Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
WP14
őstag
válasz Coccolino_O #24234 üzenetére
Nekem Asus P8B75-V lapban van a 2120 és elégedett vagyok vele tökéletesen.
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
BJanee
tag
válasz Coccolino_O #24234 üzenetére
Gyakorlatilag bármelyik jó, ami elviszi a procit. Milyen árban gondolkodtál max.? Újan, vagy használtan? Sztem a jövőre gondolva (hátha cserélsz egyszer Ivy procira) vegyél z77-es lapot. Kb. árban is megfizethető. Mivel én Asus párti vagyok, ezért ezt ajánlom, de mint említettem, ebből a szempontból bármelyik gyártó lapja kiszolgálna.
rövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
BJanee
tag
válasz Coccolino_O #24238 üzenetére
Ha 15 alatt akarsz kijönni, akkor maradnak a h67, p67, esetleg b75 chipsetes lapok. Mivel a 2120 am. is szorzózáras, vagyis tuning kilőve, innen már csak a pénztárcád, meg az igényeid döntenek, de ki lehet fogni olyan p67-es lapot, amin van usb3.
-
WP14
őstag
-
BJanee
tag
Pl. itt van egy....
-
csoty
aktív tag
Vinyód van, vagy SSD? Mert vinyó miatt eléggé felesleges a sata3, de ha később tervezel beszerezni 1 SSDt, akkor természetesen oké.
#csotykocsithajt
-
MrDerekas
addikt
válasz Coccolino_O #60905 üzenetére
Igen, elképzelhető.
(#60906) IsadorKét megjelenítő esetén lehet, hogy mindkettőnél manuálisan kell megadnod a képfrissítési frekvenciát. Én legalábbis arra tippelek, hogy nem támogatott frekit kényszerít az egyik megjelenítőre.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs