Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
-
NEMO1968
őstag
válasz nonsen5e #9507 üzenetére
Na most lehet hogy hülyeséget írok majd,de próbáld meg újratelepíteni aktív netkapcsolat mellett.
Lehet hogy már a telepítéskor talál sok drivert.
Teszel fel valami AIDA-t,vagy HWinfo64-et és egy másik gépen keresel hozzá akár úgy is,hogy a hardverazonosítót írod be a böngészőbe.
Más javaslatot nem tudok.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Bunken
tag
válasz nonsen5e #14330 üzenetére
Nincs mindegyikből egy.
Azért kérdezem, hogy melyiket érdemes megvetetni a tulajjal.
Nem az enyém a gép én majd csak telepítem.
Nekem is a Home Premium ugrott be mert az nem használ annyi RAM-ot mint az Ultimate és állítólag olcsóbb is a Home Premium.Köszi a segítséget!
-
Rivaul
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz nonsen5e #16689 üzenetére
Én biztos nem állnék neki forrasztgatni, de elképzelhető, hogy szakavatott szervizben leforrasztva az integrált memót a bővítőhelyre bedugott 1 GB-os modullal működőképes lesz a gép? Nem fogja hiányolni az alap 256 MB-ot?
Rákérdezek Toshiba topikban, hogy valóban integrált-e, de mivel nem láttam sehol bővítő slotot azon az egyen kívül, így szvsz. integrált lehet.
read-only mode on the forum
-
SDDS22
tag
válasz nonsen5e #16697 üzenetére
Nem ad sípoló hangot, ugyanolyan mintha csak szimplán bekapcsolnám, csak nincs kép. Szétszedés elég érdekes lenne mert eddig egyszer próbáltam tisztítás céljából és akkor sem ment túlságosan... Az viszont érdekes hogy be tudom tenni alvo módba, a venti is pörög az alsó ledek világítanak, csak kép nincs...
[ Szerkesztve ]
Huawei P30, Dell E7440
-
-
egykori
őstag
válasz nonsen5e #16729 üzenetére
Nos, működik a külső hangszóró úgy, hogy nem kell a jacket ki-be tologatni.
Ez úgy sikerült, hogy a rendes eltávolítás után a sweeperrel megtörtént a takarítás, és az újraindítást követően a Realtek helyett a Microsoft drivere került (automatikusan) a rendszerbe. Ezzel pedig az elvárt módon működik.
Köszönöm a tanácsot! -
Dell XPS
veterán
válasz nonsen5e #16740 üzenetére
" laptop és modellfüggő, hogy milyen hőmérséklet káros az adott eszköznek."
Van ebben azért némi igazság, azért írtam, hogy ez nagyon sok! Hidd el nekem nyolc év után már semmi nem a régi (100%-os hőelvezető, heatsink, komponensek, PCB, ármakör, stb.), főleg nem ilyen hőmérsékleteknél.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz nonsen5e #16742 üzenetére
Írhattam volna szakadást, megkeményedést is, lényeg, hogy nincs megfelelő hőelvetés a chip-nél. Ezt a videokártyát nagyon sok típusban meg lehet találni (Acer-en kívül is), és bár nincs korrekt hűtéstervezés egyiknél sem, de így sem éri el terheléssel sem a 74-78 fokot.
Amit írtál szériát annak nagyon komoly disszipációja van, így nem sok maradt "életben" amiben megtalálható volt. Családban is van egy DV2000-es noti, nem fog meglepetés érni ha egyik reggel már nem lesz megjelenítés. (már egy jó ideje várom..)
Üdv, Dell XPS
-
splinter
csendes tag
válasz nonsen5e #16765 üzenetére
szia! köszönöm a segítséget
a fényérzékelők kézin voltak,azokat átraktam "ki" üzemmódra de akkor is variál...a furcsa az hogy csak akkuról csinálja...
felrakom a windows 8-at,azzal semmi baj nem volt még 1x köszönöm a segítségedanyu és apu kis ájfonos kedvencei kerüljenek....
-
félisten
válasz nonsen5e #16777 üzenetére
BIOS boot menüben nem tudsz ilyenkor választani... BIOS bootban akkor tudsz ha 2 lemez/SSD van. ha egy lemezen és 2 partición van a 2 rendszer akkor magától létrehoz egy rendszer választót és abból tudna választani. De gondolom neki 1 partició van amire rányomta a Win7-et, a Win8 halott ahogy van.
-
laci06
senior tag
válasz nonsen5e #16782 üzenetére
Nyilván nem piszkálnék bele, csak driver föl rá, és veszem is ki...
Az a baj, hogy BIOS-ba sem tudok sajnos belépni... Nem tudom miért nem, mert nekem is ez lett volna a tippem, de amikor megjelenik a kezdő képernyő, és írja, hogy F2-vel setupba ugrik, akkor megnyomom az F2-t és nem történik semmi sem... Megőrjít ez, nem hittem volna, hogy ennyire el tudom rontani az estémet...
-
adika4444
addikt
válasz nonsen5e #26129 üzenetére
Elégtelen a hűtés, gagyi illesztések. Meg hát hibás kijelzősként eladó gépen lehet más is hibás, mivel ott helyben nem tudja ellenőrizni.
De ha gondolja a kérdező vegye, én nem bánom, de én nagyon távol tartanám magam az említett géptől. Meg minden gari nélküli géptől...üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
- MSI Evo üzleti laptop 2 az 1 ben új mediamartos szamlaval 36 honap garanciaval eladó
- Új Asus ROG Flow X16 WQXGA 240Hz G-Sync 2in1 Touch i9-13900H 16GB 1TB RTX 4060 Studio Win11 Garancia
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP Pavilion Gaming 17" notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest