- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
MADcat #43204 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, de nem lehet...a végcélom nem ismeri, hogy hova mennék villamossal.
A Google az más, azt értem, hogy végig tervezi, de a MÁV jegy webshopja...
De nem tramtrainnel megyünk, az Hódemzővásárhelytől van, és az a Rókusnál bemegy a központba, ami talán jó is lenne, de ehhez át kéne szállni ott, csatlakozást keresni...
Közben sikerült egy ismerőst megkérdezni, akinek oda jár vonattal a gyereke és ő is azt mondta, hogy oda megy "egyenesen" a vonat a végállomásra. Szuper egy információs oldal ez a MÁV-os...
Köszönöm! -
Inhouse
őstag
válasz
MADcat #43200 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz...most valahol olvastam vasútvillamosról, de azóta sem értem... Attól tartok, hogy a helyi jegykiadóban a néni sem fogja tudni megválaszolni ezt...
Azért az nem mindegy, hogy Szegeden hol van a vége...illetve ha át kell szállni, akkor ott mire...nekem ez a MÁV infó erre kevés és ez rémisztő.
-
BiP
nagyúr
-
coco2
őstag
válasz
MADcat #42951 üzenetére
Ott elavult, és máshol fellelhetővel ellentétes információk vannak. Ráadásul sok hónaposak. Ránézel a hírek folyam dátumaira, nem bonyolult észrevenni, hogy valami nincs rendjén. BKK létére az a portál valahova a Blikk szintjére kezd süllyedni. Azért kérdeztem meg inkább itt.
A fórumozók közül senki se jár az M3-as vonalon napi szinten?
-
Krystal_s
addikt
válasz
MADcat #42222 üzenetére
Szerintem nem ez a céljuk. Tegnap volt egy, aki egy gazdag olasznak mondta magát. Apámnak írt, hogy a hirdetést olvasta és a termék nem is kell neki csak fotó alapján jó embernek tartja. 😄 , ezért valami nagy összeget szeretne utalni. Ma írt egy másik kamu, aki nem ér rá, ezért futárt akarna küldeni Hétfőn d.u. 5-re, aki akkor fizetne. Egész jól írt magyarul, erre a szöveg végére azt írta: hogy vagy?
-
Inhouse
őstag
válasz
MADcat #42201 üzenetére
Mi sem kaptunk, de rémlik egy olyan, ha xezer Ft-ot nem éri el a fogyasztás, akkor nem számláz. Olyan keveset fogyasztottunk nyáron, hogy szerintem ez lehet. Amikor csak lehetett a nyári konyhában főztünk palackról, hogy ne melegítsük a házat. Sőt fürödni is a napbojlerről szoktunk a nagy melegben. Szerintem csak ennyi.
-
Beni2360
félisten
válasz
MADcat #42203 üzenetére
Mivel a listában csak az Opus-Tigázt látom ott kezd amit nekem is írtak rákérdezni milyen szolgáltatásba vagy regisztrálva.
Opus Tigázt +36 80 180 380
2-es majd 3-as menü pontot kell választani.
A 2/2 gombnál meg a számlázás van.
Hátha össze jön. -
Beni2360
félisten
válasz
MADcat #42201 üzenetére
Mint ma kisült nem a MVM számla szolgáltató a lényeg hanem a gáz szolgáltató. Az MVM csak két szolgáltatóval van szoros kapcsolatban.
Szerintem a szolgáltatónál kell reklamálni.
Nálam is Opus szolgáltat de az MVM küldi a számlát. -
-
coco2
őstag
válasz
MADcat #42064 üzenetére
Mulat a fene. Pár dolgot muszáj, és kész.
Egy cég megszűnését egyébként relatíve a dolgozók sínylik meg legkevésbé. Akinek a családi vagyona ment el rá, sokkal többet veszít. A piacot majd felveszi a konkurencia a jobb emberekkel együtt, akik a régi cégtől távoztak. A dolgozókat sajnálni, és azért nem fejezni le egy céget és az eszetlen vezetését a legnagyobb ostobaság egy olyan világban, mint a mai.
-
Siriusb
veterán
válasz
MADcat #40971 üzenetére
Ezek alapján csak a fele igazad a titulusodnak:
modeRÁTOR helyett ködgeneRÁTOR.#40970 Borisz76
Talán a jogász topikban kezdte annak idején a pályafutását, először többen bevettük a meséjét. Aztán olyan volt, mint a Terminátor, mindig visszajött, de az újabb alakjait nem nevezném fejlettebb modelleknek. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
MADcat #40867 üzenetére
Nekem például van itthon. Kőris, sok éves, hántolatlan. (nem eladó...
) Azonban nem mindegy milyen idős és mennyire kész kell. Erdészetből, magánerdőből érdemes legjobban beszerezni, azonban azzal még lesz munka. Obiból meg rögtön kész. Fatelepeken általában nincs gömbfa, csak fűrészáru.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
MADcat #40757 üzenetére
Én már végigpróbáltam rá mindent, ami itthon van. A cink + D vitamin talán minimálisat dob az állapoton. A fokhagymával is mérsékelt sikereket értem el, de ehhez is 10 gerezd kellett. Az illóolajok közül a menta olaj, ami a legjobban kipucolja az orrot, a zsálya, kakukkfű szinte hatástalan. Teák közül a kamilla valamit enyhít a tüneteken. A Strepsils sem használt. Úgy kb. ennyi az eddigi tapasztalat. Enni érdemes, az is erősít valamennyit. A zsírosakat (pl sajt, hús) érdemesebb talán, mint a cukrosakat. Még a Solumium, amit esetleg megpróbálnék, de most nincs itthon, és mire megjönne, addigra talán el is múlik. A pálinka jöhet még szóba, meg még van levendula és ánizs olajom, amiket megpróbálok. Aztán nagyjából kifújt a házi patika. Gondolom valami komolyabb antibiotikum kellene rá.
Lassan érik amúgy, hogy vegyek valami hobbi PCR-t itthonra, akkor legalább nem kell az eü kegyeire bíznom magam, mert ott kb. ránézésre diagnosztizálnak.
-
Top cat
addikt
válasz
MADcat #40624 üzenetére
Revolut nincs és most kellene fizetni.
mephi666
Eddig nem volt gond a mastercard-al. Nem az enyém a kártya, így nem tudok intézkedni.
De az ügyintéző annyit elmondott, hogy nem tudnak fizetési hibáról. Az mvm-nek is írtam, de
15, illetve 30 napon belül kell válaszoljanak. -
Ice&Lime
veterán
válasz
MADcat #40541 üzenetére
A cégnél nem mondtak ilyen lehetőségeket, ezért felteszem nincs ilyesmi. De ahogy nézem mindenhol van havi számlavezetési díj és atmből készpénzfelvételi díj elég rendesen. Ami érdekelne, hogy van-e olyan ahol nincs havi számlavezetési díj és leveles értesítői díj, és nincs felvételnél lehúzás vagy csak nagyon csekély. Nem tudom, van ilyen lakossági bankkártya, arra megy a fizu, havonta 2-3 pénzfelvét, kártyával vásárlás, csak erre kellene.
-
hockeyapu
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
MADcat #40253 üzenetére
Jó ilyet is olvasni! Remélem már jól van a család! (anyuka + gyerek)
Amúgy én alapban jónak tartom sok esetben a távgyógyászatot pl. a recept felírásra nem kell odamenni, vagy akár táppénzt is kérhessen olyan aki mondjuk szökő évente egy-két alkalommal beteg - tehát nem a lógás miatt bár amennyit fizet a táppénz ez nem realitás -
Amúgy az sem lenne rossz ha pl. lenne Skype egy jó webkamerával sok mindent meg lehet nézni beszélni stb.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
MADcat #40121 üzenetére
Egyszer nálam is felbukkant egy, de sajnos nem tudtam lefotózni/videózni, mert ahogy elhúztam a függönyt, elrepült.
De a többi jól tűri a leskelődést. Katt videókért. (Van, amelyik szúnyoghálón keresztüli felvétel, azért olyan "homályos") -
-
-
BiP
nagyúr
válasz
MADcat #40059 üzenetére
Szerencsés vagy. Mi is imádjuk a madarakat. (a macskáink is az ablakban moziznak olyankor
)
Bár ennyiféle nincs nálunk állandó jelleggel. cinke meg veréb van sok. Nagy ritkán őszapók is megjelennek. Fakopáncs van a közelben, de hozzánk nem jön, de 2 szajkó rendszeres vendég, az udvarban. Meg mostanában egy vörösbegyet láttam párszor a kerítésen. Rozsdafarkú teszi tiszteletét néha. Zöldikét sajnos sosem láttam. -
törölt tag
válasz
MADcat #39780 üzenetére
Na, ez az egyik olyan topik a fórumon, ahova az értelmes tipp/tanács-adás mellett azért még elfér a kötetlen eszmecsere is.
Nagyon súlyosakat én is szoktam mondani:
Allen barátom (angol, csak Covid miatt ritkán találkozunk) döbbent meg az elején, amikor a szokásos üdvözlésre:
- How are you? / How do you do? - a következők egyikét válaszoltam:
- Still alive. / Still in one piece. / I'm just waiting for the death. -- And you?Ilyenkor mindig elmormolt magában néhány döbbent "Híííjjjjjb@zmeget".
-
törölt tag
válasz
MADcat #39740 üzenetére
Én is mondtam már ilyet 18 évvel ezelőtt.
Egyetem, 1980-as évek: A nigériai yoruba hárcusnak meg elmagyaráztam, hogy a szomszéd szobából azért nem jön át az áram az ablakpárkányon vezetett hosszabbítóból, mert tél van, belefagyott az áram a vezetékbe. Tavaszig nyugtunk volt, mert már a tökünk sem volt hajlandó állandón bantu harci tucc-tucc reppet hallgatni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!