- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy MSI VR601-es laposom a benne lévő celeron proci helyett most egy T2390es teszi szépen a dolgát, mivel találtam olcsón egy gyorsabb CPU-t amit itt egyeztetve megeszik vettem egy T6600át.
Az everest azt írja az alaplap támogatja a FBS800-at és ezt többen meg is erősítették.
Namost nálam valamiért nem akar működni
A kezdőkép utána merevlemez dolgozik egy darabig de nem történik az égvilágon semmiAzt megnéztem hogy a mostani BIOS 1.63 már támogatja a C2D-s procikat, de van egy újabb 1.65ös
A kérdés lehet hogy BIOST kéne frissíteni vagy arra kéne gyanakodnom hogy a vateráról vett termék hibás lenne.
Hibás proci esetén milyen hibajelenséget produkál a gép??Előre is köszi a segítséget
-
SShadow
aktív tag
Köszi a gyors választ a kérdés már csak az hogy mennyire kezelhető egy win7/win8 érintőkijelzős felület mondjuk egy androidhoz képes???
Mennyire felhasználóbarát a mindenen napokban???
Engem meggyőzött első ránézésre, mondjuk utánaolvasva a 2kg-os súly egy kicsit nehéz a gép fizikai méretét tekintve az Acer 5750g-m ami 15,6-os és már i3 proci + gt 540m VGA sem sokkal nehezebb -
SShadow
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy tegnap láttam egy Fujitsu Lifebook T4215-ös gépet ami eléggé megtetszett, de a neten nem sok infót találtam róla
Milyen ez a kis laptop/tablet kombó, mennyire strapabíró, a windows (talán a 8 felmegy rá ha van driver) mennyire támogatja az érintőceuzát?
Egyáltalán van e értelme az egésznek, hogy a mostani gépem mellé vegyek egy ilyet?
A gép korához képest rendkívül jó állapotnak örvend, sehol egy kopás a középső forgózsanér is tökéletesen üzemel az akku is jónak tűnik az ára sem vészes 36000 forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Fujitsu E752 laptop (15,6/i3-G3/4gb/1000hdd)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló