Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
helyrajzi szám alapján lehet keresni (neten)? térképpel?
-
R.P.
aktív tag
Hali!
Van egy régebbi game, már Windows-os ha jól emlékszem (olyan 98-2000 körüli lehet), madarakkal kellett benne repülni, baromi hangultata volt, csak nem tudom a címét... Valaki segítsen plz!Köszi!
-
rii
nagyúr
HI!
hallott már valaki a Spektrum - Vörös fejezetek c. kisfilmekről?
hány van belőle eredetileg? google totál nem haver
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rover623
félisten
válasz szállitó #3089 üzenetére
Hehe...30 mp volt...
De rengeteg találatot kapsz a "coin grade" vagy "coin grading" kulcsszavakkal...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
szállitó
senior tag
Az érme jelölések magyarázatárol hol találok valamit 2 napja bujom a guglit de semmi ...
XF VF UNC R RR RRR PP stb pár jelentéssel tisztában vagyok de kellene az összes magyarázatat.
a segitségetekete elöre is köszi -
Diego!
senior tag
Tescoba nyugdíjas vehet fel áruhitelt?
-
sekli
addikt
helo,
Hogy kuldenek nekem ugy spamet, hogy se a level cimzetje, se a masolatot kap helyen nem szerepel az en cimem...?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Itt a fórumon szeretnék apróhirdetésben eladni valakinek valamit.
Az illető banki átutalás formájában szeretne nekem fizetni.
Kérdés:
Mennyire biztonságos megadnom a bankszámlaszámomat és a nevemet egy idegennek?
Mennyire lehet ezekkel az infókkal visszaélni?
üdv
J. -
Levi123
senior tag
sziasztok
Valaki tudna mondani a Nyugati környékén valami jó kis használt műszaki cikkes boltot vagy pc bontót?Levi
-
rii
nagyúr
termelői borokat hol lehet venni jókat BP környékén?
nem is a "jó" a fontos.đzóval nem a felsp kaetgóriára utaztok, cak ne olyan pancs legyen mint a bolti üvegesek 500-1000 Ft-ért.
-
brownus
veterán
válasz Louloudaki #3069 üzenetére
ezaz: zöldteknösbarlangja/
-
brownus
veterán
válasz Louloudaki #3067 üzenetére
nincsmit, egyik kollégám mutatott olyan teázót is, ahol kilehet bérelni sátrakat a helységben. elszigetelt, kellemes környezetben teázhatsz, vizipipázhatsz a pároddal. klassz lehet, holnap megkérdem tőle és belinkelem.
-
brownus
veterán
válasz Louloudaki #3064 üzenetére
ez itt a jokai térenkicsi és hangulatos, itt voltam már és aranyos (picit összebújós csak )
itt is van 1-2 de nem ismerem őekt
[ Szerkesztve ]
-
Louloudaki
aktív tag
válasz Louloudaki #3064 üzenetére
senki se semmit?
-
Louloudaki
aktív tag
hali.
tud valaki valami összebújós jellegű kávézót/teázót a nyugati környékén, illetve attól esetleg kicsit messzebb? legyen csendes, félhomályos, boxos jellegű. vagy máshol budapesten belül, de nem a legkülső kerületekben? -
Zolexx
aktív tag
Sziasztok. El szeretném adni a hifimet. Csak nagyon nem tudom h kb mennyiért kéne eladni.. a hifi: Panasonic SA-AK220 160w-os(2x80w) 5cd váltós(mp3-as) 2 kazettás magnó. rds tunner am/fm.+AUX kimenet, távirányítóval.Többféle EQ-val + super sound eq. Nagyon jó hangzással kitünő állapotban. am 2 éves.. LÉGYSZÍVES kb mondjatok rá árat mert nagyon fontos lenne.. 1000 hála előre is..
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Drizzt
nagyúr
Helló! Különféle dobozos üdítőknek a dobozait milyen szelektív hulladékgyűtjőbe kell tenni? Valami útmutatója van valakinek ehhez? Tudom, hogy van tisztán papírdoboz, de van fémes is, hogy lehet eldönteni, hogy melyik milyen, ha kívülről nézed, s melyiket hova kell dobni?
I am having fun staying poor.
-
tomazin
veterán
Van valakinek valami ötlete ez mi?
Az összes kolis topicot teleszemetelik -
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
Tetoválásokkal foglalkozó topic nincs is, vagy csak én nem találom...??
-
Móci
addikt
-
rien
senior tag
Első rész passz.
Meséből szerintme kb. akkor ment a Cápali és Cápeti, Egyszer volt az ember, Az elveszett világok (vagy valami hasonló) Alvin és a mókusok, a vasárnapi Disney délutánban Dagobert bácsi, Csipet-csaptat, az a medeve: Balu vagy kicsoda----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
BlacKSouL
addikt
válasz ladybug #3048 üzenetére
Köszi!
Első online csak Pesten csak kiszállítással, második szintén, de legalább felajánlják a telephelyi átvételt is, ezt lehet hogy pesti ismerőssel megpályázom, a harmadik a PRH meg jó, de csak nagyker, viszont nekik épp most írtam, hogy mondjanak nekem kiskert a partnereik közül, St vagy Bp viszonylatban ahol kapni.
Szombatig meg kell oldanom, mert egy szülinapi buliba már azzal mennék, viszont nem nagyon lesz időm mászkálni, minthogy 6-ra érek föl.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #3041 üzenetére
senki nincs aki ismerős egy kicsit csepelen?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
djbahool
senior tag
-
concret_hp
addikt
a csepeli teszkó a csepeli hév valamelyik megállójához közel van?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az AC Freezer 7 Pro coolert le lehet-e valahogy fixálni, hogy ne billegjen jobbra-balra, vagy ennek így kell lennie?
Üdv.
-
Muton
addikt
-
Szten Márs
nagyúr
Tudja valaki, hogy a mai Vészhelyzet az hanyadik évad és hanyadik rész?
-
-
Muton
addikt
Hello!
Aki ért a toronydarukhoz az mondja már meg, h miért mozognak éjszaka is, amikor nincs benne senki? vagy ez csak auto széliránba állás? mert már kezd idegesíteni a dolog, h szemben a daruk mozognak és mindig qrvra párhuzamosan teszik eztMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Rhywo!
csendes tag
Na most egy normálisabb kérdés
Hol lehet pólóra nyomtatni nagyon jó minőségben, több színben (szita, azt hiszem)? Nem ilyen westendben, stb. található standokra gondolok. -
Apollyon
Korrektor
Valaki tud egy jó helyet BP-en ahol forgószéket lehet rendelni?
Házhozszállítással. Nekem karfás szék kellene, de a neten csak karfa nélküli van, meg egyéb kamuk. A google-t órákig néztem.
Valaki esetleg tud egy konkrét linket, cégnevet, telefonszámot?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Rhywo!
csendes tag
Helló!
Segítségetekre lenne szükségem.. vagy inkább tanácsra.
Következő a gond: Nővérem anyukámnál felejtette diák igazolványát+bérletét. Anyukám meg elutazott 3 napra. Mivel egyetemista+dolgozik is, sokat utazik naponta, szóval pár vonaljegy nem oldaná meg a helyzetet. Mi lenne a legegyszerűbb megoldás, ami persze nem túl költséges.Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv rhw
-
törölt tag
-
Kephamos
addikt
Melyik az a topik, amelyikben elhagyatott/rémisztő helyekről van szó? Nwem találom, pedig nagyon jó kis topik.
-
Baboon
senior tag
Szervusztok
Tud valaki olyan linket adni ahol tv-s műsorokat lehet valós időben nézni?
Pl. eurosportot.
Előre is köszönöm''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
koob
senior tag
mi egy "sima" bankszámlaszám utsó 8 számjegye?
-
sekli
addikt
Helo!
Megvaltozott a Prohardver! logo, vagy cimsor vagy micsoda az oldal tetejen...? mert most nem tul szep...
-
Móci
addikt
Reggelt!
Nem tudja valaki, hogy régi, 94 és 97 közötti tévéműsorokat hol tudnék megnézni?
Mindegyik évből a karácsony körüli műsorok érdekelnének.
Vagy ha valaki képben van az akkoriban leadott rajzfilm sorozatokból, segíthetne.Köszönöm!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kypre
tag
Sziasztok
nektek működik a mailbox?
nekem már vagy két napja nem megy, se online, se levelező progival...Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
jerry311
nagyúr
Kilépek a liftből és megcsap (höhö megcsap? Letaglóz!) a frissen elfüstölt kender szaga.
Körbenézek, sehol senki. Tizedik emelet tehát feljön minden szag a felszálló meleg levegővel együtt... Van egy olyan tippem, hogy ezt bizony a lépcsőházban szívták el, mert még a lakásban is érezni lehetett.Lehet, hogy öregszem és csak ezért zavar?
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
DSL 360T modem firmwaret firssítettem, azért hogy PPPoE módban menjen , és ne kelljen állandóan betárcsázni. Sikerült is a frissítés, csak PPPoE módot nem tudom beállítani, hogy legyen NETem. A modem setupjában az állapotban látszik, hogy connected, de a net nem megy.
Gondolom új háló. kapcsot nem kell létre hozni, vagy igen?
Köszi előre is! -
Honkydoo
őstag
Hy
Egy hatalmas segítség kellene. Ezt az orosz szöveget kellene le fordítani magyarra.
Tudna valaki segíteni?
Üdv.
Ádám"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Makaveli
senior tag
Hennára gondolsz nem?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
rii
nagyúr
testfesteni hogy lehet
aminek mondjuk egy hónap után szevasz van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 4
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest