Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Win7 x86 alatt szeretném lejebb venni az Asus EAX1300 fordulatszámát.
Tudnátok vmi progit amivel lehetséges?Asus Smart Doctor nem ismeri fel, Expertool sem.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Csak annyit kérnék hogy ha van valaki aki fent van computer mode fórumon az megtenné hogy valami admint kicsit noszogat, mert már 3 napja beregisztráltam, de nem aktiválják a regemet, és nem tudok hozzászólni a fórumhoz. minek van SCYTHE fórum, ha nem lehet írni
én hiába írok e-mail a computermode-nak, válaszra se méltatnak.valaki aki fent van a fórumon szóljon hogy aktiválják már az accountomat.
a nevem ugyanaz mint itt. easy...riderelőre is köszi
-
Zewa
senior tag
válasz Winner_hun #4496 üzenetére
Király vagy Winner! Tudtam hogy számíthatok rád!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem jó ghelyre írom de talán még is...;
Nem tudja vki hol, merre találom meg azokat a képeket amikor egyik PH!-s fórumtársunk az autóját kibélelte ilyen zajcsillapító cuccossal?
Kipucolta a vasat és végig kibélelte....
Sehol sem találom.Előre is kösz!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Winner_hun
titán
-
Troy.
addikt
Van felhasználó kereső?
.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz englandfan #4488 üzenetére
Elméletileg igen de általában az egyesület/csapat/edző nem szokta tolerálni, mert csökenti a teljesítő képességet (állítólag kb -10%-al). Van ahol szigorúan veszik van ahol kevésbé de nyilván az edző nincs folyton a nyomodban, tehát nem ellenőrzi, hogy szombat délután kávéd mellé hányat szívsz el.
#nincsbennetarcsi
-
englandfan
csendes tag
Lenne egy fura/hülye kérdésem?
Élsportolóknak megengedett, hogy dohányozzanak?
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
meroly
veterán
Sziasztok!
PMR rádiókkal (walkie-talkie) kapcsolatos topik nincs vagy csak én nem találok?
Pl. Motorola TLKR T5, stb.....Impossible is nothing
-
kbalazsa
senior tag
Áh, elrontottam...
Ezzel a hsz-el akartam senior tag lenni, de elszámoltam
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Thor ///
csendes tag
Köszi a választ Qru. OKJ-s az jól hangzik, utánajárok.
...Always Spaced out Aimless Wanderer...
-
Zoli1222
addikt
válasz Psychonaut #4479 üzenetére
Hmmm. Talán az még belefér.
Annyi eszem már megint nem volt, h a gugliba keresgéljek konkrét árakért.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Zoli1222 #4473 üzenetére
Egyszerűbb ha szitáltatsz magadnak. Viszel képet és olyat csinálnak amilyet szeretnél. Én is csináltattam PH!-s pólót mikor volt ph!-s találkozó anno.
Képmod:
Thor ///: Vannak hajózási sulik itthon is, még OKJ-s is van ami államilag finanszírozott ugye. A gond azzal van, hogy nálunk belvízi képzés van, ami nem jó tengerre. Azért járj utánna, hátha mégis van vhol tengeri hajózási képzés nálunk. Hívj fel egy hajózási sulit, ott tuti tudnak róla ha van ilyen itthon.
Am meg a tengerészkedés nem egy leány álom. Legjobb haverom volt kint tengeren és az hogy embert próbáló dolog még egy enyhe kifejezés. Szóval azért jól gondold át.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Zoli1222
addikt
válasz concret_hp #4475 üzenetére
[link]
És köszi az építő jellegű hszed. -
DeFranco
nagyúr
Amennyire én tudom, normális. Egyrészt indokolható, mert ezt a biztosító hosszú távú papírokba, eszközökbe fektette be, így ezek likvidálása is sokba kerül (bukik). Másrészt ez egy alap "hiba", a válság előtt rengeteg befektetési tanácsadással foglalkozó cég adta el ezeket tuti befektetésként. (Tudod, ezek a rég nem látott haverok, akik csak le akarnak ülni beszéletni, de add már meg 10 ismerősöd számát, meg van egy tuti biznisze). Annak idején sok helyen le lett írva, hogy vigyázni kell, mert ha idő előtt megszünteted (kb 20 év) akkor a felét sem látod vissza.
Le van írva minden a szerződésében, ami ott benne van, azzal nem tud mit kezdeni. Aláírta.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Következő a probléma:életbiztosítás megszüntetése
vannak ilyen topikok de nem nagyon pörögnek kb 2 éve nem írtak oda,ha van valami pörgössebb topik erre akkor segítsetek.
Azért leírom a gondot vagy kérdést.
Egyik kedves ismerősöm meg akarja szüntetni az életbiztosítását,el is kezdte intézni de sokkal kevesebbet adnának vissza mint amit befizetett.
Ez jogilag támadható-e?van-e vmi kiskapu? vagy ezt be kell bukni/nyelni?
Esetleg ez a normális?Előre is köszönöm!
Mr.Brightside
-
Thor ///
csendes tag
Üdvület!
Nem igazán tudtam hova forduljak ezzel a kérdéssel:
Szeretnék a Skandináv-térségben hajózással foglalkozni. Nincsenek nagy igényeim, lényeg hogy a tengeren legyek. Kb. bármilyen munka megfelel, gépész, vagy akár egyszerű matróz, az most mindegy. A lényeg, hogy a jeges hullámok csapkodják a valagamat 24/7 , mert az irodalmilag, zeneileg inspirálna és vakflesselnék naphosszat nyakig olajosan.
Milyen oktatási intézmény ad erre előképzést (lehetőleg államilag támogatottan)?Előre is köszi.
...Always Spaced out Aimless Wanderer...
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
mi a sovány malac kunkori farkáér' lehet az hogy minden videomegsztón ha kirakom teljes képernyőre a videót, akkor pár (5-10) sec múlva megáll a kép (hang megy tovább)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Zoli1222
addikt
Aki járt mostanában Springfield üzletben, az látott FamilyGuy-os pólókat? Ha igen akkor milyen árban voltak?
-
fasirTTT
őstag
1szerűen úgy írnék valamiről, de semmiről sincs kedvem
-
rii
nagyúr
válasz kbalazsa #4458 üzenetére
nem tudom mi történik pontosan ott ... de volt aki csak a wc-ből mert SMS-t írni a tesójának .. hogy emiatt felmond
(#4459) Qru: na az is durva :-/
csak az a bibi, ha valaki nem akar dolgozni, akkor úgyse'fog, ha meg a munka az első számára a elóhelyen, akkor se a net, se a mobil nem tereli el a figyelmét, meg nem fog órákat mással foglalkozni.[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Qru
MODERÁTOR
Anyám melóhelyén meg nincs térerő. A belváros közepén van a munkahelye, kizárt, hogy ott ne lenne térerő, ráadásul se Pannon, se T-mobil-os. Nyilván direkt leárnyékolták... Nincs meg tiltva, csak éppen nem tudsz telefonálni.
Amúgy sztem ilyet nem lehet csinálni. Még ha céges telefonod van és megszabják mikor/kit hívhatsz azt mondom ok, de magán telóval... semmi közük hozzá szvsz.
#nincsbennetarcsi
-
rii
nagyúr
előző munkahelyemen megtilották a mobiltelefon használatát a dolgozóknak ... ezmiez? ilyet lehet?
mégha adatvéfdelem is, sokkal hamarabb fényképezem le a monitort, mint ditálom telfonba
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
DeFranco
nagyúr
Persze, ez így van, ahogy mondod, sőt további is lehetne vinni ezt egészen az agykontrollig (neurolingvisztikus programozás, alfa állapot, meditáció, stb.), de szándékosan nem tértem ki rá, mert nem szeretnék még látszatra sem téríteni.
Az biztos, hogy az álmokat, alvást, és a köztes állapotokat nagyon sok mindenre sikeresen fel lehet használni (ugyanekkora a veszélye is), de próbáltam nagyjából a száraz tényekre szorítkozni egy bizonyos tűréshatárral. -
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #4454 üzenetére
Azért valamennyire befolyásolhatóak az álmok. Nem csak hipnózis alatt, ha lefekvés előtt erősen koncentrálsz egy dologra az visszajön/jöhet álmodban. Így befolyásolhatóak az álmok valamennyire. Volt egy nagyobb törés az életemben, és lefekvés előtt folyton azon dilemáztam. Egy hétig mindig azzal álmodtam és kezdtem "félni" az alvástól, nem akartam újra abba a helyzetben lenni. Aztán lefekvés előtt erősen másra koncentráltam és elmúlt viszonylag hamar. Szóval működik.
Így vagyok a felkeléssel, ha úgy fekszem le, hogy arra koncentrálok, hogy mondjuk x órakkor kell kelnem, akkor magamtól felébredek abban az időben. Szinte hihetetlen de eddig mindig működött. Vagy pont akkor vagy előtte 1-2 perccel de teljesen magamtól ébredtem. Ilyen programozott alvás kvázi. Ez olyan kb, hogy élhetsz csak úgy a vakvilágba is és élhetsz tudatosan is.
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz Zoli1222 #4453 üzenetére
Éhes makkal disznókat álmodsz. Bár nem tudom, mi volt az álmodban, és hogy mi az előzmény, de nem is szükséges elmondanod.
Jó lenne okosnak látszani, és megmondani a tutit, de erre Te is csak ösztönösen jöhetsz rá, vagy sehogysem. Ahogy írtam, az álmok nem logikusak. Vagyis van bennük logika, de aszerint a logika szerint 2x2=piros.
Szerintem ne foglalkozz vele, tudd be egy rossz/jó álomnak. Ha rájössz akkor rájössz, ha nem, nem. Ezt nem tudod befolyásolni. -
DeFranco
nagyúr
válasz Zoli1222 #4451 üzenetére
Van. Nincs. Van.
Ez szerintem erősen hit kérdése.
Szerintem:
(bevezetés) az agyad két részből áll. Bal agyféltekéből és jobb agyféltekéből. A bal felelős a tudatos tevékenységekért, a jobb a nem tudatos dolgok (motorikus és tudat alatti) területe. Alvás közben a bal agyfélteke pihen, és a jobb agyfélteke aktívabb, mint éber állapotban.
(lényeg) alvás közben az elmúlt időszak emlékeit dolgozod fel, ekkor pakolja az agyad a megfelelő helyre, és ekkor kerül át a rövid távú memóriából a hosszú távúba. Ez fizikailag (agysejtek) és logikailag (előző emlékek, a teljes múltad) is kapcsolatok kapcsolódások kiépítésével jár, pont úgy, mint egy adatbázis felépítésénél. Itt nagyon nagy szerepe van a jobb agyféltekének. Az álom egyik jelentése ez, hogy feldolgozod a múltat. Azért érzed úgy, hogy megálmodod a jövőt néha, mert ahogy az agyad (jobb agyfélteke) dolgozza fel az információt, közben következtet, és néha kidobja a gép a legvalószínűbb (vagy egyenesen biztos) scenáriót, megoldást. Gyakorlatilag hívhatjuk ezt jövőbe látásnak, csak fele olyan misztikus. Erre te a tudatos feleddel nem jössz rá, de alvás közben egy sokkal hatékonyabb, gyorsabb, nagyságrendekkel nagyobb kapacitású eszközt kapsz. Ez a jobb agyfélteke. Ez annyiban is más, hogy sokkal inkább metaforákban, elvont dolgokban és hasonlatokban dolgozik, mint a logikus agyad (hogy melyik az igaz, az egy kérdés, relatív dolog, fogadjuk el a racionális "balt" konvenció szerint mérvadónak). Ezért tapasztalod azt, hogy hülyeséget álmodsz. Mint amikor egy álmoskönyvbel leírják, hogy levendulával álmodni váratlan vendéget jelent.A helyzetet bonyolítja, hogy egy este több álmot is látsz, de csak egyre, vagy egyre sem emlékszel rend szerint. Összefoglalva: az agyad feldolgozza azt, ami történt veled, és néha kidob a gép egy logikus folytatást is, ha éppen megtalálja az egyetlen helyes választ.
-
Zoli1222
addikt
Az álmoknak van vmi jelentésük? Vagy csak simán álmodunk?
-
qdak
addikt
válasz Zoli1222 #4448 üzenetére
tipp kb: Kernkraft 440 - Zombie Nation
ez ugrott be
amugy nem gagyiii xd szeressük[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Zoli1222
addikt
Már feltettem a kérdést a megfelelő topikban, de itt is megkérdezem, hátha korábban választ kapok. Keresek egy számot. Annyit tudok, h egy faszi jóformán csak dünnyög egész zene alatt. A klippben 2 csaj van mellette. Köszi.
-
Sziasztok!
Láma kérdés:
Egy autó akkumulátort töltök éppen. Az akku 35 Ah-s, a töltő elvileg 6A-al képes tölteni, de lámpácskákkal jelzi perpill mennyivel tölt (5A). Mennyi ideig kell rajt hagynom? Talán ha már nem világítanak a lámpácskák?
35Ah / 5A = 7h – Azaz 7 óra? Jól számolom?
-
Zeck
aktív tag
Hali!
Van egy pószter amit le szeretnék tölteni! Egy meztelen nő van a közepén, akit csak egy gitár takar. Meg még mások is a szélén de nem emlékszem teljesen. Alul van pár felirat rajta. Nem valami régi pószter, kb. két hete is láttam a Macskafogó nevű pesti szórakozóhelyen kirakva a pultnál (ha valaki jár arra pl meg is nézhetné). Meg asszem pár hetes metropol újságban is benne volt.
Kép file-ként kellene, de ha valakinek esetleg beugrana h mit reklámoz az is segítene!"két lábon járó növényevő szarkészaurusz"
-
Qru
MODERÁTOR
Nem tudtok vkit, aki VHS kazettáról tud digitalizálni? Van pár régi videóm amit szeretnék átmenteni...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Preda
aktív tag
válasz Winner_hun #4436 üzenetére
Aha oks akkor már értem miért nem találtam hozzá opciót. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
válasz Winner_hun #4434 üzenetére
Nem látok itt erről semmilyen infót . Nem a sima kép beszúrás. Hanem az a kis kép ami megjelenik egy cikk olvasásánál mielőtt rákattintanál.
[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet cikkhez képet csatolni. Mármint nem a cikkben hanem, hogy a cikknek legyen képe. Például, ha tesztet írok valamiről.
-
Moneo
tag
up
-
Moneo
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok van a startlapnak külföldi megfelelője/párja?
Köszönöm a segítséget -
CYBERIA
senior tag
válasz tomcsi23 #4427 üzenetére
Azt tudom, de mitől jó már, ez a kérdés?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
csudri
őstag
Tudja valaki esetleg, hogy hol lehet nézni a darts vb-t? Mert egyik csatornán se találtam a PDC-t.. Vagyis, a BDO-t nyomja mától a Eurosport, de az nem érdekel a nagyok a PDC-ben vannak.
-
CYBERIA
senior tag
válasz qestion #4423 üzenetére
Nem értem
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Trub
tag
Attól, hogy átállítod slave-ről master-ra, még az adatok ugyan úgy megmaradnak. Végülis, ennek a slave/master dolognak csak több meghajtó szinkronizálásához van köze. Ha egy meghajtó van, akkor természetesen master-ra kell állítani. De ennek semmi köze ahhoz, hogy fel tudod-e telepíteni az op rendszert,vagy sem. Valami más baja lesz.
-
CYBERIA
senior tag
válasz tolts.hu #4421 üzenetére
Eddig jó volt.
-
CYBERIA
senior tag
Miért jelenik meg minden hozzászólásom kétszer?
-
CYBERIA
senior tag
Miért jelenik meg minden hozzászólásom kétszer?
-
Winner_hun
titán
Semmi köze ennek az újoncos dologhoz. Aki úgy jön ide hogy olyat akar nyitni mint ami még nincs... mégis minek? Aminek nincs annak valószínűleg nem is kell mert máshol elfér. Ha meg nem fér el máshol és még nincs topikja akkor lehet nyitni.
Biztos hogy ez az elsó regisztrációd itt?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ladybug
őstag
Beírod a keresőbe, és ha nem dob ki semmit, akkor nincs ilyen topik. Szerintem nem olyan nehéz...
De miért is akarsz mindenáron topikot nyitni? Rengeteg témában van topik.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Roxy88
csendes tag
válasz Winner_hun #4413 üzenetére
Ne nézz hülyének még újonc vagyok, hogyan?
-
Roxy88
csendes tag
hogy tudnék olyan topikot kitalálni ami még nincs ?????
segítsetek
[ Szerkesztve ]
-
kbalazsa
senior tag
Nem tud valaki TIR társasjátékot eladót? Elég régi dolog ez, leginkább gyerekkoromból emlékszem, hogy játszottam vele (az kb. 15 éve volt ), azóta nem is igen lehetett kapni, de elég kellemes emlék, hogy tán megérné beszerezni egyet..
Egyébként meg BSGÚÉMKPHF (Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Minden Kedves PH Fórumtársnak)!
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Trub
tag
Nem hiszem, hogy van hozzá firmware frissítés, de ha van, akkor le van mellé írva, hogy az adatok megmaradnak-e. Azt leírhattad volna, hogy hány merevlemez van a gépben, ha több próbáld meg más sorrendbe rákötni az alaplapra,utána átkapcsolna masterbe. De nekem úgy rémlik slave módban is rá kell mennie a rendszernek.
-
jboris
tag
hali mindeninek ...Van egy Maxtor STM3802110A tipusú HDD-m ...valamiért nem tudom újrarakni a windowst raja de slave ba bekötve tökéletesen működik ...gondoltam arra h a firmware-t frissítem ..csak kéne segítség ...meg hogy ienkor elveszik-e az adat ami rajtavan...jó lenne a segítség ... ezt a HDD-t akarom rendszernek ..
Sűrűn vagyok szóval PÜ jöhet nyugodtan. //TELEFONON DU.
-
Trub
tag
válasz Atom_Anti #4405 üzenetére
Próbáld meg felismertetni az egeret xp-n, majd az egér fájl-ait másod át win7-be és írd felül.
Csak azt nem tudom melyik fájlok ezek. Nézd meg hogy az ismertetés pillanatában melyik fájlok módosulnak a windows mappában, és ezeket másold át a másik rendszerre.Sajnos ez csak tipp, de sok szerencsét
[ Szerkesztve ]
-
Atom_Anti
senior tag
-
Atom_Anti
senior tag
Bluetooth egeres kérdésem lenne:
Dell bluetooth egeret használok Dell gépen amin 2 Windows van. XP és 7. Ha átlépek egyik windowsból a másikba akkor az egeret újra fel kell ismertetnem, majd ha a másik windowsba lépek akkor megint ismertethetem/telepithetem. Ez egy idő után igen fárasztó!
Ha egy windowst használok akkor semmi gond és folyamatosan műkszik az egér. Lehet valamit tenni hogy mind két windows alatt működjön folytonos telepitgetés nélkül? -
Hosssszu
őstag
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz Winner_hun #4400 üzenetére
Kicsi tömzsi lábai voltak de birták
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest