Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoty
aktív tag
Sziasztok,
Egy apró segítségre lenne szükségem: Intel DG965SS lap azt mondja, hogy supervisor password van a lapon. Emiatt a biosban szinte semmi hasznosat nem tudok beállítani.
Ezt lehet-e valahogy resetelni?#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
-
csoty
aktív tag
A 3570k gondolom azért kell, mert tuningolni szeretnél.
Az ivy bridge procik átlagosan 20°C-al magasabb hőmérsékleten fut tuning hatására.
Nekem 4GHz-n a 2500k 50-53°C a tető egy Hyper612S alatt, szóval az olyan 70+°C lenne, ami meg számomra elviselhetetlen hőmérséklet már.#csotykocsithajt
-
-
csoty
aktív tag
válasz viperabácsi #7452 üzenetére
Az alaplap nem fogyaszt sokat
Mégis mire gondolsz?#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz viperabácsi #7455 üzenetére
Ezt még mindig nem egészen értem. Táp csatlakozó a kérdés, vagy mi az ok amiért az érdekes? A különbség leginkább a méret, fogyasztásról nemigazán szoktak beszélni
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
-
csoty
aktív tag
Mit tegyek?
Még anno amikor megvettem a lapom (májusban) tök örültem h HEFI-s, tehát touch biost tudja. Rev 1.3as Z68X-UD3H. F12es bios van rajta, de van UF1-es is. Ha frissítem tudom, hogy nem fog elszállni mert van backup bios, de hogy csináljam meg?#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Diablo III #7574 üzenetére
De tuningolok Amúgy meg nem legfrisseb bios a lényeg hanem hogy UEFI.
ladanyi: Jobban jársz az 1x4GB-vel hidd el
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz ladanyi #7579 üzenetére
Személyes tapasztalat: i3-2120 el jobban jársz
(jöhetnek az amdfanok támadni)
A bulldozer hulladék, a phenom II x4ek nemrosszak de i3 képes a szintjüket hozni... 1x4GB pedig azért jobb, mert később akkor belefér 2x4GB esetleg 4x4GB a lapba (ha 4slotos).
Dualchannel télleg dob a gyorsaságon, de bőven jó 1el is.Diablo III: nem újonchoz szólt a kérdésem. FX4100 meg roszabb mint egy i3-2100
[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Diablo III #7583 üzenetére
Ár-érték arányban is van ahol/akinek az intel jobb, és itt most éppen ez az. Mellesleg nem a tagság vagy nemtagság a téma, hanem tapasztaltabb biosozókhoz szólt a kérdés nem frissregeshez. És nézz utána az FX4100 egy hulladék.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Diablo III #7587 üzenetére
Phenom II x4 980 az már i3 fölött van az tény. Viszont pl 945ös meg 955ös az gyengébb néhol de leginkább azonos teljesítmény.
Thrawn: Köszönöm szépen
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz haddent #7597 üzenetére
Az intel sztem csak játszik az amd-vel Egy árcsökkentés hullámmal le söpörhetné a pályáról, mégse teszi. Mindenki tudja hogy kicsit sok haszonnal készülnek a procik, de cserébe jók is
Mindenesetre: q-flash bios id errorozik, @bios nem támogatja a bios filet.
What to do now.[ Szerkesztve ]
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest