- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
w.miki #138616 üzenetére
??? 1 nap?
Simán frissíthető 10-re. Legutóbb egy kisboltban csináltam.
Ott tutire kellett menni adatmentés/beállítások terén, és gépcsere is történt:
1. Régi ssd dokkolóval (enélkül is lehet nyilván) való klónozása nagyobb ssd-re.
2. nagyobb ssd vissza a régi gépbe
3. win7 update win10-re
4. ahogy kész lett és elindult a win10 ez az ssd a másik gépbe
5. driverezés, frissítések telepítés
6. ellenőrzés, adatok, meg hálózati beállítások, adatbázis elérése, számlázó progi tesztelése
7. összepakolás és mindenki bódog volt.Ez volt mindennek együtt 5 óra (30p oda 30p visszaút), tehát 4 óra volt, kényelmes tempóba, és még a kábelezést is rendbe raktam, tehát nem kell erre 1 nap.
1 fontos van, legalábbis szerintem, az eredeti háttértár maradjon meg addig amég nem egy minden, így nincs adatvesztésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest