Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Nincs konkrétan munkahelyi topic, így ide írnék! Nem tudom, hogy lesz-e türelmem rendesen mindent megfogalmazni.
Táppénzen vagyok. Egy betegséggel, ami magánügy. 1 hete vagyok táppénzen és a főnök fenyeget, hogy fegyelmit ad, ha nem veszem fel a telefont, meg fizu emelés ugrik, meg év végi jutalom ugrik.
szerk.: fizetés nélküli szabadsággal is fenyegetőzött
Szerencsére nem hivogat, de már utána jártam, hogy nem vagyok köteles felvenni a telefont. A kollegák is presszionáljak, hogy menjek vissza dolgozni.
A fegyelmiről tudom, hogy az csak a jelenlegi munkahelyemre vonatkozik, kövi munkáltató nem fog róla tudni.Nagyon mérgező a kapcsolat a főnivel. Bent piál a munkahelyen. A piától már nem normális. Rendszeresen hazudik, sőt a hazudozásra építi a karrierjét. A felelősséget rendszeresen rám kente. így úgy döntöttem, hogy váltok. Úgysem voltam rendesen megfizetve.
Munkahelyet azt találok, de az egészségem már nem olyan csereszabatos.
Nincs fizetve műszakpótlék. A fizu elinflálódott, nem volt emelés tavaly óta, előtte is úgy 8%. A másik, hogy a cég hibája, hogy nem tud egy rendes embert megfizetni.
Csak ki akartam adni a fáradt gőzt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó/Csere Samsung S24 Ultra 12/256GB
- ZBook Power 15 G9 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Macbook Air M1 akku 96% olyan mint az új! Hu bill!
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/Dell OptiPlex 3070/Hp EliteDesk 800 G3 mini, micro PC-Win11-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest