- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toome1985
tag
válasz
toome1985
üzenetére
Megválaszolom magamnak a megoldást hátha másnak is van bátorsága hozzá. Mindenképpen fentartásokkal kezeljétek. Nem szedtem szét az egész gépet. A főzőegység elfolyó csöve volt eldugulva vagy a leeresztő szelep. Szar helyen volt, az egészet szét kellett volna szedni darabokra. A főzőegységből lassan azért leeresztett a viz igy egy kávészerelő tanácsára hallgatva kevés zsíroldót öntöttem a főzőegységbe. Szépen leszivárgott. Kicsit vártam majd elkezdtem öblíteni a gépet. A második öblítésnél megindult a cucc kifele. 3-4 öblítés után megint kapott egy kevés zsíroldót. Megint öblítés. Utána egy fél délután ment sorba a teljes tisztító program többször. Plusz néha lefőztem pár kávét. Majd megint tisztítóprogram. Most szépen működik. Remélem nem mart szét semmit belül bár a kávéfőző ingyen volt azért sajnálnám. Elég jó kis gép. Hát ennyi.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
toome1985
üzenetére
Főleg a Saeco technikáját ismerem, ez valami egészen más:
https://www.youtube.com/watch?v=MaGipC97hy8
https://theappliancesreviews.com/review-of-krups-ea9010-barista-one-touch-cappuccino/amp/
-
törölt tag
válasz
toome1985
üzenetére
Úgy értettem a kattanást hogy pukkanás. Talán valami szelep lehet eltömődve amit Dr. Szilikát múltkor mutatott, ami főzés után leereszti a nyomást. Nálam nincs ilyen szelep amúgy. Egy alapos tisztítás csak közelebb viheti a gyári állapothoz a gépet, amikor még nem jeletkezett ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest