Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.69
csendes tag
válasz
olahmate1991 #7570 üzenetére
Két éve használom, és reszi a dolgát. A leírásban szereplő paramétereket tudja. Megbízható minőségi darab. Megéri az árát.
-
negroo
aktív tag
válasz
olahmate1991 #7570 üzenetére
nem szar képe van.
-
válasz
olahmate1991 #7572 üzenetére
Akkor ott az összefoglaló.
-
Moleman
addikt
válasz
olahmate1991 #5343 üzenetére
Én nem mernék ilyet venni. Kb egy 4 éves telefonnal egyenértékű a hardver, ezen még nem menne teljesen zökkenőmentesen a navi, a GPS vevő feltételezhető minőségéről nem is beszélve. A kameráról sem esik sok szó, valószínű az is hasonlóan fostos.
Ha különálló navi kéne, én valószínű egy Wayteq X980BT-t vennék, vagy esetleg egy Cube Talk 7X tabletet Kínából, de az MTK GPS vételére sem szívesen bíznám az életem. (Most snapdragonös telefonnal navigálok.) -
Gépötty
senior tag
válasz
olahmate1991 #5343 üzenetére
Leginkább egyik sem.
Nagyon kompromisszumos már maga a koncepció is (nálam már az is kizárná, hogy nem tudom magam felé forgatni, mert akkor nem az utat nézi), de nem teheted akárhova, mert ahonnan lát, ott zavar, ahol nem zavar onnan nem lát, és te sem a kijelzőjét, stb. A felvett videó minőségéről semmit nem tudunk, a benne lévő hardverről szintén. És mivel valószínűleg ugyanaz a hardver dolgozik a videó rögzítésén, a navigáláson, meg az összes többi műveleten, egy ennyibe kerülő cucc feltehetően eléggé el lesz foglalva ahhoz, hogy minden akadjon, és ezzel az őrületbe kergessen. Szívesen tesztelnék egy ilyet, mert még sosem volt a kezeim közt, de rengeteg aggályom van ezeket illetően, ami miatt biztosan nem tennék bele nemhogy ennyi pénzt, kevesebbet sem. -
válasz
olahmate1991 #5194 üzenetére
Azt, hogy olvasd el az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest