Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz pn4hvq #117202 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem e a problémát de ez sokkal inkább szoftveres kérdés mint hardveres és rengeteg megoldás létezik a problémára, elég csak ha beírod a keresőbe, hogy PDF merge. Van egy csomó online lehetőség is és offline is. Egyszer nekem is szükségem volt ilyen műveletre, amikor az asszony megbombázott vagy 50 db. tétellel amik külön PDF fájlban voltak elmentve és ezt kellett volna kinyomtatnom a melóhelyen
Én akkor hirtelen ezt a programot találtam PDF Stapler rendkívül kicsi és puritán de működött. -
Marci112233
addikt
válasz pn4hvq #117202 üzenetére
Nekem pont 2675F multifunkciósom van, de ezt még nem próbáltam. Egy traktor hibakód táblázatát már szkenneltem vele, de egyesével berakosgatva az oldalakat, ráadás JPEG formátumba mentettem vele.(Így is megfelelt annak akink kellett.)
Így is azzal a módszerrel, hogy a további beolvasás lehetőséget választottam a lapok rakosgatása után.
Ezután így mentette el a képeket, de ha ráérek majd, este ránézek lehet-e vele egybefűzött PDF-be is menteni vele. Most nem tudok ránézni mert nem vagyok a nyomtató közelébe.Kép ahogy mentette a JPEG formátumokat. Így ha megnyitsz egyet a képen tovább lapozva jön a következő.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz pn4hvq #117207 üzenetére
Én is köszönöm. Így már van fogalmam hogy mit keressek a programban hogy egybefűzze. Mikor én a táblázatot szkenneltem másnak, ott nem volt lényeg az egybefűzés.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cs1csó
félisten
válasz pn4hvq #125303 üzenetére
Mond neki szép idő van menjen a barátaival biciklizni, focizni, túrázni, stb.
Erről az jut eszembe amikor költözés után 1-2 hónapig nem volt tévé rájöttünk, hogy bőven meg lehet lenni nélküle ez már régen volt (kb. 10 éve) azóta persze általánosságban is csökkent a tévé szerepe és nőtt az internet (folyamatosan)
[ Szerkesztve ]
-
teptep
aktív tag
válasz pn4hvq #143459 üzenetére
Az eladó meghatározhat olyan garanciális feltételeket, amelyek nem ütköznek törvényi előírásba. Te pedig vagy elfogadod, vagy mész máshova vásárolni. Jobb helyeken email kérésre adnak "Megbontási engedélyt". Például az MSI laptop szervíztől kaptam ilyet: "A kívánt szakszerű megbontást, bővítést az MSI Modern 15 típusú xxx szériaszámú gépben elvégezheti memória beépítés céljából. Amennyiben a későbbiekben a készüléke meghibásodik, - és a hibát nem a beépített alkatrész okozza – a javítását továbbra is garanciálisan tudjuk elvégezni. Kérjük ezt a válaszlevelet nyomtassa ki és a garanciaidő végéig őrizze meg. A készülék szervizbe küldésekor pedig a garanciát igazoló dokumentummal együtt kérjük beküldeni."
-
-
Marci112233
addikt
válasz pn4hvq #143586 üzenetére
Pedig itt a BIOS volt a ludas mert mint írtam újra felraktam és azóta is megy a gép. Hűtőt tuti nem húztam túl mivel külön rajta a contact frame is. Első ilyen hibája volt 2 hónap után, mert azóta van bent az új proci. Amiket írtál és minden átnézve és semmi hibát nem találtam, a táp esetleg, de annak meg nem szinte üresjárat alatt kellett volna elhasalnia, és ne is igen tért volna magához. Amikor újraindult a monitor közepén nagy betűkkel a fejlécnem a BIOS hiba volt kiírva és alatta 3 opció, de egyikre se tudtam se kattintani se enterrel tovább lépni, így csak a BIOS feltevése segített.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest