- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-05-20 18:40 Téma összefoglaló
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Itt óvatosan, ha HD4000-ről beszélünk, akkor az Ivy proci lesz, ott a Toshibának volt jópár modellje, amiben le van tiltva az IGP, konkrétan be sincs kötve. Nem tudom, a többi gyártónál volt-e ilyen?
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt

Gondolod ezt, amíg nem látod.
Ott a radiátor fölött domború a teteje,, nehogy kikényszerüljön a levegő a nyíláson. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, ha az oldallap oldalról rázárna a radiátorra. De nem, 3-4mm rés van. Ezt próbáltam lezárni a levegő ne forogjon vissza a házba, de tényleg csak akkor működik, amikor már zavaróan süvít a kicsi légkavaró
Pedig a 19W-os APU-t nem lenne művészet hüvösen tartani. AIDA stressteszt alatt simán 80C fölé megy.Szóval ha nincs ötleted, előbb-utóbb viszem a lapot belőle neked reworkre

-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Kapott már mx4-et, ezen túl vagyok

2 bajt látok nála:
- maga a venti annyira primitív kis alacsony profilú vacak, alapfordulaton lényegében nem visz levegőt
- ami levegőt visz, egy része annak is visszacirkulál a házba, mivel nincs lezárva, csak a kivezető nyílások felé tudjon menni.
Ha próbálom kimaszkolni, kimenjen a radiátoron átfújt levegő a házból, akkor az első probléma hatványozódik, mert a ház kilépő nyílása túl kicsi, alig több 1/3-a a radiátor felületének.
Pedig igencsak igényelné a ház a légcserét, mert az alaplap is kicsivel több hőt termel a kelleténél. Pedig pont ezért is már a hdd-t is kicsréltem kisebb fogyasztású ssd-re.
Szuper kis nezezős gép ettől (valójában asszony használja), de halkabb lehetne. -
konyi79
addikt
Na ezt végigolvasva tör előre belőlem is a barkácsolási vágy (főképp látva a sok kibelezett hűtést) nincs valami alacsony profilú kompakt 4 vezetékes ventilátorod? Van nekem egy sapphire edge VS8-cam, aminek gyárilag igen elcseszett a ventilátora, emiatt a kellemesnél sokszor jóval nagyobb fordulaton jár. Szóval régi vágyam, beleoperálok egy kicsivel combosabbat.
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Hali,
Azt honnan tudom kiolvasni, egy noti mekkora felbontású külső megjelenítőt támogat?
Köszi! -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Köszi, meglett a baj! Asus lapos, és már megint egy előtelepített gyári szarság...
A gyártó power4gear... energia gazdálkodó progija volt a ludas, egyszerűen lekapcsolta a kijelzőt telepről. Elnyomhattak valahol valamit, szóval mégiscsak beállítási gond. Probléma törölve, szó szerint. El lesz a cimbora nélküle is, szerintem a win8 is ellátja a dolgát... -
konyi79
addikt
Hali! kérnék gyors segítséget!
Notebook rendesen működik, de a tápot kihúzva elsötétül a kijelző. Energiabeállításoknál nincs ilyen beállítva.
Mitől lehet?
köszi! -
konyi79
addikt
Nekem a korábbi gépemben t7300 volt, a mostaniban meg 3630qm. Még ssd előtti időben ha csak böngészőt vagy levelezőt nyitottam meg, igencsak vakartam a fejem hol is kellene érezni azt a 6.5x pontszámot. Persze cad vagy képek szerkesztése más, de alapfeladatoknál minimális a különbség a két gép között. Ha a régibe rakok ssd-t lehet néhol elkalapálná az i7-et.
-
konyi79
addikt
Nekem a régi A200-as Toshibámban majd 5 évig néhány órás kihagyásokkal folyamatosan hálózaton volt. Igaz két kezemen több ujj van hányszor lett teljesen lemerítve, szóval az akku szinte csak a szünetmentes szerepét látta el. Most a gyerek tiporja, és simán elvisz neki egy filmet akkuról, ha ágyba viszi.
Szóval szerintem ezek az elektronikák mellett nemigen kell foglalkozni az akkuval. Szerintem. -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Bocsi belekérdezek, de te nem VGA to HDMI adaptert kerestél az eredeti hozzászólásod szerint? Mert ami itt linkelve volt, mind HDMI to VGA. Nem mindegy melyikről melyikre akarsz konvertálni, nehogy rosszat rendelj! Akkor kerül majd csak igazásn sokba!
Létezik olyan is:
[link]
[link]
[link]
Persze a kínai sima kábelekkel vigyázz, hangod pedig csak azzal lesz a hdmi-n keresztül, amelyik konverternek van külön ilyen bemenete. Az a d-sub-on nem megy ki. -
konyi79
addikt
Tud valaki 1366x768-ban 15.6-os pva vagy olyan panelt ajánlani, aminek nem invertálódnak borzalmasan a szinei függőlegesen? 40 pines led. Van valamelyik laptopban ilyen ezzel a felbontással? Köszi.
-
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Hali! win 8-cal toshiba laptopom valamiért elkezdett hosszú ö és hosszú ü helyett Q-t meg q-t írni. mi lehet az oka?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7-1185G7 / 16GB / 250GB SSD gyári töltő - szép állapot
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx