Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
& focvis: megfontolandó, de most a kúltúrsokk dolgozik még. Idénre már bevagyok táblázva bőségesen.
Leadtam az autót. Faro > Sevilla > Gibraltár > Algercidas és vissza Faro. Teljesen pontosan egy tankkal teljesítette, 0km hatótávval estem be a kútra. Kóválygás Faro-ban, Sevilla központban, Gibraltar rock ameddig lehetett felmenni 2x, plusz kis kóválygás. Autópálya 125 kb 60%, 25% város 15% országút. Hozta a papírformát, 900km hatótáv 50 literből. Jó ez a motor na.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kelly416
veterán
válasz szabonagyur #9960 üzenetére
Hát jó. Akkor valószínűleg felszereltség függő a dolog.
-
tboldi
nagyúr
Végre megjött az építményadó a garázsra, az eddigi éves 12k Ft helyett lett 40k.
-
-
tboldi
nagyúr
Jó volt, amikor még anyum ápolónőként kapott éves városi bérletet azzal a címszóval, hogy gyakran jár betegekhez vért venni, és a kórházban leadni. Nem kellett se automatával, se telefonnal vacakolni, és bárhol meg lehetett állni. Sőt egy rövid ideig még behajtási engedélyt is adtak, amivel az ilyen táblákkal jelzett szakaszokra is rá lehetett menni.
Most már anyum sem dolgozik háziorvosi rendelőben, de a covidos ingyenes parkolás után amúgy is megvonták a praxisoktól ezt a privilégiumot.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
Parkolás Balatonbogláron lett fizetős, de mivel gyakorlatilag egyben van Blellével... Viszont hiába van egyben, csak a boglári lakosoknak van ingyen,
ja és 2020- ban adtam el a házat, az ingatlan adót automatice befizettem, azóta nem bírták visszafizetni 2x online kértem vissza, egyszer személyesen.
Ja és kiküldtek egyet Kaposvári lakás után is, amit tavaly adtam el, de legalább lehetetlen elérni Őket telefonon és emailre nem válaszolnak[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
válasz Richard! #9987 üzenetére
Amíg nem kell futni, guggolni, ugrani, addig nem akadályoz semmiben, csak hamarabb elfárad.
Lépcsőzni, sétálni, autót vezetni vagy pár km-t biciklizni nem jelent gondot.Még mindig az egyetemet nyögöm, de már belefáradtam/meguntam. Persze ennyi idő és belefektetett energia után már nem fogom befejezetlenül hagyni, de gondolkodom rajta, hogy 1-2 félévet passziválok a vége előtt. Szeretnék most egy kicsit mást csinálni, sőt pénzt keresni.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Egyetem mellett is lehet dolgozni, nyáron szoktak jönni szezonba dolgozni egyetemisták
Van olyan volt kolléga, aki konyhai kisegítő volt nálam, ahol konyhafőnök voktam, nagyon ügyes volt, vagy 4-5 szezont lehúzott és ide nősült. Egyik este buliztunk (igazából majdnem minden este ), akkor szedte össze a csajt, aztán úgy maradt
most a halkernél (27 milliárd éves nettó bevétel ) a második ember, ami nem kis cég
Sok felszolgáló is egyetemista volt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
FeRRaR1
őstag
válasz Reggie0 #9973 üzenetére
Ja csak törik, deformálódik, elfárad...
Műanyag szívó sor... pl használt autó biztosításokban itt már benne van hogy kizáró ok a motorhoz csatlakozó műanyag alkatrészek fáradása.
2012-es XC-n is volt 3 műanyag cserélve. Nem volt nagy extra ktsg, minimális a szíj és vízpumpa miatt. De ha csak ez miatt kellett volna lebontani a motorteret.... Az munkadíjban is szép lett volna...
Mindegy, a haverom E63 AMG-jén meg a magnézium szívósor veszett össze az alu ötvözettel és kezdett elfogyni. 2009-es, utána cserélték alura.
Minden sz@r, járok bicajjal inkább
-
kisza25
félisten
Utána nehéz lesz visszamenni, mennyi van még vissza?
Amúgy a tanulás...én most fogok nekiallni kereskedelmi suli, aztán bolt vezetői, mert legyen meg ez is, most vagyok 43, ez lesz a 7., majd a 8. szakmam sosincs ennek vége[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #9994 üzenetére
1 vagy 2 félév attól függően, hogy mi sikerül elsőre és mi nem. Még az elején a fizika tanársegéd is bátorított minket a maga sajátos módján, hogy a BSc neki sem 7 félév volt.
szerk.: Igen, nem sok, és minden bizonnyal ésszerűbb lenne minél előbb túlesni rajta, de én most nem erre vágyom. Sőt igazából már a digitális oktatás alatt/óta alábbhagyott a motivációm.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #9996 üzenetére
Járműmérnök. De az eddigi jegyeim alapján a rosszabbik fajta.
Az, ami már befejezett, és van róla papírom, az autószerelő volna. Ezt viszont 5-ösre végeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest