- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapuli
tag
Lenne olyan kérdésem, hogy ha a windows 8ra felteszem és rá az utorrentet, hogy tudom beállítani azt hogy rendszergazdai jogokkal induljon automatikusan az utorrent illetve ha megnyitok egy torrent filet akkor kiírja, hogy "már fut a utorrent nem tud egyszerre kettőt futtatni", és csak akkor tudom megnyitni a torrentet ha bezárom az utorrentet, és rákattintok a torrent filera akkor megy. Persze ez csak win8 alatt jött elő.
-
Miért kell az önéletrajzban feltüntetni a pontos lakcímem? Ez miért fontos?
-
tolts.hu
őstag
válasz
MasterMark #8192 üzenetére
Hacsak a bíró ki nem találja hogy nem hitelesített az eszköz..
-
MasterMark
titán
válasz
concret_hp #8180 üzenetére
Például mint amikor egy meteor kerül a föld légkörébe.
Nagyon sok felvétel készült róla nem rég Oroszországban, mert ott sokaknak van ilyenjük.
Egyébként egy ilyen a vitás kérdéseknél egyértelműsít.
-
válasz
concret_hp #8180 üzenetére
Azon kívül semmire. Biztonsági kamera az utcán, házban, stb. mire való? Ugyanerre, azon kívül semmire
-
tolts.hu
őstag
Az analóg tv-k hamarosan használhatatlanná válnak?
-
válasz
MasterMark #8177 üzenetére
Talált, köszi
-
Kocsiba amit betesznek kamerát, hogy rögzítse ami történik ) azt hogy hívják? Van valami szakmai/spéci neve?
Ilyen felvételek készítésére alkalmazott eszköz neve?
-
Qru
MODERÁTOR
Egyébként a pontosság kedvvért: "...a kerékpárosokat is érinti a változás. Esetükben a véralkohol-szinttől differenciálják majd a büntetést: így később 0,5 és 0,8 ezrelék között csak akkor büntetik a bringásokat, ha veszélyhelyzetet teremtenek, illetve ha főúton közlekednek."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Ninja Chick. #8162 üzenetére
Milyen kodekpakk van telepítve? Ez is elég jó:[link]
-
Jorus
nagyúr
Köszi a válaszokat! Valszeg matt részegen is nagyságrendekkel jobban kezelem a gépet, mint a trendi városi bringás
k*cs*gfurcsa arcok 90%-a, de a szabály az szabály. -
Jorus
nagyúr
Matt részegen biciklit tolni szabályos?
-
Anulu79
addikt
Van itt netán egy bojler szaki? Egyszerűen nem melegít. Az elején nem világít a piros lámpa. Ha a hőfokszabályzót eltekerem akkor "kattan" mintha venné az "adást" de valamiért nem melegít.
Volna valakinek valami ötlete? -
legiaap
félisten
Tudna valaki abban segíteni, hogy ha írtam egy cikket, akkor hogy tudom oldalakra bontani.
Látom, hogy van olyan gomb, hogy oldal, de nem tudom, hogy használjam.
Eddig még nem használtam. -
Ninja Chick.
tag
válasz
philoxenia #8161 üzenetére
Vlc-vel próbáltam és nem tudta lejátszani. Itt alapból olyan a videó, hogy
akármi.h264 azaz ez a formátuma.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Ninja Chick. #8160 üzenetére
PC-n? Például : [link] De az újabb tévék, DVD lejátszók , médialejátszók általában ismerik....
-
Ninja Chick.
tag
A biztonsági kamera rendszer .h264 -ben rögzíti a felvételeket ezt mivel tudnám lejátszani ?
-
Ninja Chick.
tag
válasz
MasterMark #8158 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
Ninja Chick. #8157 üzenetére
-
Ninja Chick.
tag
Honnan tudnék letölteni egy hd videót tablet képének a teszteléséhez?
Olyan 1-2 perces kellene, de eskü nem találok -
Ninja Chick.
tag
válasz
philoxenia #8155 üzenetére
Tévedtem. Minden önkormányzat debil
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Ninja Chick. #8154 üzenetére
-
Ninja Chick.
tag
válasz
philoxenia #8153 üzenetére
Én meg úgy tudom, hogy a törvény tiltja, de az önkormányzat ideiglenesen feloldhatja a tiltást korlátozott ideig.
Nem hinném hogy az ország összes városában ilyen debil önkormányzatok vannak mindenhol -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Ninja Chick. #8152 üzenetére
Tudtommal törvény nem tiltja a közterületen történő alkoholfogyasztást, csak önkormányzati rendeletek....
-
Ninja Chick.
tag
válasz
philoxenia #8151 üzenetére
0,5 % a maximum amit tartalmazhat, de általánosan 0,1-0,2 % szokott lenni.
Lehet fogyasztani közterületen, ha beleköt a rendőr akkor agyon kell ütni egy háború és béke díszkiadással. -
Jorus
nagyúr
válasz
anonymus89 #8148 üzenetére
Hogy lehet alkoholmentes, ha van benne alkohol?
-
Ninja Chick.
tag
válasz
anonymus89 #8148 üzenetére
ez a kérdés valóban értelmetlen vagy én vagyok agyhalott ?
-
anonymus89
addikt
válasz
Ninja Chick. #8147 üzenetére
Rád pont ellenkezőleg hat
No egy kérdés utcán, közterületen fogyaszthatok alkoholmentes italt, sört ami ugyebár nem alkoholmentes mert van benne x % alkohol??
-
Ninja Chick.
tag
Az miért van, hogy ha megiszok meló után egy enerdzsi drinket akkor rá 15 percre a buszon bealszom illetve amint hazaérek kell aludnom vagy 2 órát?
Ha meg nem iszok akkor nincs semmi ilyen gondom
-
Anulu79
addikt
Komárom - Esztergom megéyben nem tud valaki olyan boltot ahol Patika egészségkártyával tudok bringát venni?
-
b4sxe
aktív tag
válasz
concret_hp #8144 üzenetére
Na jól van kösz
-
b4sxe
aktív tag
válasz
concret_hp #8142 üzenetére
Jó hát úgy értem akkor ha kinyomtatom attól még itthon lehet a polcon 2 hónapot ha addig van a határidő rajta nem ?
-
b4sxe
aktív tag
Kuponvilágon jártas valaki? Ha kinyomtatom a kupont akkor is addig tudom felhasználni, ameddig a lejárati dátum van rajta? Vagy ha kinyomtatom mennem is kell ?
-
Rivaul
addikt
válasz
sestertius #8139 üzenetére
Köszi. Közbe ma megoldotta csak rá is felejtettem. Thx
-
válasz
Ninja Chick. #8136 üzenetére
Ha felmegy rá, akkor mindenképp.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ninja Chick. #8136 üzenetére
Valamivel kevesebb a hw igénye, jobban is optimalizált. Egy próbát megér szvsz a W8.
-
Ninja Chick.
tag
Egy gyenge (6 év körüli, még vista ready címkével ellátott Fujitsu) notebookon jelenleg Windows 7 home premium fut kellően lebutítva (xp belassult 1-2 hónap után nagyon keményen mindig, ez egész tűrhetően megy [lehet vele netezni]) érdemesebb lehet helyette feltenni egy Windows 8-at ? Jobb memória kezelése és gyorsasága miatt gondoltam rá (1,5 GB ram van a gépben).
-
Rivaul
addikt
Volt cégemnél kivágtak 20 embert s a választást azzal indokolták hogy a munka törvénykönyve szerint belépési idő szerint a legfrissebb belépőtől visszafele kell felmondaniuk az embereknek. Így is történt. Ezzel nincs is baj, mármint van de mind1. Akinek én annak idején átadtam a helyem az is ebbe beleesett. Meg is volt a papírja, többen is látták. Ő nem dolgozott pár napot erre most mikor bement elhajtották hogy nem adják oda neki a papírt mert változás történt... Ezzel elveszti az új helyét. A 20 ember ottléti idejének a közepén volt így ha van erre szabály akkor mindenképp szeretne élni a kilépés ezen lehetőségével. A cég mindenképp megszűnik 2 hónap múlva de ez már késő lenne neki. Van ilyen jogszabály ami alapján reklamálhat? Hisz a munkáltató hivatkozott erre elsőnek
-
MasterMark
titán
válasz
philoxenia #8130 üzenetére
Köszi, de nagyságrendileg lennék rá kíváncsi.
-
Rivaul
addikt
-
villamos
őstag
Betonozok. A csatornázás miatt ugyanis fel kellett törni az udvaron némi betont, és ideje lenne végre befoltozni. Eléggé ócska beton volt, egy kis kapa segítségével sikerült felszednem, a kb 15-20 cm vastagságú cuccot olyan 2-2,5 négyzetméteren (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy évtizedekig különféle vasszerkezetek alakítását, illetve egyengetését végeztük rajta, vagyis ütöttük-vertük nagy kalapáccsal, ezért mehetett tönkre, ez azonban már többé nem lesz így). Az egészet ki akarom pótolni a tudásomhoz, és lehetőségeimhez képest normálisan.
Tehát felszedtem, és kiástam ismét olyan 20 cm mélyen, majd a felszedett betont némileg felaprítottam, majd belekerült. Ezek közé fogom beönteni az új betont kb 15 centiig, majd erre kerül egy újabb kb 5 centis réteg új beton a tetejére, amit majd valamilyen módszerrel le fogok simítani.
A kérdésem annyi lenne, hogy mennyi cementre lesz szükségem mindehhez? (Kavics van elég.) A betontörmelék nagyjából a háromnegyedét tölti ki most. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #8129 üzenetére
Szerintem telefonon érdeklődj...
-
MasterMark
titán
Üdv
A Nagykörű - Fegyvernek kompon mennyi pénzben van az átkelés autóval? -
sestertius
őstag
Üdv! Nem tudom, hol kérdezzem, remélem itt kapok útba igazítást: IPRobot 2 kamera telepítéséhez, üzembe helyezéséhez keresnék segítséget, létezik ilyen vagy hasonló topik itt a PH-n? Köszönet!
-
Rivaul
addikt
Van a sitetalk nevű új közösségi oldal. Hogy tudom róla törölni a profilom? Utálom az összes ilyet s sehol nem is vagyok rajta de erre egy akció keretein belül "kellett" regisztrálnom. Most viszont gyorsan el is tüntetném ha lehet
-
pocokxx
Közösségépítő
-
rii
nagyúr
köszönöm!
sajnos csak a "mozi"film van fent ezen a néven is ... a dokumentumfilm nincs .-(
-
stufen2
aktív tag
válasz
FehérHolló #8122 üzenetére
oké
-
stufen2
aktív tag
válasz
FehérHolló #8120 üzenetére
köszönöm
-
stufen2
aktív tag
Hol lehet megnézni, hogy egy itteni fórumtársnak mik az apróhirdetései? Nincs vmi link hozzá a profilnál?
-
Rivaul
addikt
válasz
FehérHolló #8117 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
Rivaul
addikt
Hol lehet jelenteni ha egy kocsit összetörve a közterületen hagytak évek óta? Az adott kerületnél milyen címszóval keressek ahova lehet mailt írni?
-
pocokxx
Közösségépítő
-
rii
nagyúr
volt egy dokumentumfilm B.T.K.-ról ("Bind, Torture, Kill,")
nagyon régóta csak azt találom, ahol még a végén nem kapják el Dennis Rader-t ... nem tudja valaki, hogy milyen magyar címen lehetne fellelni a "BTK - The alphabet killer"-t?
ugye nem "ábécé gyilkos"?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Csak az alap mindig tv csomagra vagyunk "előfizetve" ( 7 ingyen csatorna...
) , amit csak nagy ritkán sajnálok.. Pl. a mai BL döntőt szívesen megnézném, és épp most olvasom, hogy a Telekom ingyeneséé tette a Sport1et az idejére. Ez a sima lepke antennás MindigTVra is igaz?
-
pocokxx
Közösségépítő
-
natë
nagyúr
Sziasztok, remélem jó helyre írok...a kérdésem a következő, válást (közös megegyezéssel) szeretnénk beadni, viszont a munkabeosztásunk és az illetékes bíróság rövid ügyfélfogadási ideje miatt szinte lehetetlen bejutnom/bejutnunk az ügyet személyesen intézni. Ha jól tudom, postázni is lehet ajánlottan, illetékkel a szükséges iratokat, esetünkben egyszerű az ügy, mivel megegyeztünk mindenben.
Meg tud ebben valaki erősíteni?
Köszönöm! -
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Kb. mennyi idő igényléstől számítva egy .hu -s domain regisztrációs menete? Hány nap múlva fog az nekem múúkodni?
-
unknownerror
tag
válasz
G@bi90MR #8101 üzenetére
de most nézem, hogy van olyan is, ami a békevárosból megy a body fashion-höz, ha a béke körúton megtalálod a helyi buszmeget, akkor nyert ügyed van.
google maps-en
viszont ez csak két időpontban megy.
remélem tudtam segíteni valamit. -
unknownerror
tag
válasz
G@bi90MR #8101 üzenetére
kiállsz lájkolni a 6-osra
amúgy nézegetve a buszokat, meg a térképet, szerintem :
ezzel bemész a dózsa moziig innen pedig ezzel kimész a body fashionig onnan már 1-200 m a hankook talán. de még soha nem buszoztam helyi járaton itt, csak ez "jónak" tűnik
google maps-en -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Dunaújvároson a vasútállomástól hogyan tudok legkönnyebben eljutni a Hankookhoz? Megy arrafele helyi busz? Gyalog a 6-oson tudok haladni?[link] Lehet én voltam a vak, de a link nem sok mindent mondott.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip Cellular 1 év garancia
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- A nagy bumm 2025 processzorai xD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)