Hirdetés

Aktív témák

  • rog

    addikt

    válasz j.bravo #1 üzenetére

    [L]http://www.geocities.com/zold_gyum/avokad.html[/L]
    ''Elkészítési mód:

    Az avokadót csak nyersen ajánlatos fogyasztani. Pirítós kenyérre kenve kikaparhatjuk a b?réb?l és kevés apróra vágott fokhagymával ízesíthetjük.

    Az avokadólét más zöldséggel együtt fogyasztjuk, de szintén kevés fokhagymával ízesítjük. Paradicsomlével lemezvágóba teszünk egy fél vagy egy egész avokadót, miután nagyon vékonyan meghámoztuk és kimagoztuk. Naponta nem ajánlatos egynél több avokadót fogyasztani.''

    de szerintem akkor már:
    [L]http://www.magyarkonyha-online.hu/htms/recepts/20020401.htm[/L]

Aktív témák

Hirdetés