Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Impressa
üzenetére
Venti cserélve volt benne, bár ebay rendelés. Egy darabig csendesebb volt aztán megint, de rendelek majd egyet. BIOS legújabb van rajta és semmi állítási lehetőség, ennyire buta bios-t nem láttam még soha az is tény
Mondjuk az a furi, ha nincs rajta az alja semmi hangja sem kb. -
-
Arlekim
aktív tag
válasz
Impressa
üzenetére
Az erőset jelen esetben fizikai értelemben értettem

A thinkpadekről szóló tapasztalatom szerint a magnézium ház által a legszilárdabb gépek.
A proci könnyen összehasonlítható, ezért ezzel nem is terhelek senkit.
Szubjektív véleményre vagyok kíváncsi, mert nehezemre esik a döntés. -
ELECT
csendes tag
válasz
Impressa
üzenetére
még egy kérdés!

az a ventillátor a képen amiről beszéltünk, szerintem elérhető így is hogy csak kettőt szedtem le. Ezesetben elég ha ecsettel megpiszkálom + porszívóval kiszívom? [link]egyébként csak kis por van, a vicces, hogy kb 1-2 hónapja vettem észre, és most kiderült hogy egy folyamat 100%-on járatta a procit, most sima netezés közben 40 fok körül van.
Viszont ha már ott van, azt a keveset kiszedném. -
-
-
akos86
aktív tag
válasz
Impressa
üzenetére
a HDD vadonat új de ránézek hátha....
nos nálad a pont a kondíció 69% teljesítmény 100% 9 hibás szektor található melyek a .....
teszek bele egy másik hdd-t és megnézem hogy azzal hogyan muzsikál ez egy kettő hetes hdd mikor leellenőriztem legutóbb akkor 100/100volt álmomban sem gondoltam volna vizsont tény hogy itt találhatóak mozgó alkatrészek.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Impressa
üzenetére
Szia
Én a hp oldalán nem találtam drivert az op rendszeremhez és az nvidia oldaláról letöltöttem a videokártyámhoz megfelelőt de nem ment vele,végűl nehezen találtam viszont a hp oldalán olvasható hogy csak a gyárilag telepített oprendszerhez van driver ha más op rendszert használsz nem fogsz megfelelőt találni.Valahogy megoldották hogy szívás legyen,Nekem kb egy hetem ment el a videokártya telepítésére
Ha azt az op rendszert használod amivel adták a gépet kiváló a hp támogatottsága amúgy meg egy borzalom -
daninet
veterán
válasz
Impressa
üzenetére
Ugyan az az ember vagyok, csak asszony gépéről írtam, ott pedig ő van bejelentkezve

HP oldalán egy régi driver van. Teljesen bugos a Catalyst benne nem tudja eldönteni mikor kell bekapcsolni a Radeon kártyát. Újabb drivert nem tudok feltenni, ha a legújabbat szedem le, és elkezdem telepíteni, ugyanazt a 8.xx verziót rakja fel, és egy valamivel régebbi (nem a legújabb catalyst-ot) Tehát a csomagban benne vannak a régebbi verziók is. Először nem hittem el, de minden temp mappát kitöröltem, illetve a kicsomagolási helyeket is kiganéztam, tehát ez ilyen.
Leszedtem egy csomót különböző verziókból és ezt a januárit találtam amiben normális a Catalyst (de nem a legújabb)
A driver verziószáma ugyan az maradt. Nem tudom merre induljak. -
TheProb
veterán
válasz
Impressa
üzenetére
Hali!
Jaj, bocsi, nem vettem észre valamiért. Hát az igazat megvallva sose próbáltam az optikait de lehet megnézem. Bár nem értem a dolgot, ha ilyen fesz. gond lenne akkor mindig meghalna terhelés alatt, nem? Ez meg teljesen random. Van, hogy tudok játszani órákat van hogy már indítás után rögtön eldobja a dolgot, van hogy eleve úgy indul a gép, hogy nem látja.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Impressa
üzenetére
Szia !
Az nagyon f@xa örülök,hogy jó lesz hozzá
a kollégád segített és már lehet vásárolok a fentebb nevezett notiramból,apropó: Nem írtam el a 23000 ft-ot ,igen vadi újonnan és 1év garival ,de ha gondolod belinkelem azt ahol én ezt néztem ,csak nem tudom,hogy ezt szabad-e itt? meg persze korrekt-e?
Még egyszer köszönöm Tim82 ,remélem össze jön az üzlet
-
törölt tag
válasz
Impressa
üzenetére
Remek... Köszi!

(#11574) Dell XPS: Semmi, még nem vittem szervizbe, mert kellett a vizsgaidőszakra. Egyébként azóta nem csinált ilyet. Most se tudom, hogy mikor vigyem el, mert munkához is kéne, akkor meg nem hevül föl 90 fokosra. De jól sejtem, hogy játék közben bőgnie kéne a ventilátornak, nem pedig hallgatna, ugye?

-
Betti79
újonc
-
-
Lacces
őstag
válasz
Impressa
üzenetére
Értem, akkor marad Németország (néha jut ki oda ismerősom 2-3-szor évente, de az a néhány euró mégis csak több mint a semmi
)
Köszönöm a választ! (Cella cserét nem csinálnék, vagy kompletten újat, vagy hagyom az egészet. Veszélyes dolog az akkusáv... )
Impressa, az akku üzemidővel én is azt csináltam, amit te írtál. Benne hagytam, és néha lemerítettem. De egyszer csak megadta magát... Hirtelen ment tönkre benne egy csomó cella, így hiába írja ki, hogy 66% a töltöttség az eredeti 2,5 órához képest csak 10 percet bír. Bár így bírta 2 évig... Kinek mi vált be.
-
olahmate1991
tag
válasz
Impressa
üzenetére
tualjdonképpen szerán érkezett meg a gépen webshopon vettem.szerintem magas hőmérsékleten lehetséges, hogy lebutítja a kártyát, hogy ne hogy túlmelegedjen?vagy érdemes lenne elállnom a géptől hiszen a 8 napba még beleférek! és indoklás nélkül vissza kellene venniük nem?
-
NEMO1968
őstag
válasz
Impressa
üzenetére
Valszeg L alakra hajlott.(durvàn fogalmazva),de legalàbbis jòpàr fokban eltèrt az egyenestől.
Ha jobban megnèzed a kèpet,oldalt a kinyomódàs is erre utal,és arra,hogy ez a hajlàs kis szakaszon volt.
Mikor visszahajtottàk,akkor pedig teljes hosszàban egyengettèk(pròbàltàk) kèzben,ìgy persze maradt egy kis ìv benne,ami szemre egyenesnek làtszott.(innen a feszülès)
Nem ismerem a gèp előèletèt,de ha ez szerviz volt,akkor......!!!!!!
Inkàbb nem minősìtenèm. -
NEMO1968
őstag
válasz
Impressa
üzenetére
Valaki már tessék-lássék visszaegyengette helyettem
.
Viszont még így is feszült,mikor a helyén volt.
Én lapos,egyenes felületen fadarab-kicsi kalapács kombóval nyomtam még annyira vissza,hogy legalább ne feszüljön a helyén.
A ki-be nyomódással sejtettem hogy nem fogok tudni mit kezdeni(legalábbis hidegen nem,de ezt ugye nem lehet izzítani
),van némi kis fémmegmunkáló tapasztalatom. -
NEMO1968
őstag
-
NEMO1968
őstag
válasz
Impressa
üzenetére
Köszi a vàlaszt mindenkinek.
A bill.-nek utànanèzek majd.
Eddig nem foglalkoztam vele,nàlam sosem jött elő,most furi volt.
A csőről megpròbàlok majd kèpet feltenni.
Úgy nèz ki,mintha szèt lett volna szedve a gèp,ès valahogyan pl. egy csavarhúzó nyelère tettèk és mondjuk valaki ràtenyerel.
Ott megvan az erő és a felület is ahol meg tud törni.
Jelenleg is megy a gèp,àtlagos hasznàlatban 60 fok a GPU max. -
tajcsi
őstag
válasz
Impressa
üzenetére
Eddig dolgozott rendesen, szar pasztaval meghozza. Sott, pasztacsere utan is dolgozott rendesen, ezt ma reggeltol csinalja...
CPU az 37 es 42c kozott van, minimum es maximum.
GPU az 41 es 46c kozott, terhelestol fuggoen,Erdekes mindenesetre...
megvalami...wifi valamiert nem akar 10Mbit fole emelkedni...otlet?
-
-
-
gdfh
csendes tag
válasz
Impressa
üzenetére
Valamiért az a program nem tetszik neki , de másikkal ezeket az értékeket írja ki :
Current Capacity Value : 2 995 mWh
Full charged Capacity : 23 500 mWh
Battery wear level : 95.4%
Voltage : 16350 milivolts
Charge/Discharge rate : 9303 milivoltsLow battey capaity 1 : 1880 mWh
Low battey capaity 2 : 2585 mWh4 cella van az aksiban , egyneként 2400 mAh
-
Buster17
addikt
-
nskyline
csendes tag
válasz
Impressa
üzenetére
Köszi a választ!

Alaposan utánanéztem a különbségeknek mint proci mint videókártya terén. Pont ezért akadtam meg, mivel a processzor az utóbbinál mindenképp nyerő, viszont játék terén a radeon 8800-as szériája veri torony magasan a GT 750M-et is és tanácstalan voltam, hogy akkor most játék szempontjából melyik megoldás jobb.
Tehát akkor azt mondod, hogy hiába erősebb sokkal a 8850 és jobb játékra, de mivel a procija lassabb így az a döntő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)

A jawav.exe hozzáadtam a kivételekhez, hogy a dedikált gput használja most már tökéletes.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx