Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z123456z

őstag

válasz mekker #15689 üzenetére

Jó kérdés. Mindenki, és a használati szerint is igen, egyesével és őrlés közben. De, amikor az enyém másodszor a szervízben járt, az átvevő/kiadó/főnök megkérdezte milyen kávét szoktunk beletenni, és ezután álló helyzetben - úgy, hogy már volt benne egy kevés, általa betöltött bab, és kérés nélkül - elkezdte csavargatni a szerinte ideális fokozatra. Azt nem tudom, hogy növelte vagy csökkentette a finomságot, mert az első szervíz látogatás után is el volt állítva, tehát nem tudom, hogy min állt. Szintén ebben a szervízben az első alkalommal amikor mehettem érte, kértem bele egy vízlágyító patront, aminek ugye megvan a menete, hogy beszerelés előtt mit kell csinálni. A hölgy egyetlen oda-vissza legyintés ( nem az előírt 1 perces rázogatás) után simán a helyére illesztette ( nem a leírtaknak megfelelően áztatás/forgatás/légtelenítés ) és elindította az aktíválást. Én ezt szóvá tettem,.azt felelte, felesleges, így is jó. És jó lett. Ezt csak azért mondom, hogy egy dolog, mi van leírva, nem biztos, hogy úgy is kell. Úgyhogy passz. De az biztos, hogy sok főzés kell neki ugyanazon a fokozaton, míg beáll.
    Hú de hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák