Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Garaskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges valahogy sztereó mp3 zenéket megszólaltatni az 5.1-es hangfalszetten, úgy hogy a subwoofer is dübörögjön?
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Festéshez kérnék egy kis segítséget:
Bicikli vázról a rozsdát lecsiszoltam, az egész felületet is kicsit átcsiszoltam, hogy jobban tapadjon rá majd a festék, aztán RO55 rozsdaátalakítóval az egészet átkentem.
A kérdésem, hogy mivel kell a felületről az RO55-öt eltávolítani, hogy az festhető legyen?
Gondolom a hígító és a lakkbenzin nem jó, mert attól csak zsíros lesz.
Továbbá azt is szeretném megtudni, hogy kell-e alapozni, vagy mehet rá egyből a színre fújás?Köszi
-
djbahool
senior tag
Jelenlévők közül van valakinet Pierre Cardin TS3 (esetleg TS2) mobil övtokja?
Ha igen ossza már meg legyenszives a BELSŐ méreteit.
Köszi -
djbahool
senior tag
Szerinttetek létezik olyan (talán régebbi) Logitech STX webcam, ami még nem rightlight-os?
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Win7 x86 alatt szeretném lejebb venni az Asus EAX1300 fordulatszámát.
Tudnátok vmi progit amivel lehetséges?Asus Smart Doctor nem ismeri fel, Expertool sem.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus P5Q alaplapom, amin van alaplapi FP audio, Jack detection funkcióval, USB, Firewire, E-Sate stb. csatakozás.
Szeretnék venni egy olyan előlapi kártyaolvasót, ami tudja olvasni az újabb kártyákat is (pl. SDHC), valamint audio csatlakozás is van rajta (audio out+mic in), és ami lényeges még, hogy az alaplapra belülre csaklakozzon, és NE hátra kelljen bedugni.
Vagyis, ha be van dugva hátra a hifi, akkor az szóljon, de ha bedugok az előlapi csatiba egy fülest, akkor már az döngicséljen.
Ventilátor szabályzó meg csili vili nem kell rá.
Ha tudtok ilyet akkor akár a fórumba akár pü-be lécci a nevét, és esetleg linket is, hogy hol juthatnék hozzá.Remélem tudtok segíteni!
Köszi
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Meg tudja vki mondani, hogy a Vatera hány alkalommal figyelmeztet, mielőtt kitiltanak?
Üdv.
-
djbahool
senior tag
válasz Realradical #3704 üzenetére
Rendesen látszik, a tipusa is, és el is kezd rá másolni, csak egy idő után megáll, és nem látja tovább, csak ha újra csatlakoztatom.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet az, hogy a pendriveom más gépben frankón muxik, de a sajátomban, egy idő után (pl. másolás közben) "eldobja", és tovább nem látja, csak ha kihúzom és újra visszadugom?
(az USB- aljzattal nincs gond, mivel a fényképező és a teló is frankón másol rajta keresztül) -
djbahool
senior tag
Sziasztok!
A következőre keresem a választ:
Procit cseréltem a gépemben, és azóta bármilyen 3D-s alkalmazást indítok, a gép Rebootol. (3dmark, 3ds játék).
Ha alapórajelen hagyok mindent, akkor is.
Javaslat, ötlet vkinek?
Üdv. -
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Tudja vki hogy D-Link 380T ADSL modemhez honnan tudok letölteni új firmware-t, lehetőleg angolt? (ftp.dlink.de-n csak német van)
Köszi
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki az Askey RTA1310B DSL modemnek a username/password párosát a web admin felülethez?
Üdv.
-
djbahool
senior tag
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az AC Freezer 7 Pro coolert le lehet-e valahogy fixálni, hogy ne billegjen jobbra-balra, vagy ennek így kell lennie?
Üdv.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
DSL 360T modem firmwaret firssítettem, azért hogy PPPoE módban menjen , és ne kelljen állandóan betárcsázni. Sikerült is a frissítés, csak PPPoE módot nem tudom beállítani, hogy legyen NETem. A modem setupjában az állapotban látszik, hogy connected, de a net nem megy.
Gondolom új háló. kapcsot nem kell létre hozni, vagy igen?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest