Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    Van egy AigoSmart LED lámpám. Nem emlékszem pontosan hogy állítottam be új korában, de kb. "próba szerencse" alapon. Mivel a ki/be/ki/be kapcsolgatás rakja "pairing" módba, egy ilyen ki/be/ki/be áramszünet után eklezdett villogni és nem hagyta abba.
    Most próbáltam újracsatlakoztatni, de nem jön össze.
    Ti miként értelmeznétek ezeket az utasításokat:
    - kapcsold be
    - kapcsold be-ki-be-ki
    - ha gyorsan villog, akkor jön a következő lépés...
    - kapcsold be-ki-be-ki újra
    - lépj tovább
    Gondolom nyilvánvaló, hogy mi az első gond: Hogy a francba kapcsolod újra be, ha már be van kapcsolva anélkül, hogy először kikapcsolnád? Emiatt fogalmam sincs hányszor kell kapcsolgatni, 2x vagy 3x. :DDD A másik, hogy ha random kapcsolgatom, akkor össze-vissza villog, néha gyorsan kezdi és belassul, vagy nem is úgy villog, mint bármi, amit a leírás említ, hanem épp csak pislákol, aztán megint lelassul. Illetve ha megvárom, hogy lássam milyen gyorsan villog, akkor már késő sorban elszámoltatni vele a következő ki-be-ki-be ciklust... Most kapcsolgattam össze-vissza, és sohasem lép be AP módba (se a telefon, se a PC nem látja a hotspot-ját).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés