- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Értem én azt de mint írtam nem találok olyan drivert amit a játék HELP -jében írnak, ez 2003 -as játék akkor meg 40. meg 50. driverek voltak :S
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Thulcandra
senior tag
Kaptam egy régi játékot, Cabela’s 4X4 Off-Road Adventure -t, de nincs kép miután elindítom
A logovideók meg minden lemegy ok-n de a menü -nél csak a zene jön be, nincs kép :S
Gondoltam lehet driverek nem tetszenek neki, de:
legfrissebb driver van fent ami erre a kártyára még fel megy, nvidia riva tnt2 32mb - 66.93-as driverral, és directx 9c.
Namost a játékhoz directx 8.1 van írva - egyáltalán directx -et lehet downgradelni ?
Meg az én kártyámat a 6.13.10.4109 driverral tesztelték sikeresen ezt írják a help -ben, de ilyen drivert nem is találok sehol :S (lemezen meg nincs)
Valaki tudna segíteni?
A fentebb már leírt paramétereken kívül a gép megfelel az ajánlott követelményeknek, és win2k os fut.
Esetleg v.ki tud ajánlani hasonló játékot? V.mi régebbit." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Thulcandra
senior tag
válasz mazda626 #558 üzenetére
Nagyon sok játék nem megy rendesen az adott min. configgal, Maffia -val játszott haverom régen neki 64 MB geforce mmx -je volt s hát akadt lol...
Kizárt h nálam 32 mb riva tnt -vel menjen" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
-
Thulcandra
senior tag
Ajánljatok nekem légyszives játékokat amik elmennek 950mhz/256sdr 36mb vga -n, win2k alatt, és már cd -n jelentek meg!
Tomb raidert kihagyhatjátok
Bármi jöhet csak fusson adott konfigon.
Köszi" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest