Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Én 10 évig dohányoztam, lassan 7 éve, hogy letettem.
Szerintem nem használnak a tapaszok, rágó, ilyesmi. Magamtól tetettem le, elég kínkeserves volt, sokadik próbálkozásra sikerült. Az elhatározás az ami fontos, így elsőre egyszerűnek hangzik, de amikor a leszokás útján haladsz elég keményen próbára kell tenned a kitartásod.
Nálam a mai napig nem múlt el a cigi utáni vágy, sokszor rágyújtanék, de megállom.
Ez mindenkinél máshogy van, van aki azt állítja, egyáltalán nem hiányzik neki.... nekem sokszor hiányzik.
De határozottan állíthatom sokkal jobb az éltem cigi nélkül. Jobbak az illatok, finomabbak az ízek, és a legfontosabb egészségügyileg is jobban vagyok.
Szerintem az elektromos cigi és a folyamatosság azért nem jó, mert sokkal nagyobb a visszaesési arány.
A folyamatos leszoktatással csak az a baj, hogy mindig van okod, amiért megszeged az adagot, pl. ideges vagy, akkor úgy érzed most megérdemled, hogy elszívj egy cigit, vagy rápippants az elektromosra.
Ez nem kemény drog, ezt lelehet tenni minden következmény, és segítség nélkül is.
Nincsenek mentségek, eldöntöd->leteszed.
Csak ki kell bírni azt a rövid időszakot, amikor eszeveszettül hiányzik a cigi, aztán könnyebb lesz.
Hogy haladsz, elkezdted már a leszokást, vagy még csak tervben van?(#7493) karte
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, most egy függőségről beszélünk....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest