Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mekker
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Sajnos én ritkán vagyok otthon, de talán menni fog előbb-utóbb.
A másik gondom vele az, hogy meg se tudom nézni a pogácsákat, mivel eláztatja. Ezt nálad is csinálta? Talán meg tudom oldani, hogy aláteszek egy bögrét öblítéskor, csak fura. Van külön zaccdoboz, nem túl kényelmes, hogy mégis eláztatja. Egyébként 12-esen vállalható kávét csinál, csak gondolom főleg sötét pöekölésű babok lesznek belétöltve, így nem túl praktikus. Remélem, tényleg csak be kell tanulnia. -
mekker
őstag
Üdv! Van a családban egy Philips LatteGo 2300. Nem várok tőle nagy csodát, de egyszerűen köze nincs az espresszóhoz. És ami még furcsább, az őrlő "12"-esre állítva elfogadhatóbb kávét gyárt, mint "1"-"4" pöttyön. Ez hogyan lehetséges? Minden be van rajta állítva (vízkeménység, testreszabható beállítások), van vízszűrő cucc is hozzá. Tehát 1-4-esen szemre is nagyon híg, 12-esen meg ha nem is eszpresszós, de ül rajta kis hab, és iható lesz a végeredmény. Nem tudom, mit nézek be. Vettem hozzá az Omnia mellé helyi pörkölésű babot, és sajnos nem az Omnia volt a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest