- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
strunyo
tag
-
szabonagyur
félisten
válasz
DJ. Ru$y #19460 üzenetére
Látom nem jött át az irónia része. Értem miről beszélsz, én is leírtam, hogy Win8 van most így azt támogajta (mondjuk csak ez a 2 gyártó ilyen, a többinél azért van Win7-Win8 egyaránt). Én csak arra utaltam előbb, hogy amíg le tudja szedni bárhonnan addig próbát fognak tenni az emberek... hiába lesz már Win10 akkor is lesznek ilyenek, hogy a 7 a király.
-
szergej
tag
válasz
DJ. Ru$y #19425 üzenetére
Helló !
Én is gondolkodtam régebben az akksi vásárláson-felújításon és utána az lett hogy vettem kínait ami azért elég gyorsan használódik...
Amikor keresgéltem láttam én is hogy van ahol cserélik a cellákat. És ott ugye azt hirdetik hogy ha Samsung cellákat raknak be akkor az minőségi és tartós lesz. Nem tudom lehet-e "hirdetni" itt de ha gondolod elküldöm privibe amit találtam !
-
havri1
félisten
válasz
DJ. Ru$y #19421 üzenetére
Én sose hallottam még ilyenről, hogy cellát cserélnének, de ha csak akksiról csinálja, töltőről nem, akkor ez már sejtet valamit.
Küldd meg AIDA stabilitás tesztekkel, vagy esetleg orthost úgy, hogy 1 orthos 2 magot stresszel. Tehát ha i7, akkor 4x mert 8 szál?
És ezt akksiról és töltőről is, hátha.
Nekem nincs több 5letem. Ha hirtelen lekapcsol az vagy fesz, vagy hővédelem sztem.IDLE úgy értettem, hogy alig használt, 10% az nem sok
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest