Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
A kamuvideókkal nettó hülyének nézik vagy próbálják nézni az embert. Itt nem csak arról van szó, hogy jót nevetünk rajta és kész, hanem arról, hogy egy manipulált, vagy előre beállított jelenetet próbálnak úgy eladni, mintha az spontán lenne. Aztán akik ebből pénzt is csinálnak, azok közben várják, hogy növekedjen az elérésük minden feliratkozással, minden megnyitással, megosztással, és csilingeljen a pénz a számlán, jöhessenek a szponzorok, stb, és ne kelljen dolgozni. Tisztelet a kivételnek, de egyre kevesebb kivétel van.
Most itt nem konkrétan a macskás videóról van szó, hanem azon túllépve erről az egész jelenségről, az "influenszerkedés" folyamatos híg szennyvízzé történő hígulásáról. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy csak én látom rosszul ezt az egészet, de én szeretném azt hinni, hogy gondolkodni még szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest