Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
A hangfalnak (2,0-ás Genius) árt az ha nem kikapcs gombbal kapcsolom ki esténként, hanem az elosztót kapcsolom ki?
Köszi! -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Van olyan rádió, ami hálózatról megy, és a nem használt 2.1-emet rá tudom kötni? Amolyan konyhai kis hangcuccnak jó lenne főzés közben Meg lenne elég hangja is
Köszi! -
Vesztor87
senior tag
válasz DJ WOKKY #1398 üzenetére
Nem, csak magára a kis rádióra, van1 kis 2.1-em felesben (vettem egy 2.0-át helyette), és nem akarom hogy a szekrényen álljon, mert jó lenne a konyhába valami zene De nem akarok rá sokat költeni. A rádió relative változatos,nem akarok mp3 másolgatással foglalkozni....
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem nagy hülyeséget nem kérdezek. Van egy kis gépem, egy H61-es Giga alaplappal. Van benne egy Kingstone 4GB-os ram (1333), most jön postán mellé még egy 4GB-os memó, Geil Value a típusa. Kárt okozhat a gépben? Olvastam hogy a Giga nem szereti a Geilt, illetve olyat is hogy 775-ös ddr3-as alaplaphoz valóak:S Úgy tudom hogy memória nem tud beakasztani a gépnek, max nem indul el. Jól tudom?
Köszi előre is! -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Lexmark X1190-es multis eszközt hogy tudok W7 64 bit alatt működésre bírni? Feltenni felteszem azt ami Vista 64 bit alá írtak (ez a legújabb), utána sem lesz jó Szkennelni tudok, de maga a nyomtató driver egyszerűen nincs hozzá, sárga felkiáltó jelet tesz a Winfos mellé:S Hiába guglizek, nem találom a drivert. Ha manuálisan megkerestetem vele hogy melyik mappában nézze, azt írtja hogy keressek x64-es drivert, pedig elvileg annak kéne lennie:S
Help please!SZERK:
http://www.microsoft.com/Windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=Lexmark%20X1190%20Inkjet%20Printer&v=Lexmark&uid=&l=en-US&pf=6&pi=1&c=Printers%20%26%20Scanners&sc=Ink-Jet%20Printers&os=64-bit
Itt is azt írja hogy W7 kompatilibilis, ezzel a driverrel sem megy:S[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz zonaporkolt #10195 üzenetére
Nem lehet...
-
Vesztor87
senior tag
Hali!
Azt mondjátok meg nekem, hogyan lehet a cpu fant alacsonyabb fordulatúra venni? A fan speed semmire sem jó, a listában (4.46) van talán 5-6 alap lap gyártó, a fan speednél akármennyire leveszem a %-ot, nem lesz halkabb. A gép amin csendesítenék, egy Soltek alaplapos Celeron 2,4 ghz-es (478-as) darab, iszonyat hogy majd 3000 rpm a fordulat, és a proci meg 20 fokosnak van kiírva mindenhol:S -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek arra van lehetőség, hogy a fizikai memóriát (RAM) a gép használja virtuális meghajtóként? Csak azért, mert úgy se használom ki az összeset, nem tudom hogy meg lehet-e vele gyorsítani a W7-et.
Köszönöm előre is -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Ma elkezdett zörögni a szinte vadi új Chieftek tápom, most szerintetek mit csináljak vele? Folyamatos halk zörgése van, előbb féloldalt döntöttem, kifújtam a port (nem igazán vt poros), aztán ahogy vissza állítottam a gépe, 6x annyira zörgőtt.... Kikapcs, porszívóval kiszívtam amit tudtam (nem bontottam meg), és most megint csak halkan zörög.... Lehet hogy olajozni kéne, vagy inkább vissza a boltba? Azért nem akarom vissza vinni, mert aztán meg 2 hét mire a szervíz vissza küldni (gondolom én), aqua-s a cucc egyébként, január végén lett véve.
Köszi előre is -
Vesztor87
senior tag
válasz mercenaire #16667 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest