Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Bocs elírtam wayteq garanciázza [link]
Persze ha nem bolt garanciás ezt tisztázni kell vásárlás előtt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bkroy
lelkes újonc
Innen vettem:
https://www.ebay.com/itm/5V-2-7-HD-1080P-NT96650-Chip-Vision-G1W-Car-Dash-Camera-DVR-Cam-Recorder/192112482539?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649Sajnos felhasználói útmutató magyarul nincs, az angolból pedig nem derült ki semmi a kérdésemről.
Több magyar teszt is van a Neten, ahány annyi féle. -
bkroy
lelkes újonc
A Loop recording nem volt bekapcsolva és megfogadva a tanácsod beállítottam 5 percre, majd egésznap így közlekedtem.
7 file keletkezett, töltök fel róluk képet, még a nevük sem egyforma. Viszont több útvonal hiányzik.
Ez azért lehet mert nem tartott 5 percig? Én teljesen hülye vagyok ehhez a témához. Megköszönném, ha segítenétek kiokosítani, hogy miként is kell működnie, egy jó minőségű autós kamerának. Már többször okoztak nekem vitatott kárt az autómban és szeretném elkerülni a kamera felvétellel.
Van olyan megoldás, amikor a teljes út mentve lesz a kamerán? -
buci30
addikt
Erről dobj egy linket légyszi ha van itthon vásárolható 😊
De a lényeg amúgy az volt h a kocsi aksi bírja e ezt a 24h rajta van meg a memória kártya.
De persze egy ilyen kapcsoló a második lehetőség
Szerk.: Megvan a kábel (Google)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bul07
nagyúr
Sokra nem megy vele
Shipping:
Does not ship to HungaryBocs nem bírtam megállni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Ezt akkor úgy képzeljem el mina TV-nél a Wi-Fi Direct-t?
Vagy hogyan lesz wifi kapcsolatom kint az ország úton?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Köszi és közben nagynehezen de találtam egy videót ami erre is kitér at 5.35 mp-nél. A kép szerin saját hállózatot hoz létre.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
tom570
aktív tag
Annyira nem zavar, de nem értem mi értelme, ha megakarom nézni valamelyik felvételt akkor úgyis kártyaolvasóval beolvasom pc-re. Amúgy pár próba felvétellel: Movie mappa 751mb, Movie_s mappa 103mb. Tehát a kis méret az az egész durván 1/7 része. De ne érts félre tökéletesen elégedett vagyok, csak enélkül simán tudnék élni, úgy hogy nem hiányozna.
Igen az óra szerintem is jó dolog, csak azért írtam mert amiket néztem yt videókban ezt nem említik, mármint, hogy ki lehet kapcsolni./Give them nothing! But take from them everything!/
-
Bogyó bá'
nagyúr
OK, akkor megnyugodtam. Egy nap úgysem autózom 5-6 óránál többet, esténként meg lementhetem PC-re amire éppen szükségem van. Most rendeltem Kingston USB 3.2-es kártyaolvasókat SD; (fotomasinához-eddig kábellel töltöttem le) microSD ehhez a kamerához.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
h1mpi
félisten
Köszi musikertől megrendeltem 2db SanDisk Endurance 64GB-osat, féláron van, mint máshol.
Fully electric lifestyle!
-
simonjoe
őstag
-
Kopaszhancur
csendes újonc
Ne haragudj, de majd én eldöntöm, hogy mi az érdekes a gyerekeimről és mi nem.
A véleményed érdekelne a garmin kamerákról.
Ha jól tudom applikáción keresztül tudom menteni a videókat.
Megéri az árát?
Mit ajánlanál, hogy a közlekedést 360 fokban tudjam rögzíteni?
Ha nem garmin akkor milyen márka?
Köszönöm a válaszodat! -
Watt25
veterán
Régen is ment ez a "levideózom a nyaralást" VHS-en is. Kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ember a földön, aki valaha is végignézte a saját másfél-két órás nyaralós videóját.
Nyers formában természetesen nézhetetlenek, de én meg szoktam vágni őket és qrvajó visszanézni az évekkel ezelőtti videókat.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Agostino
addikt
teszteltem a kamerát. pénteken is elkezdte ezt eljásztani velem, félreálltam, kihúztam belőle a kábelt, kikapcsolt, kihúztam a szivargyújtóból is. vissza minden kábel a helyére, utána tökéletesen rögzített órákon keresztül, semmi kártyahiba. ilyenkor vajon...? : \
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Upo
addikt
Ha U3 specifikációnak megfelelne, akkor U3 lenne ráírva. Nem véletlen, hogy csak U1-et vállalnak be. Nem mindegy, hogy 30MB/sec vagy akár 30MB/sec. C10-es sebességosztályt említ a gyártói adatlap.
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le, hogy ne fusson be tátott szájjal az erdőbe.
A 70mai pro-ban simán mentek az U1 kártyák, 32-es Evo Plus és később 64-es Sandisk Utra volt benne.
Amikor megjött az A500s szet, akkor belepróbáltam a kártyákat. A 32-est következetesen visszautasította, hogy alacsony a sebessége. A 64-est elfogadta elsőre.
Pár napig csak a lakásban futott teszt üzemben, próbáltam mennyire stabil. Onnantól jöttek gondok a 64-essel, amikor a hátsó kamerát is rádugtam. Onnan minden negyedik-ötödik bekapcsolásnál kiírta hogy kevés a sebessége. Ki-be kapcsolásra legtöbbször elfogadta, volt hogy így üzemelt folyamatosan 3 napon keresztül egy csuklás nélkül, de leállítás után ugyanúgy nem volt stabil az indulás.
Azután megjöttek az U3-as kártyák, az Evo Plus U3 V30 A2 tényleg gond nélkül működött a tesztüzemben, és azóta is az autóban.
Úgyhogy hiába kellene elméletben megfelelőnek lennie a sebességnek, de a kamera mégis visszadobja a kártyát. És a többi 70mai kamera is érzékeny a kártyákra, az első 70mai d01-től kezdve a mostani típusokig.
Ugyan az A800S-el nincs gyakorlati tapasztalatom, de más beszámolók alapján szintén hajlamos az alacsony sebességű kártya jellegű hibákra, valamint a specifikációk alapján az A800S nagyobb adatmennyiséget mozgat egységnyi idő alatt mint az A500S; én ezek alapján mertem írni, hogy nem biztos hogy ajánlott olyan kártyával kísérletezni, ami sebesség alapján az A500S-nek is határeset, hiába kellene az elmélet szerint megfelelőnek lennie.
Az A500 A800 széria különben se szereti annyira az endurance kártyákat.
Előbb vennék helyette ilyent. Illetve pont ilyent vettem az enyémbe is.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
részben megoldodott,de nem a BT volt a gond...behoztam az autobol,és az usb amiröl üzembe helyeztem idebent,az a pc-be volt dugva,és igy utolag már tudom,hogy mindig adattárolás modba volt mikor bekapcsoltam,adtam neki power bankrol áramot,egyböl jo lett,és kapcsolodott.
remélem autoban is jo lesz,mert idebent müködik az automata ki-be kapcs is,de autoban nem akar se elindulni,csak gombra,ha meg igen,akkor meg nem kapcsol ki...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
Már, hogy a viharba ne lenne, de majd ha otthon leszek lefotózom. Kérdés elég a zsákot, vagy az alomtálcéban lévő is érdekel?
Ja igen valószínűleg szilikagél, de a köztudatban szilikonos néven van.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic