- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
Sziasztok! Rendeltem egy i7 3770 processzort, B75-D3V rev 1.0 alaplapom van. Kivettem a i 3 2120 procit bettem az újat és bejött a windows telepítette a 3770 illesztőprogramot aztán elment a kép, nekiállt villózni, majd mindig resettelt magától a gép, aztán kikapcsoltam, és utána újraindítottam, és attól kezdve már csak pár másodpercig elindul( ventilátorok ) aztán kikapcsol magától, aztán megint beindul magától és ez így megy amíg nem áramtalanítom. Aztán telepítettem a régi procival az új BIOS-t F9-et F7-et is (F4 volt), majd beraktam az új 3770-et de azután se működött. Megint csak elindult pillanatra a gép és kikapcsolódott. Szerintetek mit lehet csinálni. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged