Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
segítsetek légy szíves.
keresek egy c64-es játékot, a címét sajnos nem tudom.
a lényeg hogy valami vezetéket kell megjavítani, megvédeni ártó elemektől a karakteremmel.
van egy segédem is ami a hibákat kijavítja, de ha nem vigyázok a segédemre akkor azt elrabolják(?).
valami rák ha emlékeim nem csalnak.
talán olaj vezeték? -
krizmo_
addikt
Én 10 évig dohányoztam, lassan 7 éve, hogy letettem.
Szerintem nem használnak a tapaszok, rágó, ilyesmi. Magamtól tetettem le, elég kínkeserves volt, sokadik próbálkozásra sikerült. Az elhatározás az ami fontos, így elsőre egyszerűnek hangzik, de amikor a leszokás útján haladsz elég keményen próbára kell tenned a kitartásod.
Nálam a mai napig nem múlt el a cigi utáni vágy, sokszor rágyújtanék, de megállom.
Ez mindenkinél máshogy van, van aki azt állítja, egyáltalán nem hiányzik neki.... nekem sokszor hiányzik.
De határozottan állíthatom sokkal jobb az éltem cigi nélkül. Jobbak az illatok, finomabbak az ízek, és a legfontosabb egészségügyileg is jobban vagyok.
Szerintem az elektromos cigi és a folyamatosság azért nem jó, mert sokkal nagyobb a visszaesési arány.
A folyamatos leszoktatással csak az a baj, hogy mindig van okod, amiért megszeged az adagot, pl. ideges vagy, akkor úgy érzed most megérdemled, hogy elszívj egy cigit, vagy rápippants az elektromosra.
Ez nem kemény drog, ezt lelehet tenni minden következmény, és segítség nélkül is.
Nincsenek mentségek, eldöntöd->leteszed.
Csak ki kell bírni azt a rövid időszakot, amikor eszeveszettül hiányzik a cigi, aztán könnyebb lesz.
Hogy haladsz, elkezdted már a leszokást, vagy még csak tervben van?(#7493) karte
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, most egy függőségről beszélünk....
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz FehérHolló #7486 üzenetére
Mennyi ennek a korlátja?
Csak mert ennek ellenére ki szokott dobálni. Talán egy hónap?Jester
-
b4sxe
aktív tag
Ha van itt olyan ember aki leszokott a cigirol hosszu evek utan attol kerdeznem , hogy hogyan? Egyszeru elhatarozas vagy valamilyen tapasz elektromos cigi stb?mennyire hatasosak ezek? (Telefonrol irtam)
YUMYUM
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm a segítséget!
igyekszem elsajátítani a leírtakat!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
villamos
őstag
Évekig foglalkoztam acélszerkezetek (kerítések, kapuk, korlátok, stb.) festésével. A következőképpen csináltam. Először is, a felületet csiszolással, és drótkefe segítségével mentesítettem a durva rozsdától. Ezután egy rozsdamaró réteget kapott. Egyes esetekben a száradás során ez egy fehér port képez, melyet erős szőrű kefével távolítottam el. Ezután kezdődhetett az alapozás. Először egy korróziógátló alapozóval kentem be a munkadarabot, úgy hogy mindenhol fedjen. Ezt követően egy újabb alapozó réteg (normál) következett. Miután az újabb réteg is megszáradt, következhetett a zománcfesték, adott esetben két, vagy akár három rétegben is.
A száradási idők leginkább az időjárástól, és a felhasznált festékek típusától függenek. Úgy figyeltem meg, hogy célszerű az alapozó rétegeknek 24 órát hagyni a száradáshoz. Arra figyelni kell, hogy az alapozók, és a zománcfesték ugyanolyan bázisúak legyenek (a festékes dobozokon feltüntetve), vagyis az egyes gyártók termékeit nem szabad keverni, ugyanis ha különbözőeket használsz, nem fog fedni, és nem lesz elég tartós a végeredmény sem. (Pl alapozol Supraluxx -szal, de fedőrétegként Trinátot használsz, akkor egyes esetekben felpattogozhat a festék a száradás után....)
Mi általában Evipass rozsdamarót, és Trinát alapozót, illetve zománcfestéket használtunk, ezek általában szintetikus hígítóval, illetve lakkbenzinnel hígíthatóak.
Tartósságot tekintve, azok a felületek, amelyeket lefestettünk azok eddig kb. 10-15 évig bírták, de ez nagyban függ a felhasználástól.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Qru
MODERÁTOR
a): [link] de egy sima obi-ban is tudnak neked segíteni/ajánlani jót.
b): Igen. Fontos, mert ha nem jó az alapozó akkor ledobja a festéket.
Attól függ hol szárad, milyen vastagon kented fel a cuccot... Ha meleg, zárt térben szárad akkor 24 óra bőven elég. Érdemes kicsit megnyomogatnod nem látható helyen, és akkor egyből látod, hogy ok vagy nem.
c): Száradás mint előzőekben.
Ecsetes megoldás olcsóbb sztem, de spray-vel szebben lehet dolgozni.
#nincsbennetarcsi
-
rii
nagyúr
köszönöm
a.) zsírtalanítani mivel lehet?
mosószappannal?b.) alapozni kifejezetten fémhez való alapoózfestékkel?
c.) hány napig kell száradnia az alapozásnak?d.) festésnek hány napig kell száradnia?
e.) ecsetes vagy spary-es megoldás az ócsóbb?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
hello
van egy új heggezstésű fém csomagtartóm, ... le kellene feteni, kezelni
azt szeretném megkérdezni, mi ennek a mente?
vegyszeresen kell-e
alapozni kell-e
illetve háynbsor kell rajta átmenni?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz peugeotmate #7473 üzenetére
maross csinált ilyen kérdőíveket, tőle érdemes kérdezni. Én már elfelejtettem az oldal nevét.
Skynet is real. It's called Google.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz peugeotmate #7473 üzenetére
Ha van gmail fiókod , 8ha jól látom van... ), akkor a google docs a legegyszerűbb. Bár azt magadnak kell javítani..
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
peugeotmate
őstag
Hali,
kvíz készítéséhez Ti mit ajánlanátok? Online kéne, ahol egyből visszajelzést is kaphatna az illető arról, hogy jól válaszolta-e meg a kérdést.meg
-
AkosAkos
aktív tag
A Ready Player One című könyv anélkül is lehet jó, hogy szinte semmit nem tudok a régi játékkultúráról?
-
Lompos48
nagyúr
válasz unknownerror #7470 üzenetére
Hogy biztos legyél a dologban használhatod a 4 ohmos hangszórókat, de köss sorba mindegyikkel egy-egy 2 ohmos nagyobb teljesítményű ellenállást, azzal a 6 ohmnál leszel, mint terhelés.
-
unknownerror
tag
válasz Lompos48 #7469 üzenetére
Köszi, lehet, hogy szétszedem, és figyelem, hogy mennyire melegszik 4 ohmmal, mondjuk félgázig.
A két 4 ohmos erősebb, kétutas tesla hangfal, a 8 ohmos egy kisebb genius pár, ezért a teslákat használnám elsődlegesen,viszont amikor a szomszéd megvadul, akkor én is kicsit feljebbtekerem. Ezért is döntötem elsődlegesen a sorbakötésen, de szerintem nagyon sokat levesz az ígyse sok teljesítményből. A gyári hangfalak zizegnek, szétszedtem őket, elég spéci felfogatásúak a hangszórók, barkács nélkül nemhiszem, hogy cserélni lehetne.
-
Lompos48
nagyúr
válasz unknownerror #7465 üzenetére
Most egy 4 és egy 8 ohmos van sorba kötve oldalanként...
Így kötve az eredő impedancia 12 ohm. A kettő együtt gyengébben szól mintha bármelyik lenne egyedül. A 4 ohmos egyedül túlterhelheti az kimenete, kárt okozhat. Azt egyedül csak kisebb hangerőn használhatod, hogy ne legyen belőle baj.
...hogy az erősítőket kicsit túltervezik, de nem tudom, hogy mennyivel...
Ezzel ne számolj!
Általában a hangszórók impedanciája (valamennyire) frekvenciafüggő. Az egész sávban vannak olyan pontok, ahol jóval a névleges érték alá esik. Erre még rátenni egy lapáttal nem visz jó irányba.
-
leslieke
Jómunkásember
A teljes árú bérlet (kivéve az Arckép nélküli éves Budapest-bérlet) az általános bérletigazolványon és a (csak Budapest-bérlethez használható) Volán-BKSZ bérletigazolványon kívül, személyi igazolvánnyal vagy kártyaformátumú vezetői engedéllyel is használhatóvá válik.
[link]Fentiek valamelyikét - amelyik mindig nálad van - írd rá.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Qru
MODERÁTOR
Január óta nem kell bérletigazolvány a bkv bérethez, így nem is csináltattam. Viszont ilyenkor mit írjak a szelvényre? A személyiig. számom vagy mit? Eddig ugye a diákom száma volt rajta de már nem vok diák...
#nincsbennetarcsi
-
unknownerror
tag
Üdv!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egy 6 ohmos erősítőre 4,6 ohmos hangfalat nenagyon kössek, ugye?
Most egy 4 és egy 8 ohmos van sorba kötve oldalanként, de a 8 ohmos gyengébb, mint a 4, ezért merült fel bennem a kérdés. Olvastam valahol, hogy az erősítőket kicsit túltervezik, de nem tudom, hogy mennyivel. Aiwa minihifiről lenne szó.
A gyárit is lemértem, azthiszem az 5,8-9 ohm, de mindkettő tropa.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz FehérHolló #7461 üzenetére
Egysávosról kanyarodok, de szemből is kanyarodhatnak. Az egyik oktató azt mondta egy kicsit megkésve vizsgázó barátomnak, hogy ilyenkor balra kis ívben kell kanyarodni, hogyha szemből kanyarodnának jobbra, akkor szabad legyen nekik a jobboldali sáv...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
FehérHolló
veterán
válasz pocokxx #7458 üzenetére
Szerintem abba, ahol épp nem parkolnak. Ez általában a baloldali.
Ha mindkét sáv szabad, és egysávosról kanyarodsz, akkor mindegy (te választasz, de a jobbra tartás utána érvényes - településen belül nem kötelezően). Ha kétsávosról kanyarodsz, akkor a sávodnak megfelelőbe.Skynet is real. It's called Google.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Két kérdés merült fel bennem, ne keressétek az összefüggést...
1) Ha egy kétsávos, egyirányú utcára szeretnél balra kanyarodni, akkor melyik sávba kell kanyarodni? Ugyanúgy nagy ív, vagy kis íven, és utána átsorolni a jobboldaliba?
2) Goofy milyen állat?
-
qdak
addikt
gyanu arnyekaban nezi vki ?
topcsit meger ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Kloden
senior tag
Köszönöm, ezekből már ki tudok indulni mire is kell rákeresnem!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne amire azt sem tudom hogyan keressek rá neten, de hátha van itt valaki ha mást nem is, de azt tudja, hogyan, mire kellene rákeresni.
Szóval hogyan lehet kideríteni, hogy mi az építészeti neve a tégláknak? Arra gondolok, hogy adott pl egy ajtó, körülötte téglából van a fal. Mi lehet a nyílás melletti/feletti tégláknak a neve? Nem az érdekel, hogy teszemazt égetett agyagtégla, hanem a téglának a helye alapján elvileg van építészeti neve. Jobban nem tudom megfogalmazni.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
nagyúr
Az nem számít, hogy milyen nap, a lényeg az, hogy a munkáltató beoszthat-e vasárnapra rendes munkaidőben vagy sem. Az Mt. 101. paragrafusa részletesen leírja, melyek azok a munkáltatók, akik ezt alkalmazhatják. Jellemzően azok, amelyek tevékenységükből fakadóan vasárnap is üzemelnek.
101. § (1) Vasárnapra rendes munkaidő
a) a rendeltetése folytán e napon is működő munkáltatónál vagy munkakörben,
b) az idényjellegű,
c) a megszakítás nélküli,
d) a több műszakos tevékenység keretében,
e) a készenléti jellegű munkakörben,
f) a kizárólag szombaton és vasárnap részmunkaidőben,
g) társadalmi közszükségletet kielégítő, vagy külföldre történő szolgáltatás nyújtásához – a szolgáltatás jellegéből eredően – e napon szükséges munkavégzés esetén,
h) külföldön történő munkavégzés során, valamint
i) a kereskedelemről szóló törvény hatálya alá tartozó, kereskedelmi tevékenységet, a kereskedelmet kiszolgáló szolgáltató, valamint kereskedelmi jellegű turisztikai szolgáltatási tevékenységet folytató munkáltatónálVasárnapra, rendes munkaidőben, a fenti feltételek valamelyikének megfelelő munkáltatónál foglalkoztatott munkavállalónak nem jár bérpótlék. Hogy mi számít egy adott munkavállaló esetében rendes és rendkívüli munkaidőnek, azt a munkaszerződése tartalmazza.
Az, hogy mikorra értél haza a munkából, munkajogi szempontból másodlagos, ám a napi minimum pihenőidőt a munkáltatónak be kell tartania. Két munkaperiódus között a legtöbb esetben minimum 11 óra pihenőidőt kell biztosítani a munkavállalónak, néhány kivételtől eltekintve. Ezt az Mt. 104. paragrafusa tartalmazza.
104. § (1) A munkavállaló részére a napi munkájának befejezése és a következő napi munkakezdés között legalább tizenegy óra egybefüggő pihenőidőt (napi pihenőidő) kell biztosítani.
(2) Legalább nyolc óra napi pihenőidőt kell biztosítani
a) az osztott munkaidőben,
b) a megszakítás nélküli,
c) a több műszakos,
d) az idényjellegű tevékenység keretében,
e) a készenléti jellegű munkakörben
foglalkoztatott munkavállaló esetében.
(3) A napi pihenőidő, ha az a nyári időszámítás kezdetének időpontjára esik, legalább hét óra.
(4) A munkavállalót a készenlétet követően, ha munkát nem végzett, nem illeti meg pihenőidő.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
b4sxe
aktív tag
-
b4sxe
aktív tag
válasz Ninja Chick. #7438 üzenetére
Igen ott, de a vasárnap attól még vasárnap, pláne, hogy most szombaton 16 órát voltam bent, hazaértem 1re és reggel mehettem is vissza (persze nem panaszkodom , mert már most 19 évesen jobban keresek nagyon sok felnőtt embernél, de azért érdekel, hogy ezek a vasárnapok hogy mennek, de majd bent is megkérdezem. )
[ Szerkesztve ]
YUMYUM
-
törölt tag
-
FehérHolló
veterán
válasz alexnowan #7440 üzenetére
Ebben a topicban tedd fel, pár napon belül ki szokták találni.
-
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Régebben találtam egy flash játékot, repülőgép szimulátor volt egy szobában. Ellenséges gépek ellen kellett harcolni, lelőni őket. Pár "alien"-es minta volt a falon talán. Csak repkedni kellett és lőni, semmi sztori nem volt.
Nem találom, tudja valaki mi volt az és hol lehet megtalálni?Előre is kösz!
Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
b4sxe
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de akinek vasárnap be kell mennie dolgozni annak nem kéne nagyobb órabért kapnia ?
YUMYUM
-
Ninja Chick.
tag
válasz royalka #7432 üzenetére
Steam en 100%-ban biztonságos.
Ha jól tudom téves levonás esetén a Valve pénzvisszafizetést is vállal. Arra viszont figyelj, hogyha egy játéknak vannak DLC-i akkor azokat ne vásárold meg automatikusan (Nem hiszem, hogy van ilyen de azért legyél körültekintő)[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Szerintetek mennyire biztonságos a steam-en vásárolni kártyával. 1 karim van erre jön a fizu, hitel,stb, szal mondhatni mindenem ezen van. Mastero felirat van csak rajta. Soha nem vásároltam még így, csak utalni szoktam.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
FehérHolló
veterán
válasz Jester01 #7429 üzenetére
A jogszabályban nincs rögzítve, hogy a csomagolás a termék része-e, vagy járulékos szolgáltatás.
Sok helyen felszámolnak valamekkora újracsomagolási díjat, más helyeken egyáltalán nem veszik vissza a bontott csomagolású árut. Nekik mondjuk meg lehet mutatni azt a linket, amit most adtál, de fogyvéd nem bíróság, hanem végrehajtó.Sarkított példa: Rendelsz neten egy 21 éves "égetett szeszt" díszdobozban, majd visszaküldöd doboz nélkül és visszakéred a teljes összeget. A fogyvédes link alapján ez rendben van, de nem hinném, hogy létezik olyan magasabb bíróság, ami ezt neked jóváhagyná.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz Ice&Lime #7428 üzenetére
De, kibonthatod.
[link]Fontos jogszabályi garancia, hogy az eladó elállási jogunk gyakorlását nem kötheti semmilyen korlátozó feltételhez.
Kipróbálhatjuk-e, használhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 8 munkanapos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez (kivéve CD és DVD lemezek esetében).
Van egyébként Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topik
Jester
-
Ice&Lime
veterán
válasz FehérHolló #7427 üzenetére
8 napon belül meggondoltam magam és nem tetszik, de azt nem tudom eldönteni úgy, ha nem bontom ki.
-
FehérHolló
veterán
válasz Ice&Lime #7426 üzenetére
A távoli felek közötti szerződés esetén az elállásra van 8 napod.
Tehát meggondoltad magad, és eredeti állapotában (csomagolásostul, mindenestül) visszajuttatod az árut, az eladó meg visszafizeti a vételárat.A valami jó, vagy sem, az már a 3 naposba esik bele.
Ninja Chick.: Az minőségi hiba, ami a vásárlás pillanatában nem jött elő. (Akár webshop, akár személyes vásárlás.)
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz FehérHolló #7424 üzenetére
hogyhogy bontatlan, akkor meg honnan tudjam, hogy jó e vagy sem, hogy próbáljam ki amit rendelek webshopban? a doboza nézegetése közben derüljön ki, hogy jó e vagy sem?
így nem értek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
Így van. Ennyit sem kell mondanod, csak odaviszed, és mondod kéred vissza az árát. De persze számla meg minden szirszar legyen ott a legutolsó zacskóig
(#7424) FehérHolló: Én úgy tudom, hogy nem feltétlenül. Én Notebookot küldtem már vissza, azzal az indokkal hogy hangos és nagyon melegszik (Azt hiszem Fujitsu notebook volt, és tényleg brutálisan melegedett a billentyűzet közepénél) és szó nélkül felajánlották, hogy levásárolhatom másra, vagy visszadják az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz Jester01 #7422 üzenetére
tehát, ha veszek valamit boltban személyesen és otthon kiderül, hogy nem tetszik, nem hozta azt amit elvártam tőle, de működik, akkor hiába viszem vissza 3 napon belül.
ha viszont webshopon keresztül rendelem meg és otthon kiderül, hogy nem tetszik, mert...., akkor 8 napon belül visszavihetem és meg sem kell indokolnom, csak annyi, hogy nem hozta azt amit vártam tőle.
?
-
Jester01
veterán
De igen, a 3 napon belüli csere vagy pénzvisszafizetés csak hibás dologra vonatkozik, bármennyire is vigyorogsz.
[link] és [link], különösen: "A kereskedő napjainkban nem köteles arra, hogy akár 8, akár 3 napon belül minőségi hiba hiányában visszavegye és kicserélje a terméket." és "Hibátlan termékek csereberéjéről, a szerződéstől való elállásról tehát szó sincsen."
(Kivéve az említett webshopos dolog, az ún. "távollévők közötti szerződés".)Jester
-
Ice&Lime
veterán
az a kérdésem lenne, hogy ha vesz az ember valamit boltban pl. egeret vagy bármilyen alkatrészt, akkor ugye létezik a 3 napon (72óra) belüli csere vagy pénzvisszafizetés? tehát, nem jön be, nem tetszik, nem arra gondoltam, nem hozta azt a szintet amit elvártam, akkor ugye kötelesek kicserélni egy másikra, drágábbra vagy vissza adni a pénzt?
-
Ninja Chick.
tag
Salaam.
Láttam, hogy a Vodafone-tól lehet ingyen SIM kártyát rendelni, és azt olvastam, hogy ezzel megoldható a névtelen SIM kártya mégpedig úgy, hogy rendelek egy adott címre, amin nem kell valós nevet feltüntetni mert a borítékon csak lakcím van név pedig nincs, azaz rendelhetek Dimitry Glukhovsky névre is. De így a kártya még nem lesz aktív, aktiválnom kell úgy, hogy egy számsort elküldöka vodanak SMS-ben. Jogilag csak akkor küldhetnék vissza, ha én lennék a szerződésben feltűntetett ember, de ezt senki nem fogja és nem is tudja nagyon ellenőrizni (hacsak nincs hozzáférésük a lakcím nyílvántartásokhoz, hogy tudják kik laknak a rendelt cím alatt).
Ezt olvastam egy másik fórumon, ebből mennyi lehet igaz? Csak azért érdekel, mert láttam már pár helyen névtelen simkártyákat elég drágán árulva, és ha ilyen egyszerű akkor miért tudják mégis eladni 5-10x es áron? (Főként TOR alatt találni ilyet)
-
nagyúr
Az kiderült vhol vmikor, hogy Owen Lars-nak miért volt szüksége astromech droidra a farmon?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
deedee
őstag
üdv
tud valaki olyan hardverről vagy szoftverről, ami esetleg mikrofon segítségével felveszi a beszédhangot és azt nyomtatott / pl word/ formára alakítja át?
-
krizmo_
addikt
Most próbálkoztam ezzel, és sikerült valamit kihozni a helyzetből. A keresőbe írd be, hogy 3D tegyél egy szóközt, hogy meglegyen a 3 karakter, így már talál filmeket.
És így már szűkíteni is tudod, a címkéknél, és a kategóriáknál is. Csak a keresésbe benne legyen a 3D.[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Igy sem talál semmit...
YUMYUM
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Ncore on van fent 3D-s film?
YUMYUM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Teclast Tablet Topic
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Lexus, Toyota topik
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest