Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rabbit87
üzenetére
Az erőforrás figyelőben a Készenléti+Szabad összege adja az éppen használható memória méretét, amit egyébként érthetően ír is, hogy 1501 MB használatban, 2419 MB áll rendelkezésre.
A feladatkezelőben pedig az Elérhető+Szabad összege és szépen lehet látni grafikusan is, hogy 1,16 GB mennyiségű RAM van használatban, ergo ((3983/1024) GB - 1,16 GB) * 1024 = 2794 MB (kerekítésekkel) a használható.
Nem értem hol a probléma

-
Lenry
félisten
válasz
rabbit87
üzenetére
mert a HDMI és a DVI digitális jel, a D-Sub meg analóg, aktív, elektronikával rendelkező konverter nélkül nem tudod átalakítani.
a DVI-t azért (és akkor) tudod analóggá alakítani, ha DVI-I csatid van, mert az küld analóg jelet is, amit aztán csak szét kell drótozni a D-Sub lábaira.
a te általad megálmodott konverzió azért nem működött, mert a HDMI nem bocsát ki analóg jelet, ezért a HDMI - DVI átalakítód analóg jeleket továbbító lábai jel nélkül maradtak, így eggyel arrébb a DVI - D-Sub konverternek nem volt mit továbbküldenie.az analóg jelet a DVI-I bal szélén látható 4 pin küldi

a kolléga által linkelt átalakítót próbáltam, projektorral nem mindig szeretett működni, néha laptoppal se, de nem jöttem rá mi a kehe, szóval ne lepődj meg, ha esetleg nem menne.
-
Dell XPS
veterán
válasz
rabbit87
üzenetére
Igen, garanciális probléma egyértelműen, a Win nem szokott tévedni, biztosan nincs "fizikailag" bekapcsolva a WiFi sajnos. Szvsz erre "otthon" is rá lehet nézni, nem nagyon szokott ezzel probléma lenni (lehet 1000 alkalommal is kapcsolgatni), inkább a műanyag "retesz" lehet hibás, vagy téves információ van az eszköz állapotáról(Bios). Én az utóbbira tippelnék, de ellenőrizni kell elsőre mindenképpen.
-
válasz
rabbit87
üzenetére
Csak kíváncsiságból: minek kapcsolgattad azt a kapcsolót???
Nekem is volt a régi laptopomon ilyen mechanikus wifi kapcsoló, de évek alatt 1x használtam csak amikor kipróbáltam.. Nem arra szánták hogy ennél sűrübben kapcsolgassa valaki.

Persze lehet a kapcsolónak semmi köze a hibához. -
Impressa
őstag
válasz
rabbit87
üzenetére
Kb. 10 évig nem kellene másikat venned. De előbb fogod lecserélni az SSD-t, minthogy tönkremenjen.
Egy 120 GB-os SSD élettartama (gyártótól függően) 60-90 TB írás között van. 3000 írás/törlési ciklust jelent)
Egy átlagos felhasználásnál napi kb. 5-10 GB írás keletkezik. Szóval no para az élettartam miatt.
Csakhogy a külső HDD racknek kell külön táp is nemde?
Ez attól függ milyen HDD-t kötsz rá. A 2,5"-sal már megbirkóznak a mai laposok. A 3,5"-nál viszont szükséged lesz külső tápra.
-
Impressa
őstag
válasz
rabbit87
üzenetére
Amit Buci21 is írt az a járható út.
Egyébként az SSD hosszútávú működéséhez elengedhetetlen a TRIM funkció, mivel ez az USB-n keresztül nem működik, így „hamar” téglásítanád a meghajtót. És egyébként sem lenne sok értelme, mert ki sem tudnád használni az SSD adta lehetőségeket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egy 120 GB-os SSD élettartama (gyártótól függően) 60-90 TB írás között van. 3000 írás/törlési ciklust jelent)
(Én is épp most vettem az én V570-embe.)

Pyttawrx