- Egy korszak vége
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
válasz Teasüti #123219 üzenetére
koszi...
talatam.. 2x5db volt 1200 huf . de akkor mindegy.
es ha egymas melle rakom akkor nem maszik at az adat?Sub-ZeRo- bibis lett es szepukkadt.magatol olvadt igy ossze...
tehat akkor egesz lapot cserelni kell :( 20k..meg mindig megeri..
vagy van egy masik nem mukodo lapom..nyilvan arrol at lehet dobni!
koszi
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Marci112233
addikt
válasz Teasüti #123198 üzenetére
Ha NAS-ba gondolkodsz akkor annak ez a topikja. Milyen NAS-t vegyek?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
quailstorm
nagyúr
válasz Teasüti #116176 üzenetére
Oké, akkor majd megkeresem mi lehet az oka a dolognak. Lapozóra gondolhattam max, meg hogy a vezérlő már nem tud mit kezdeni magával, lásd a linkelt cikk.
Ugye a gépet tényleg csak 2 dologra használom, bevinni az egyetemre a progot meg néha router vagy kocsiban GPS flashelgetés, ilyesmi. Azon kívül Windows update lefut havonta, most meg látom, hogy nem 9GB meg 11GB a hely, hanem ma csak 4,5 volt, kicsit beteg. Úgy, hogy kb. 2 hete toltam fel 10 fölé a helyet.
Ma frissítettem megint.(#116177) Hosssszu: sajnos ezt nem tehetném meg, pl. Oracle SQL-es beadandónál is 10GB alá kellett menni, de azt már letöröltem.
Másik mSATA SSD lesz ennek a vége...[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Teasüti #116156 üzenetére
Sejtettem, hogy másra gondolsz. Úgy rémlik, már láttam olyan kütyüt ami neked kéne, de most hirtelen csak ilyen leírásokat találtam. Ha van is, talán csak jó drágán.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cs1csó
félisten
válasz Teasüti #116123 üzenetére
Macrium Reflect Free itt egy kis leírás: [link] a neten van számos videó is .
Teasüti
A legjobb lenne újratelepíteni a legfrissebb 1809-es build-del. Drivereket ne kezd el manuálisan vadászni hagyd hogy a Windows telepítse amit akar (kivétel a VGA és az Audio driver vagy valami spéci eszköz driver-e pl. UPS, egér stb.) Ezzel egy csomó mindent kizárhatnál. Tiszta telepítés legyen és telepítésnél töröld a korábbi Windows particióit amíg egyben nem látod az egész korábbi C meghajtót az adatmeghajtót vagy partíciót nem kell bántani.
[ Szerkesztve ]
-
-
spista222
addikt
válasz Teasüti #11047 üzenetére
Valamit nagyon félreértettél
Én nem azt mondtam hogy frissítsen BIOS-t csak a régebbi BIOS az általam leírt hiba esetén produkálhatja az a hibát hogy nem csipog. Vagyis ez csak 1 magyarázat arra hogy miért nem csipog de szerintem ennél komolyabb baja van a lapnak.[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz Teasüti #11037 üzenetére
Ha nincs proci nincs önteszt mint írtam már egyszer meg se moccan a speaker.
Post kód van FF általában vagyis minden magas szintben vagy F0 ami viszont a proci hiányát jelzi vagy működőképtelenségét de ez lehet alaplap miatt is. Persze amit írtam nem mindegyik BIOS-ra érvényes gyártónként eltérő pl d0 is procc hibát jelent legalábbis azt kaptam hibás procikor.Gyuszi 78 Érdekes egy pár alaplapot indítottam már el proci nélkül(feszültségek ellenőrzésére) egy se sípolt vagy csak a hibát sípolná? nálam hibára se sípolt.
[ Szerkesztve ]
-
Wollf
tag
válasz Teasüti #10982 üzenetére
de a physx-et nem a game rakta fel magának,és nem csak ez az egy játék kezdett akadozni hanem pl: Mass effect 3 ami fullon ment vissza telepítettem a legújabb physx-et de semmi nem javult
bocsi mindenkinek, tudom hogy ez nem ide tartozik
csak a másik topicban nem válaszolnak[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Teasüti #9900 üzenetére
Saját példa. A fali elosztó 2es, abba van 2 hosszabbító, egyikben a TV-DVD-Hangfal páros, másik ágán a Router-Lávalámpa-szabad aljzat. Az utóbbiban szoktam tölteni a telefont. A két elosztó a szoba 2 végére viszi el az áramot. Ha a töltés alatt lévő teló kommunikál a tornyokkal, a TV hangszórója gerjedni kezd - halkan, de észrevehetően. Amikor kihúzom a TVt, ergó nincs áram alatt, akkor abbahagyja. Ha a telefon nincs töltőre dugva, szintén nincs ilyen.
Lehet még rádió is, bár arra azért kevesebb az esély.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Teasüti #7631 üzenetére
Talán meg. Én ilyet úgy oldanám meg, hogy a már meglévő dvd video filet adatként kiírnám, nem zártam le a lemezt, hanem aztán bármikor utána tovább lehet írni bármivel. Vagy a video file-al akkor ráírom azt is.
De én így soha nem kutyulnám, amin videó van, akkor azon csak legyen videó. Amin meg zene, azon zene szerintem. -
moha21
veterán
válasz Teasüti #1638 üzenetére
Én nem ajánlottam RAMdisket
Az igaz, hogy csendes és gyorsabb lesz. Én látom, hogy mindegy 1 vagy 2 giga RAM van a gépbe netezésnél alig van különbség. Szóval tényleg felesleges.Hozzám is került gép amiben egy sirtec táp van, az egész gép ér annyit.:>
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz Teasüti #1636 üzenetére
Ja csak a konfig nem ér annyit mint egy SSD.
Egyébként a AMD-nek lassú a memóriaolvasás/ írása a lassú FSB miatt. Már az internetezés is rendesen megterheli a rendszert, flash tartalommal stb..
Van itthon egy prescott 3 Ghz-s cpu meg egy Barton 3000+, érezhető a különbség. Pedig mindkettő alatt a legjobb alaplapok vannak és 1,5 Gb ddr RAM.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
drstein
tag
-
Spet
addikt
Megmondom őszintén nem ilyen szakmában dolgozok sőt nem is dolgozok, hanem biztonságtechnikusnak készülök, akinek ugyebár tudnia kéne egy-két dolgot ezekről, de hát itt csak az alapokat tanítják meg . Ami kollokviumunk ott megmutattak egy 100e 200e 300e és 500e-es kamerarendszert hogy mire képesek este. Természetesen a legolcsóbb az egy hagyományos kamera volt egy érzékenyebb optikával ellátva. Láttam már infra led-es IP-s kamerát ami egész jól teljesített. De a legegyszerűbb ha írsz mondjuk 4-5 biztonságtechnikai cégnek hogy ezt+ezt szeretném van rá ennyim mit tud ajánlani kiszállással és beszereléssel együtt (persze csak akkor ha bonyolult lenne a rendszer)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
Fúúú, most volt nem rég erről nálunk szimpózium, és ha ilyen képváltozás alapján rögzítő kamerát szeretne az ember, ami programozható, hogy milyen mozgásra reagáljon, meg ilyesmi az nem olcsó mulatság (legalább is ott azt mondták, és mint mindig a határ a csillagos ég ezekben). Az ennél olcsóbb a sima mozgás érzékelővel ellátott kamera, ami csak akkor vesz fel bármit is amikor mozgás van. Ha meg az ember a fel-re rakodást szeretné nézni x km-rel arrébb, akkor arra meg az IP kamera felel meg a legjobban.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Kvazár
őstag
Vettem már HQ-s kábelt, meg + ferrit gyűrűt a kábelre, de akkor sem lett jobb.
A vibrálás olyan kb. mintha CRT-nél 85 Hz helyett 40 Hz-en menne. :S
Pedig 60 Hz-re van állítva. Próbáltam azt, hogy vissza vettem a felbontást, hogy a Hz-et 85-re be tudjam állítani, de akkor sem lett jobb a kép.Szerk.: Jelenleg a gyári kábelekkel vannak összekötve. És elkerülik a TV, és a 230-as kábeleket. (Amennyire csak lehet, mert a monitornak is kell táp.)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest