- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadoan
tag
Sziasztok!
Van egy céges laptop és wifin csatlakozunk az itthoni hálózathoz, a windows látja az internet kapcsolatot, kivesszük a proxy-t de nem kapcsolódik sehogy (se böngésző sem egyéb programok). A ping rögtön general failure választ ad, még LAN-on lévő ip címen is. A Steam-et szeretnénk munkára bírni, ami a céges hálózaton nem működik (VPN) de az istennek nem megy. Van valami ötletetek, hogy mit próbálhatnánk?
Eddig az alábbiakat próbáltuk:
- Windows Tűzfal kikapcsolása minden hálózaton
- IPV6 kikapcoslása
- Linklayer topology kikapcsolása (ha ezt kikapcsoltuk még azt sem látja, hogy az interneten van)
- Proxy-t kivettük teljesen
- Proxyt auto detect settings-re állítottukCivilization V-val szeretnénk játszani egyébként (természetesen eredeti).
Üdv, köszönöm,
Shad -
shadoan
tag
Sziasztok Srácok!
Nem találtam hálózatos kérdések óráját, ennyire sötét vagyok vagy nincs külön?
Vettem egy TP-Link WDR3600 routert amin van 2 USB port ahova be lehet dugni meghajtókat amiket aztán el lehet érni hálózatról is, el is érem PC-ról de az Asus O!play -em nem nagyon akarja elérni. Van valami ötletetek arra, hogy lehet elérhetővé tenni a media player számára is a routerbe dugott meghajtót?
Köszi, üdv,
Márk -
shadoan
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, Windows 8 telepítés után a gép teljesen stabil volt. Nem rendszert frissítettem hanem új telepítés új winyóra, a Windows 8 természetesen legális.
Egy napja a következőt csinálja, Battlefielddel játszom és egyszer csak belassul a gép, megnyitom a task managert és 98%-os a fizikai memória használat. Akármit kapcsolok ki, nem változik. Újraindítás után megjavul, de csak idő kérdése és megint elkezdi. Szinte semmi nincs a gépen és egy CCleaner-t is ráeresztettem de a memória zabálás nem változik. Ha nem kezdek el játszani, nem kattan be.
Az alábbi a konfigom:
Windows 8 Pro 64
Intel Core I7 920
12 G Ram
64G SSD amin a rendszer fut (12 G szabad hellyel)
A video kártya driver a legújabb, Win8ra kiadott változat.Eddig Windows 7 futott rajta, soha semmi baja nem volt.
Nem tudjátok mi okozhatja ezt vagy hogy tudom kivédeni?
Köszönöm, üdv,
Márk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest