Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
-
Samifiu
tag
válasz Lompos48 #13222 üzenetére
Szomorú igazság, hogy ezzel a pár soroddal többet tanultam mint a tanáromtól több év alatt. Köszönöm szépen a válaszodat!
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
Bjørgersson
félisten
-
Ujjlenyomat
csendes tag
válasz Lompos48 #9197 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Sajnálom. Igazából nekem az A és B karaktert kellett volna felső indexbe tenni mert a vércsoport örökléséről akartam írni. IA és IB a jelük. Majd kitalálok valamit.
Minden jót!"Mindazt tehát, amit akartok, hogy az emberek megtegyenek veletek, ti is hasonlóképpen tegyétek meg velük; mert ezt jelenti a Törvény és a Próféták." (Máté 7:12)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Lompos48 #8561 üzenetére
Ez sem igazán jó, mert akkor már a "kerületéhez tartozó" , de ez csak egy fórum, igazán szabatosan fogalmazni nincs mindig idő...
Bár én általánosabban fogalmaztam, mondhatjuk azt is, hogy bármely téglalap terület-kerület aránya annál kedvezőbb, minél közelebb áll a négyzethez... Ez sem matematikai nyelvezet, de gondolom érthető.
Nem tudom, van-e ilyen matematikai "törvény" ami a téglalap kerületének és területének arányáról szól, az oldalhosszúságok arányainak függvényében.[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
unknownerror
tag
válasz Lompos48 #7469 üzenetére
Köszi, lehet, hogy szétszedem, és figyelem, hogy mennyire melegszik 4 ohmmal, mondjuk félgázig.
A két 4 ohmos erősebb, kétutas tesla hangfal, a 8 ohmos egy kisebb genius pár, ezért a teslákat használnám elsődlegesen,viszont amikor a szomszéd megvadul, akkor én is kicsit feljebbtekerem. Ezért is döntötem elsődlegesen a sorbakötésen, de szerintem nagyon sokat levesz az ígyse sok teljesítményből. A gyári hangfalak zizegnek, szétszedtem őket, elég spéci felfogatásúak a hangszórók, barkács nélkül nemhiszem, hogy cserélni lehetne.
-
nagyúr
válasz Lompos48 #7101 üzenetére
Egészen pontosan 2011. május 6 óta az internethez való jog, alapvető emberi jog lett, ami azt jelenti, hogy senkit sem lehet szándékosan, vagy büntetésből tiltani, kizárni az internet elérésétől. Amire te gondolsz, az 2009 óta működik Finnországban, ott felvették az alkotmányos jogok közé, hogy minden állampolgáruk számára elérhetővé kell tenni a minimum 1 Mb/s-es sávszélt.
Ugyanakkor erre a helyzetre ezt nem nagyon lehet - jogilag - ráhúzni, hiszen senki sem tilt el senkit, és nem is korlátoz senkit az interneteléréshez való jogában. Az, hogy ehhez be kell menni a faluba, vagy hogy a mobilnet nagyon lassú, az más kérdés, de eltiltva nincs senki.
Egyébiránt, ha még meg is állna jogilag a dolog, Magyarországon se a régi Alkotmány, se az új Alaptörvény nem tartalmaz semmi hasonlót.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Timyyy
őstag
válasz Lompos48 #6206 üzenetére
A tej jót tesz neki sőt, ma egész nap nem fájt a gyomrom. 3 óránként ettem, natúr joghurtot 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérrel. Most este ittam egy kis tejet, hozzá háztartási keksz, és minden teljesen oké.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz Lompos48 #6206 üzenetére
Még csk natúr élőflórás joghurtott ettem ma, 2 db-ot, az enyhítette, tejet egyelőre nem próbáltam.
Dokihoz hétfőn megyek, ha stagnál, vagy rosszabb lesz hétvégén. Talán ha javul, akkor nincs miért menni.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
FehérHolló
veterán
válasz Lompos48 #5738 üzenetére
Minden tiszteletem, de hallottál már a statikus feltöltődésről? Esetleg a potenciál kiegyenlítésről, vagy az egyszeres villanyos szigetelés hátrányairól?
Igen, elég nagy szopás, ha az utasok által tapogatott fémre kerül valami az "áramköreiből".Ettől függetlenül ha dobozban viszi a kedves fórumozó a céltárgyat, nem valószínű, hogy baja fog esni a hardvernek.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
kbalazsa
senior tag
válasz Lompos48 #5718 üzenetére
Hoppá, hogy ez nekem nem jutott eszembe...
Gondolod, hogy nem próbálkoztam a google/bing keresésekkel többféleképp és rögtön ezzel a hsz-el indítottam? A gond ezekkel az, hogy többségében nem az általam írt specifikációknak megfelelő találatok jönnek, azaz nem elég nagy méretűek a képek (A4 nyomtatáshoz kellene), vagy nem teljesen azt ábrázolják, amit én szeretnék.
Arra gondoltam hátha ismer valaki olyan oldalt, ahol ilyenek előfordulnak...
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest