartya lesz a hunyo.
-
Ben96
tag
Sziasztok! Másfél hete vettem egy videókártyát, ami először jó volt, majd total war shogun 2-nél elkezdte ezt a grafikai hibát ami a lenti videóban is van. Pár nappal később újra játszottam a BF3-al, ami már szintén produkálja ugyanezt a hibát, pedig eleinte jó volt. Mi a véleményetek? Meghalt a kártya? Egyébként egy ati 7970 OC-ról van szó. A videó: itt
http://www.youtube.com/watch?v=rpocHIh4h6c -
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25162 üzenetére
Úgy már nagyjából elég lesz a 7850 mellé, de néhol marad még erő a vga-ban.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25160 üzenetére
Tuningold a processzorod.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25158 üzenetére
Nem baj, de tuningold.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25155 üzenetére
Sapphire HD 7850 is halk, hűvös, de vehetsz Asus DirectCU II-t is, az még jobb.
-
varmi2
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25151 üzenetére
Igen, mind a kettő jobb, sőt...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25151 üzenetére
Ha olcsón akarod megúszni egy minőségi 400W-os is elég lehet.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25148 üzenetére
Nem ajánlott táp szerintem, jó lenne egy minőségit venni.
Amúgy 130W-ot fogyaszt a 7850, a 6850 meg 127-et. -
Grave_444
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25145 üzenetére
HD 7850 elég lesz.
-
varmi2
nagyúr
válasz
DjKriston01 #25145 üzenetére
Jó a 7950, de ahoz a procihoz elég egy 7850-70 is. A procid úgy sem hajtaná ki a 7950-t, így semmivel nem járnál előbb teljesítménybe, mint a 7850-70 páros valamelyikével.
-
DjKriston01
tag
Sziasztok!
Van egy konfigom amibe szeretnék új vga-t.
AMD Phenon X4 955 proc
16 GB Kingstone HyperX 1600 Ram
Chicon 580 pro táp
Asus M5A78L/USB3 alaplapÉs erre a kártyára gondoltam: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB
Mi a véleményetek?
A mostani VGA melegszik nagyon ezért akarom cserélni... (Witcher 2 ultra grafikán van tolva 1080p felbontásban persze...)
Ez a mostani amúgy VTX Radeon HD 6850Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Pityke78
őstag
válasz
Pityke78 #25142 üzenetére
Újabb fejlemény.
Leszedtem a realtek HDMi drivert és midnen visszaállt az eredeti állapotba, ki tudom választani windows-on belül a HDMI kimenetet mindegy mit kötök rá, TV-nél is megy és házimozi erősítőnél is.
Viszont én az alábbiak szerint szeretném összekötni a dolgokat:
display port -> monitor
DVI kimenet -> DVI-HDMI átalakító -> HDMI kábel és plazma TV
HDMI kimenet -> házimozi erősítőViszont ha így dugom össze, akkor windows alatt nem jelenik meg a HDMI kimenet és a DVI kimenet sem.
A plazma TV látszik, de úgy, hogy nincs csatlakozva.Ez mitől lehet? Összeveszik a két HDMI-s eszköz, vagy nem tudja külön-külön vezérelni őket a VGA?
Ötlet?
-
Pityke78
őstag
válasz
Tomix24 #25137 üzenetére
Nos, akkor elmesélem hol tartok, illetve mit tapasztaltam.
1. Ahogy írtad, feltettem a 12.11 béta verziót. A vezérkőpulton belül a Hangbeállítások alatt megjelent HDMI csatlakozáson keresztül a TV. Tudok választani a digitális coax kimenet, a hangszóró kimenet és a HDMI-s TV kimenet között és mindenhol megszólal a hang. Szuper, ez működik!!!
2. Megnéztem a directx-et, a legfrissebb van fent, ez is pipa.
3. Feltettem a Realtek High Definition Audio drivert, amit linkeltél. Ezek után is ment a HDMI-n keresztül a hang, szólt a TV, viszont a realtek kezelői felületen nem jelent meg a HDMI fül, csak windows-vezérlőpilt-hang alatt tudtam változtatni.
4. Gondoltam az a baj, hogy nincs fent a Realtek HDMI audi driver. Ezt is letöltöttem az ipnról, de már próbáltam máshonnan is. Fel is tette és láss csodát, a realtek kezelőfelületen megjelent a jobb alsó sarokban a HDMI szimbólum, de a fül nem lett aktív és innentől kezdve a windowsban sem tudtam kiválasztani a HDMI-t, olyan mintha megszűnt volna.
Nos, mi lehet a baja realtek-el? Ötlet, vélemény? Hogyan tovább?
Köszi
-
-
bendikeee11
tag
Sziasztok. Lenne egy kis gond a videókártyámmal. A hiba a következő:
A rendszer betöltése után amikor megjelenik az asztal, piros csíkos lesz, és lefagy az egész. Valamikor még kékhalált is bedob.. Úgy olvastam videókártya memória hiba lehet, de biztosra szeretnék menni. Csökkentett módba elindult a gép és itt nem csinálja a csíkozódást. Vagy lehet hogy valamelyik RAM szállt el? Milyen lehetőségekkel próbálkozzak? Egyébként egy 8800GTS 512-es vidikariról van szó.
Köszi előre a válaszokat.
Üdv. -
Tomix24
addikt
válasz
Pityke78 #25136 üzenetére
A körülményeket nem látom sajna.
I. Plazma TV? Mert Pana Plazmáknál a TV opciójában kell a hangot engedélyezni, ami külső külső forrásból jön.
II. 12.11 béta 11-et nem akarod felrakni? Stabil, és a 7000-es szériához készítették: [link]
Ezt : AMD Catalyst 12.11 Beta11 Driver for Windows® 8, Windows 7 and Windows Vista® - with .NET 4 Support
Nem kell a régit leszedni, ez mehet rá egy az egyben.III. Direct X fentvan ugye? [link] futtasd le, bing-et ne engedélyezd a telepítéskor
IV. Legyen egy gép újra indítás is. Az AMD driverei néhány videókainál letíltják a HDMI hangot ha bekapcsol a képernyő kímélő, vagyis azon belül is a képernyő kikapcsolás! Ilyenkor nem látja az eszközt
Restart segít csak.
Realtek driver, ez legyen fent - [link] Már ha 32-bites a wined.
Ezeket légyszi nézd meg, csináld meg. Mennie kell.
-
Pityke78
őstag
válasz
Tomix24 #25133 üzenetére
A 12.10-es drivert felraktam, de ott sem tudtam kiválasztani, alapértelmezettnek tenni a HDMI kimenetet.
A realtek-es driver is fent van, hogy ki tudjam választani az optikai kimenetet, vagy a sima hangszóró kimenetet, ez működik is, de ha rádugom a HDMI-t, akkor itt sem jön elő a HDMI fül, ami a régi HD4850-es kártyámnál működött.A kép kimegy a HDMI-n, azzal nincs baj, csak a hangkezelésben nem látom ezt a kimenetet.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #25131 üzenetére
akkor visszakuldom. koszi a valaszokat.
-
Tomix24
addikt
válasz
Pityke78 #25132 üzenetére
Ha HDMI-vel kötöd rá a gépet a TV-re, vagy az erősítőre, akkor a Realtek-nek semmi köze a hanghoz, hisz a VGA oldja meg. Legyen fent a legújabb driver 12.11 béta 11 és jobb egérgomb a hangfal ikonon lent az óra mellett, és lejátszóeszközök menüpont, ott tedd teljes alapértelmezettnek a TV-t vagy erősítőt 2 gombnyomással. Ilyenkor a hang a HDMI-n megy ki, a tv-re 2.0-ás stereóban.
Megfelelő lejátszó esetén(Splash Player ex pl), HD hang is kiadható így, ha az erősítő tudja.Persze ha Realtek chipes az alaplapod , akkor az optikai kimenet és egyéb jack kimenetek miatt a Realtek HD(megfelelő) drivere is jó ha fent van, hogy lehessen azt is választani ha nem a HDMI kellene.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Valakinek van olyan HD 7770-es kártyája, ami HDMI-n keresztül van összekötve TV-vel, vagy házimozi erősítővel és kiküldi rajt a hangot? Kellene egy kis segítség, mert nekem nem akar összejönni és kicsit tanácstalan vagyok.
A Realtek audio-ban nem lesz aktív a HDMI fül és nem tudom kiválasztani a HDMI kimenetet hang szempontjából. Pedig feltelepítettem a Realtek HDMI audio drivert is.
Köszi a segítséget, jöhet priviben is a segítsék!
-
törölt tag
igen, az jo lenne
sajna nem fog menni, ebbol kell fozni ami van
-
törölt tag
sziasztok,
leirnam ide is a problemam, hatha valakinek itt ugrik be a megfejtes:
- nehany napos uj GTX 690 + uj rendszer, uj telepites, legujabb nvidia es egyeb driverek. 3D alkalmazas kozben veletlenszeruen kikapcsol a gep, es ujraindul. A dump file-bol kibanyaszva az adatokat a nvlddmkm.sys driver korul van a problema, de tobbet nem birtam belole kihamozni.
- a fenti jelenseg neha desktop-on is megtortenik.
- furmark-kal terhelve kabe 4 perc utan jon a fenti jelenseg, magok homerseklete 86 fok korulre beallva
- ujraraktam az osszes rendszert, legyalultam mindent, csak nvidia meghajtot tettem fel, jelenseg ugyanez
- eggyel korabbi nvidia meghajtoval a 15 perces furmark vegigfut ugyan, de kabe szinten a 4 perctol masodpercekre lemerevedik, szaggat, fps ugral 1 es 80 kozott folyamatosan, majd miutan lefutott a teszt, egy csikos kepernyo fogadott, le is mentettem.
- par masodpercig igy maradt, aztan a rendszer kozolte, hogy a driver osszeomlott, de a kep megjavult, igaz 3d nem ment.Minden alaporajelen, semmi tulhuzas.
kerdesem az, hogy ez valami szoftveres hiba, es ha igen, akkor hol keressem, vagy pedig a kartyaval van gond (memoria pl.) es kuldjem vissza.
Koszi elore is.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25121 üzenetére
meglátom.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25111 üzenetére
Hidd el, nem kell félni a húzástól, ezeken a kártyákon bőven van tartalék a hűtésben, nem is lehet elrontani az órajelek állítgatásával. Ha már ennyit szánsz kártyára, ne vegyél régi sorozatot, pl. 570-et se.
Bízz a véleményünkben, lassan már könyörgünk, hogy vegyél egy 7850-et, ASUS változatot.A keretedből is kijön és nem azért ajánljuk, mert nekünk olyan van, hanem mert nagyon jó ár-érték arányú, majdnem 7870 erősségű kártyád lesz. Úgy pedig több lesz az FPS-ed is.
Ha segíteni kell a húzásban, nézz be a 7850/70-es topikba.
-
klrz
tag
Sziasztok!
Egy kérdés:
Melyik erősebb 2db HD5770 cf-be kötve vagy 1db HD6870 VGA-mind a 3 Sapphire gyártmány!
Előre is köszi! -
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy gigabyte 6870 oc kártya. Ha netezek és fellépek egy oldalra és görgővel elkezdem pásztázni az oldalt igy bevillog egy ilyen fehér-szürke kockás rész a képernyőn. Ez Driver problem vagy vga?
Bár némelyik oldalnál nem...
-
sido819
csendes tag
Valami okos ember SEGÍTSEN!
van egy r6870 hawk videókártyám meg 3 monitorom
1) 19"1280x1024 dvi to dsub on keresztül csatlakozik a kártyához
2) 26" 1920x1200 hdmi-n csatlakozik a géphez
3) 22" 1920x1080 mini display to hdmi aktív csatlakozóval (usb-be is be kellet dugni) csatlakozik a géphez
nem működik csak 2 monitor max vagy az egyik vagy a másik nem működik
passzív átalakító (equip) 5 ezer forint aktív átalakító (vanconmdp-hdmi)15 ezer forint és még mindig nem működik és mindjárt felgyújtom és kidobom a hóba a gépem!
Unable to save diplay settings hibaüzenetet kapom -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyre írom, de nem találtam jobb fórumot.
Szóval van egy HD7770-es VGA kártyám, aminek a HDMI kimenete rá van kötve egy házimozi erősítőre.
Viszont sajnos nem megy ki a hang, mivel a Realtek audio driver nem érzékeli hogy a HDMI kábel be van dugva. Mitől lehet ez?Esetleg olyan fórum, ahol jobban tudnának válaszolni?
Köszi
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25109 üzenetére
és egy nem ref. 570-hez mit szólsz?
egyedül a vga-t nem szoktam húzni.nem merem!
gondolom mindenkinek 7850 van.igazából a gtx660 jön be a legjobban,de az nekem drága.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
papírzacsi #25108 üzenetére
A 7850 nagyon jól tuningolható 1200/1400-at a legtöbb megy, úgy már majdnem 7870 szint.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25108 üzenetére
Downgrade biztosan nem lesz.
Ha a te táblázatodat nézzük, akkor van 7% különbség. Ez a végső driverekkel egész biztosan kiegyenlítődik. A fogyasztása meg jóval kedvezőbb és a CGN-t is egyre jobban használják majd a programok, mert ez a jövő.Amúgyis 6970-et akartál venni, ennyi erővel az sem lett volna előrelépés FPS-ben.
Most, hogy lesz pár FPS-sel kevesebb és az sem mindenhol, ne tartson vissza.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25107 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #25104 üzenetére
7850 kb. a 6950-nel van egy szinten, mindezt 130W-os TDP-vel. Jelenleg a 7870 mellett az egyik legjobb ár-érték arányú. Legyengézni kicsit erős.
Húzhatod majdnem 7870 szintig, akkor pedig már kb. a 6970-nél vagy. Ez minden, csak nem gyenge.ASUS 7850-et vegyél, nem fogod megbánni. Ha gyengének találod, ingyen elhozom tőled, hogy ne idegeskedj miatta.
(#25106) kormi0312
Én laptopban a hűtés fizikai korlátai miatt csak óvatosan húznék bármit. -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
bátorkodom ide feltenni a kérdésem:
van egy Dell 7720 gépem és benne egy 650M dedikált vga, amit szeretnék egy picit magasabb órajeleken járatni, de a stock ( 745 Mhz ) órajelről az istenért sem sikerül elmozdítani.
nvidia inspector-al próbáltam . 310.90 driver van fent.van esetleg valakinek ötlete hogyan kell emelni az órajelet?
köszi előre is!
-
Mclovin
senior tag
Még egy utolsó kérdés, kb melyik a legjobb kártya, amit ehhez géphez tudnátok ajánlani( és boltban kapható, garanciával, illetve a gép ki is tudná hajtani)?:
-2x 2gb 800mhz kingston ddr2 memória
-intel e2180( valószínűleg majd emelem az órajelét)
- Fsp hexa 400w-s táp
- 17"-s LG monitor. -
papírzacsi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25100 üzenetére
[link].közben letettem róla,mert nem fér be a hűtője a sata csatlakozók miatt.ezt a hűtést elfelejthetem.
igen a fogyasztásán én is rágtam magam.amugy 48k lett volna.
a 7850-en is gondolkoztam,de szerintem az árához képest gyenge.
a 7870 jó lenne teljesítményben,de az már meghaladja a keretemet. -
Csaszykj
aktív tag
válasz
MasterMark #25045 üzenetére
Szakembert érdemes felkeresni, és lecserélni ez a 2db kondit.
Nehogy kárt tegyen a kártyában - ha így használod, vagy a gépben is esetleg. -
Tomix24
addikt
válasz
dragonborn #25099 üzenetére
Használj másik BD lejátszót. PowerDVD12 pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged